Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
Kakav si razgovor snimala na predavanjima? Ja pitam za snimanje razgovora dok pričaš sa nekim a ne funkcija diktafona
Kakav si razgovor snimala na predavanjima? Ja pitam za snimanje razgovora dok pričaš sa nekim a ne funkcija diktafona
Cek, ne radi fabricki reset tj da moram sve da ubacujem ponovo od aplikacija? Koliko znam kada se menja CSC kod, telefon se resetuje na fabrickoPre svega ovde treba skinuti i instalirati najnoviji drajver za windows:
![]()
Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
You need the driver only if you are developing on Windows and want to connect a Samsung Android device to your development environment over USB.developer.samsung.com
Pa onda po uputstvu za SamFw redom:
![]()
4 Methods to Change CSC on Samsung Devices without Root
Here is how to change the CSC of your Samsung Galaxy phone for free without resetting your device and root privilege.technastic.com
![]()
Tu iznad pod brojem 5 treba staviti CSC koji vama treba, npr. INS za S23 Ultra.
![]()
Treba da piše kao na slici u pretposlednjem redu:
Changing CSC to INS ... OK
Sve ukupno par minuta posla, sve je besplatno ako se koristi SamFw, ništa se ne briše od podataka i ne gubi se garancija![]()
Zar nije kaznjivo snimati razgovor osim ako se taj neko ne slozi sa time unapred? Zato je naglaseno na govornim stanicama da se razgovor snima.ne koristi svko od nas na isti nacin telefonn...meni to snimanje je bilo presudno da pored 14 pro nosim stari note 9(zbog toga nisam ni prodao)..
Kad me zovu za porudzbine(kolaci torte itd) naravno da ne mogu sve da zapisem il da upamtim, nekad se desi da sam negde u zurvu pa sam pricam "vazi vazi dobro" 😂 posle preslusam, mada imalo i situacije gde se ljudi zale da smo isporucili nesto sta nisu trazili, pa onda je ovako najlakse da im objasnim da nisu u pravu![]()
Zakonom jeste, većina ljudi to koristi u licne svrhe tipa kao sto smo naveli. Kad bi to hteo neko da koristi na sudu palo bi u vodu i sigurno bi dobio kontra tužbu za neovlasceno snimanje razgovora.Zar nije kaznjivo snimati razgovor osim ako se taj neko ne slozi sa time unapred? Zato je naglaseno na govornim stanicama da se razgovor snima.
Кажњиво је само ако сазнају🙂Zar nije kaznjivo snimati razgovor osim ako se taj neko ne slozi sa time unapred? Zato je naglaseno na govornim stanicama da se razgovor snima.
To su operateri...ovo za celu evropu nije pusteno...pa cak ni za s23 ni +..jos kad sam koristio note, operetari su uvek kasnili.Nije zbog toga, npr S22 nema beta program pa kasni Yettel par meseci sa ažuriranjima.
MTS je malo bolji jer koristi EUY CSC...
U principu sva 3 operatera kasne manje ili više u odnosu na druge operatere...
Znatizelje radi, sta oni daju sto GoogleWallet vec nema? 🤔Ne mora csc da se menja samo zbog snimanja razgovora, neko hoće brže da dobija ažuriranja, nekome treba Samsung Pay/Samsung Wallet...
Meni ne treba snimac razgovora itd. Tako da mislim da bi mi DBT bio najbolji sto se tice azuriranja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari