Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Azurirao malocas S23U, 1.2GB cini mi se, avgustovski, kao i sa svim apdejtovima, azuriram kad mi se ponudi, i 99% vremena mi se nista ne menja, ni na bolje, ni na gore.
Javljam dalje kad (ne) bude bilo razlike u odnosu na prosle apdejtove.

A zasto za snimanje razgovora ne koristite Cube ACR. Radi savrseno dobro

Promenili su na S23 seriji izgleda...
Nadam se da ce da vrate kroz neki apdejt, mada kad do sad nisu...
IMam punjac od 140w ali ne zelim da koristim veoma brzo(previse zagreje bateriju u ove tople dane) nego bi samo brzo :D al ono mrk...
Pogledajte prilog 402444

Nema.potrebe da se opterecujes, 8gb je sasvim dovoljno...pisali smo negde, kod mene jje od 12gb uvek dostupno 5-6gb...mada je na note 9 6gb rama pa je dostupno 2-2.5gb, sam android se prilagodi kolko ce i sta ce da drzi u ram..
Koji je font u pitanju? Odličan je..

Da li neko ko poseduje Xiaomi 65W GaN (USB A + USB C) može da mi potvrdi da li super fast charging radi sa kablom koji stiže u paketu ili mora kabl koji stiže uz telefon? Provrteo sam 2 Samsunga i nijedan neće super fast charge nego su oba fast charge

Apsolutno. Ima podesavanje za clarity koje sam povecao, i sada se sagovornik cuje glasnije nego ja. Nikakvih problema nema, godinama koristim istu. Zato se i cudim, cemu menjanje firmwera itd kad postoji jednostavna app.

Čuje se nešto kad se pojača, ali vuče sa zvučnika i ne radi lepo :)
Da bi radilo kao sa promenom csc-a mora rut, a to znači gubitak garancije.
Tako da je promena csc-a najbolje rešenje, besplatno i bez dodatnih programa koji se plaćaju...

Ova je još bolja aplikacija od Cube:

Ali nema to veze sa aplikacijom, posle android 8.1 verzije nemaju potrebne dozvole za snimanje bez ruta:

Callrec.png

Poslednja izmena:
Pa sad ne znam kako snima, najnormalnije razgovaram na pola jacine u slusalici, ne palim spikerfon. Svakako vrsi posao. Posle A13 potreban je i cube acr helper (bar je meni to trazilo).

Poslednja izmena:
Sad sam opet probao i ne radi snimanje ni jedne strane.
Happy69@, koje podešavanje si ovde stavio, koji izvor da bude?

Prilozi

• Screenshot_20230828_172045_Cube ACR.jpg
    Screenshot_20230828_172045_Cube ACR.jpg
    75.4 KB · Pregleda: 20

Bas to sto je oznaceno. Kada se javim/pozovem ima onaj incall overlay (dugme-widget) kliknem na to i krene snimanje. Automatic sam iskljucio.
Rekoh da pomognem, meni vrsi posao ta app.

Evo ti ovde pomoću štapa i kanapa da probaš :)

CubeACR.png

Ukratko bez promene CSC-a ili ruta nema leba :)

Drugari, može li neko da mi pokaže u slici i reči gde je u kameri guga ekspozicija(sa raznim efektima ako ima, tipa vodopad, noćno svetlo...) i odabir broja slika kod usporenog snimanja

Da li neko ko poseduje Xiaomi 65W GaN (USB A + USB C) može da mi potvrdi da li super fast charging radi sa kablom koji stiže u paketu ili mora kabl koji stiže uz telefon? Provrteo sam 2 Samsunga i nijedan neće super fast charge nego su oba fast charge
Meni radi super fast charging sa oba kabla. S23U.

Nisam mogao da pronadjem da li je bilo reci o ovome. Ne secam se da je ranije to pisalo, a telefon mi nije ispadao.
Screenshot_20230828_161358_Device care.jpg

Evo ti ovde pomoću štapa i kanapa da probaš :)

CubeACR.png

Ukratko bez promene CSC-a ili ruta nema leba :)
I ja taj CubeCall recorder koristim pomoću tog helpera i radi snimanje najnormalnije na S23U za tel pozive kao i za viber i whatsup. Nije mi jasno kako vama ne radi. Nikakav root nije potreban, a ni taj CSC nisam dirao.

To kako radi i zašto mora tako da radi su objasnili ljudi koji su napravili te recording aplikacije. Sve iznad piše, ukratko nije do njih, srećom postoji rešenje bar na Samsungu u vidu promene CSC-a ili ruta.

Kod nekih drugih proizvođača je to nemoguće tako da ljudi moraju da koriste Call Recorder - SKVALEX ili Cube ACR jer im ništa drugo ne preostaje.

Nesto mi opasno srce bateriju u standby rezimu. U 22.30h sa 100%, ustajem i 5h kad ono 91%. Full prijem, sve pozatvarano od aplikacija.

Izgleda da Samsung neće čekati S24 da bi vratio Exy u igru.
Sprema se već u S23FE, za Evropu naravno

Pa najave su da bi i S24 serija išla sa Exynos-om na domaćem tržištu u Koreji, tako da nešto muljaju oni tu. Biće S23 dobra kupovina i sledeće godine, ako ga ne unakaze software-ski i namerno.

Kritika sa moje strane na Promobi servis, koji deset dana nema na stanju port za punjenje, za aktuelni model s23… ili mozda posto menjaju u garanciji to ide sporije…

Moram da pitam za šta toliko koristite to snimanje razgovora? Čisto me zanima...

^ nije loša stvar ako si na terenu, tipa ne možeš da zapišeš a kupac ti kaže šta želi i kasnije preslušaš snimak. Jedan od primera…

^Dok sam studirala pa me mrzilo da pisem na predavanjima. :ROFLMAO:

Nazad
Vrh Dno