Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

To što obara rezoluciju samo znači da oni nemaju dovoljno kapaciteta na njihovim streaming serverima.

To je 200%

Samo je pitanje zašto se to sa obaranjem rezolucije nekima redovno i često javlja a nekima retko i tek ponekad. Meni se recimo jako retko dešava.
Zdravo svima,

Od danas je na Google PlayStore dostupna nova verzija Hipernet TV Android mobilne aplikacije.

Unapređenja koja možeš očekivati su sledeća:

Data-saver funkcionalnost (u Settings meniju)
Unapređenje EPG skrola
Intuitivnije uklanjanje Android side bar-a
Ispravljeni bagovi
Obavezni Google Policy updates

Uskoro očekujemo unapređenje i za iOS operativni sistem.

Koristimo ovu priliku i da najavimo da ćemo u narednim danima objaviti poziv da učestvuješ u poslednjoj fazi testiranja SmartTV WebOS i Tizen platformi.

Android TV će slediti ubrzo nakon toga.

Kao i do sada, sve povratne informacije ćemo uzeti u obzir i prilagoditi funkcionalnosti platforme najoptimalnijem korisničkom iskustvu.

Hvala unapred na učešću!

~Yettel

Još da se u mobilnoj aplikaciji omogući direktno menjanje kanala i u režimu dok gledamo neki kanal, makar redno jedan za drugim tzv. listanje napred-nazad. A ne kao sada - da moramo izači iz prenosa-gledanja tog kanala pa preko tapa na "Kanali", odnosno preko EPG-a da odaberemo neki drugi kanal. Jer ukoliko želim da vrtim-listam-pregledam kanale (šta se na kome prikazuje) ovakav kao sada način menjanja kanala sa stalnim vračanjem unazad (izlaska iz gledanja) je zamoran.

Poslednja izmena:
Vidi za Yettel je prava senzacija to što im aplikacija za telefon uopšte i radi.

Zdravo svima,

Od danas je na Google PlayStore dostupna nova verzija Hipernet TV Android mobilne aplikacije.

Unapređenje EPG skrola
Ispravljeni bagovi

Koristimo ovu priliku i da najavimo da ćemo u narednim danima objaviti poziv da učestvuješ u poslednjoj fazi testiranja SmartTV WebOS i Tizen platformi.

Kao i do sada, sve povratne informacije ćemo uzeti u obzir i prilagoditi funkcionalnosti platforme najoptimalnijem korisničkom iskustvu.

Hvala unapred na učešću!

~Yettel
Prijavljujem se za WebOS

Upravo prestade da radi STB, nema internet konekciju. Da li je moguce da svaki put prsne pred utakmicu!? 😳🤦‍♂️🤯

Zdravo svima,

Unapređenje EPG skrola
Ispravljeni bagovi

Hvala unapred na učešću!

~Yettel
Kandidat takodje za testiranje WebOS

Proradilo, ali često secka i smanjuje rezoluciju na CGA standard.
Pozdrav

Imam sliku 10 sekundi pa je onda nemam jedno minut 😀 bogovi

Meni celo veče radi najnormalnije. Prsla su bila oba boxa pre dva dana u utorak, a danas rade bez problema.

Meni za sada radi dobro za razliku od sinoć kad au boxovi obarali rezoluciju.

Zdravo svima,

Unapređenje EPG skrola
Ispravljeni bagovi

Hvala unapred na učešću!

~Yettel
Testiram webos

STB je kanta. Jel moze da prodje JEDAN JEDINI DAN a da ne izgubi wifi konekciju koja se moze vratiti samo restartom?
Pa i najgore kinešture od boxova su stabilnije.

Ja sam dobio jedan box prosle godine u junu, imao je ugraviran znak Telenora i nalepnicu Yettel preko. Kvalitet izrade boxa i daljinskog je bio za 10-ku. Sada sam uzeo za drugu adresu (i pored svih problema koje sam prosao 😂 ) i dobio 2 boxa sa ugraviranim Yettel. Razlika je nebo i zemlja u korist prvog. Ovi Yettel zabaguju na svakih sat vremena, na 10-15 sekundi prekine HDMI vesu, daljinski kao da je stigao sa Alija za 0.99$. Koliko god je bila losa aplikacija u prethodnom periodu Telenor box je radio bez greske. Izgleda da su uspeli i to da za*ebu…

“Hipernet: jedva bolje nego pre godinu i po dana.”

Pre dva dana sam počeo koristiti uluge, internet i TV. Utisci na prvu ruku:
Slika lošija u odnosu na SBB, trebao bih podesiti sliku u podešavanjima na TV ali mislim da rezolucija na nekim kanalima je manja, nema seckanja, premotavanje i gledanje unazad programa bez problema.
Brzina promene kanala je OK mada je par puta zabagovao.
Internet radi bez problema, na mobilnom preko SBB-A brzina je oko 120/50 (imam brzinu 600/60), preko Yetel-a je 295/140 (brzina 300/150).
Daljinski na televizorima su se sami sinhronizovali (Philips i LG). Nema problema prilikom ponovnog uključivanja box-a (gasi se automatski kada se ugasi TV).
Instalirao sam Hipernet aplikaciju na TV (Philips), nema razlike u radu preko box-a, čak je i slika bolja.
Ovo je utisak posle dva dana.

Slika lošija u odnosu na SBB, trebao bih podesiti sliku u podešavanjima na TV ali mislim da rezolucija na nekim kanalima je manja, nema seckanja, premotavanje i gledanje unazad programa bez problema.
Internet radi bez problema, na mobilnom preko SBB-A brzina je oko 120/50 (imam brzinu 600/60), preko Yetel-a je 295/140 (brzina 300/150).
Daljinski na televizorima su se sami sinhronizovali (Philips i LG). Nema problema prilikom ponovnog uključivanja box-a (gasi se automatski kada se ugasi TV).
Instalirao sam Hipernet aplikaciju na TV (Philips), nema razlike u radu preko box-a, čak je i slika bolja.
Kakva je pokrivenost wifi signalom u kući/stanu? Pretpostavljam da je zte ruter? I ja sam u otkaznom roku sa sbb-om pa najverovatnije prelazim na njihovu optiku.. tv mi ne treba obzirom da već imam pozajmljene iris i move smart naloge..

Kakva je pokrivenost wifi signalom u kući/stanu? Pretpostavljam da je zte ruter? I ja sam u otkaznom roku sa sbb-om pa najverovatnije prelazim na njihovu optiku.. tv mi ne treba obzirom da već imam pozajmljene iris i move smart naloge..
To mogu sutra da javim, mada mislim da je odlična pokrivenost. Stan 60m2, armirani beton u svakom zidu.

Добар је рутер, код мојих покрива малтене цео стан од 100 квадрата, осим једног ћошка где сигнал пролази кроз купатило.

Ima na prethodnim stranama kako na boxu podesiti sliku da bude bolja, mislim da je objava iz aprila ove godine.

jel se na Lg tv uvek upali na Kurir tv?
Otkud app za Philips?

LG se pali normalno.
Nema posebne aplikacije za Philips, instalirao sam na njega verziju za telefon. Na LG nisam jer mi ne treba, generalno bi trebalo da se na svaki smart TV može instalirati.
nasao si aplikaciju na prodavnici za Philips?
kod mene se na LG uvek pokrene hipernet na Kurir tv

nasao si aplikaciju na prodavnici za Philips?
kod mene se na LG uvek pokrene hipernet na Kurir tv
Za aplikaciju: skinuo sam sa interneta na flash Hipernet apk koja je predviđena za mobilne telefone (mora tako jer sa TV play store ne može skinuti) ubacio flash u USB port televizora, pokrenuo file manager na televizoru, našao apk file i pokrenuo instalaciju. Posle toga pokrenuo Hipernet aplikaciju, registrovao se, na ekranu se pojavi kod za registraciju i to je to.
Što se tiče LG televizora i uključivanje na Kurir TV, kod mene nije slučaj. Možda prvo da promeniš HDMI ulaz u televizoru ili da restartuješ box.

Isto i kod mene za lg oled se dešava da prebacuje na kurir tv. Kolko sam shvatio, kad palim i gasim tv box prebaci na kurir, izgleda se kodovi od daljinca poklope 😄

Vrh Dno