Šta je novo?

iOS 17

Волте А1?

Ne radi i dalje, nece ni raditi na beti mislim. Malo su sredili tastaturu da ne bude totalni haos, notifikacije su i dalje upitne, al deluje da rade na tome.

Meni licno, na 13pm.. radi sve sad. U pocetku pravio problem na onoj dev.beti i to samo na prvoj..
vidzeti, notifikacije, tastatura.. sve ok!
Bateriju ne merim..

Meni prikazuje na odmoru volte u A1 mrezi

Prilozi

• IMG_0498.png
    IMG_0498.png
    98.6 KB · Pregleda: 172
Je li i na iOS 17 kad se namesti da nema preview pokazuje slike kontakta na lock screen za WA/Viber?

Ubedljivo najveća glupost u odnosu na Android gde je to globalno podešavanje za sve aplikacije, na iOS kako kojoj aplikaciji dune.

Tbh, nisam primetio da zavisi od aplikacije - svuda mi pokazuje sliku kontakta, sa izuzetkom instagrama.
Samo se text ne vidi dok se ne otključa telefon.

Dostupna public beta 3

Prilozi

• IMG_0614.png
    IMG_0614.png
    213.4 KB · Pregleda: 89
Da li je probao neko beta3, sredjen VoLTE na A1?

Nije meni bar.

Evo izasla i public beta 4

Prilozi

• IMG_0645.png
    IMG_0645.png
    213.8 KB · Pregleda: 57
Izvinjavam se ako sam dosadan ali... da li su namestili VoLTE na A1? :)

6f2b7126-4ff1-4192-9b5f-a06e98034b26_text.gif

Public beta 5

Prilozi

• IMG_3824.png
    IMG_3824.png
    214.3 KB · Pregleda: 41
Omatorio sam, više ne ganjam bete i sl. Kako sam ranije flešivao ROMove na Huawei , kad se samo setim… 😀

Samo se nadam da će najzad uvesti i podršku za srpski jezik na IOS 17. Tolike godine i ni makac, pa i Bugari su dobili jezičku podršku…

Samo se nadam da će najzad uvesti i podršku za srpski jezik na IOS 17. Tolike godine i ni makac, pa i Bugari su dobili jezičku podršku…
Ja se nadam da neće... Doći će onda nalet low IQ naroda i kasapljenje tema o Apple proizvodima.

^ taj rad

pretpostavljam nekoga ko koristi smartphone, a ne zna rec engleskog. jedan od najlaksih stranih jezika na planeti

ja samo milim da takve pretpostavke treba zadrzati za sebe..
Jer eto, mozda procita neko ko ne zna engleski.. i eto clan illindan misli da je to low iq osoba.

Sto se mene tice, neka svako radi sta hoce, svako je ogledalo svog kucnog vaspitanja. Ali i dalje mislim da nije ok

eto recimo ti ne znas ni moj nick pravilno da procitas, a nalazimo se na IT forumu

na ovoj planeti postoje osobe sa niskim iq, kakve veze ima to sa kucnim vaspitanjem?

Ima ako vredjas nekoga zato sto ne zna neki strani jezik.. stranije je utoliko sto to radi onaj ko treba to da sankcionise.

Iz mog iskustva, većina ljudi koji koriste iphone uglavnom ne koristi ni 10% mogućnosti telefona odnosno iOS-a. Kad znam da koristi iphone a pošalje mi poruku na vajber (sliku, video) sve mi jasno. Da ne govorim o airdropu ili daleko bilo Shortcuts. Da li je u pitanju IQ ili nešto drugo ne znam, ali to je tako

Nazad
Vrh Dno