Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Moja žena ne snima, pamti sve. Šalu na stranu, pitam jer vidim da je mnogima bitna stavka a ja mu ne vidim primenu osim za eventualno dokazivanje nečega. Pa da vidim da li sam propustio nešto....

Nikad mi nije palo na pamet da snimam razgovor na telefonu, možda jer nemam ženu? 😂
Vidim da se to često spominje
Ako je nesto oko švaleracije imaš 10 private chat apps sa pozivima

Meni je snimanje razgovora jedna od najvažnijih funkcija telefona, u toku radnog dana dobijem bar deset poziva gde mi saopštavaju određene informacije koji nisu za pamćenje, imena, generalije, adrese, količine u brojevima itd. Da nemam snimanje svaki put bih morao npr. zaustaviti automobil, uzeti papir i olovku i sve zapisivati, ovako samo preslušam kad budem u prilici.

ovo valjda ide iz samsung members aplikacije…?

Jesam li ja ovdje jedini koji ne radi za Državnu bezbjednost pa mi snimanje sagovornika nije obavezna opcija?

I da, kako plaćaju?
Pitam za prijatelja 🤣

Pre svega ovde treba skinuti i instalirati najnoviji drajver za windows:

Pa onda po uputstvu za SamFw redom:

samfw-tool-change-csc.png

Tu iznad pod brojem 5 treba staviti CSC koji vama treba, npr. INS za S23 Ultra.

change-samsung-csc-samfw-tool.jpg

Treba da piše kao na slici u pretposlednjem redu:
Changing CSC to INS ... OK

Sve ukupno par minuta posla, sve je besplatno ako se koristi SamFw, ništa se ne briše od podataka i ne gubi se garancija :)
Cek, ne radi fabricki reset tj da moram sve da ubacujem ponovo od aplikacija? Koliko znam kada se menja CSC kod, telefon se resetuje na fabricko

ne koristi svko od nas na isti nacin telefonn :D ...meni to snimanje je bilo presudno da pored 14 pro nosim stari note 9(zbog toga nisam ni prodao)..
Kad me zovu za porudzbine(kolaci torte itd) naravno da ne mogu sve da zapisem il da upamtim, nekad se desi da sam negde u zurvu pa sam pricam "vazi vazi dobro" 😂 posle preslusam, mada imalo i situacije gde se ljudi zale da smo isporucili nesto sta nisu trazili, pa onda je ovako najlakse da im objasnim da nisu u pravu :D

ne koristi svko od nas na isti nacin telefonn :D ...meni to snimanje je bilo presudno da pored 14 pro nosim stari note 9(zbog toga nisam ni prodao)..
Kad me zovu za porudzbine(kolaci torte itd) naravno da ne mogu sve da zapisem il da upamtim, nekad se desi da sam negde u zurvu pa sam pricam "vazi vazi dobro" 😂 posle preslusam, mada imalo i situacije gde se ljudi zale da smo isporucili nesto sta nisu trazili, pa onda je ovako najlakse da im objasnim da nisu u pravu :D
Zar nije kaznjivo snimati razgovor osim ako se taj neko ne slozi sa time unapred? Zato je naglaseno na govornim stanicama da se razgovor snima.

Ne mora csc da se menja samo zbog snimanja razgovora, neko hoće brže da dobija ažuriranja, nekome treba Samsung Pay/Samsung Wallet...

Pa i to plus...a nisam eto imao proboema sa snimanjem, mada iskreno nismo nikad bas dosli do taj pravni put 😂
A eto, ovi drugi csc kodovi skoro pa mesec dana kako su dobili avg apdejt, ovde za evropu ne pustaju izg zbog beta program

Nije zbog toga, npr S22 nema beta program pa kasni Yettel par meseci sa ažuriranjima.
MTS je malo bolji jer koristi EUY CSC...

U principu sva 3 operatera kasne manje ili više u odnosu na druge operatere...

Poslednja izmena:
Zar nije kaznjivo snimati razgovor osim ako se taj neko ne slozi sa time unapred? Zato je naglaseno na govornim stanicama da se razgovor snima.
Zakonom jeste, većina ljudi to koristi u licne svrhe tipa kao sto smo naveli. Kad bi to hteo neko da koristi na sudu palo bi u vodu i sigurno bi dobio kontra tužbu za neovlasceno snimanje razgovora.

Кажњиво је само ако сазнају🙂

Nije zbog toga, npr S22 nema beta program pa kasni Yettel par meseci sa ažuriranjima.
MTS je malo bolji jer koristi EUY CSC...

U principu sva 3 operatera kasne manje ili više u odnosu na druge operatere...
To su operateri...ovo za celu evropu nije pusteno...pa cak ni za s23 ni +..jos kad sam koristio note, operetari su uvek kasnili.

Sek ne priprada evropi 😂😂😂 sala, eux je problem jer manje vise samo njemu stize beta, a jos uvek nije moguce sa avg apdejta preci na betu
Ranije je to bilo drugacije, kolko znam meni je DBT bio za nemacku, pa je ostalima pustano normalno za vreme bete...a sad ovaj eux ima te podgrupe

@BozicBata Disable notifikacija za SM apk i miran si :).

Ne mora csc da se menja samo zbog snimanja razgovora, neko hoće brže da dobija ažuriranja, nekome treba Samsung Pay/Samsung Wallet...
Znatizelje radi, sta oni daju sto GoogleWallet vec nema? 🤔

Ništa posebno, većina menja csc zbog snimanja poziva i bržih ažuriranja...

Meni ne treba snimac razgovora itd. Tako da mislim da bi mi DBT bio najbolji sto se tice azuriranja?

Meni ne treba snimac razgovora itd. Tako da mislim da bi mi DBT bio najbolji sto se tice azuriranja?

Pa trenutno nije, SEK i INS imaju avgustovsko ažuriranje.

Pogledaš tu:

Poslednja izmena:
Ne znam da li se u isto vreme puštaju za ultre i obične, uglavnom običan S23 XSG ima zakrpu od 1. avgusta već oko dve nedelje

E ovo je je jedina stvar na kojoj Apple skidam kapu - nema padanja cena kao Samsungu ... Čim su počele glasine o S24 seriji a i predstavljanju iph 15 , Samsung odmah obara cene i naravno u oglasima novi S23U = 840€ (oni kod "nezvaničnih" uvoznika )

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno