Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Sto bi pobogu ljudima to omogucili kada mogu da im uzmu pare za dodatke? :D

Ima li opcija da koristi internet samo dok ne potroši gigabajte iz roming dodatka, ne i nakon toga?

Jedino uključen net limit. Isključi ga, pozoveš njihov call centar, kad ti više ne bude značio za to, čisto da smanjiš mesečni račun ako nisi neki rizičan korisnik koji lako prekorači limit 😃

Ova Zona0 se pojavila nakon povratka iz CG. Omorika3 paket.
Tokom boravka net strogo bio isključen, samo razgovor i sms.

Ako ti je aktiviran net limit mocices da koristis i dalje bez naknade ali po smanjenoj brzini
Jel može net limit da pomogne u situaciji kada roming dodatak pokriva države A i B ali ne i državu C, pa tako ako idem rutom A -> C -> B da mi u C ne naplati odnosno ili da koristi po smanjenoj brzini besplatno ili da jednostavno ne dozvoli trošenje interneta (npr da ga gleda kao da sam na prepaidu sa 0 din kredita i bez nekog roming dodatka za C državu) ?
Jer sam imao više puta ovakve situacije u poslednje vreme gde mi roming ne važi za tranzitnu državu i više puta sam se zeznuo

Uzimao neko Zmaj ili Kontrola troskova od kako je aktuelna nova promocija?

Jel može net limit da pomogne u situaciji kada roming dodatak pokriva države A i B ali ne i državu C, pa tako ako idem rutom A -> C -> B da mi u C ne naplati odnosno ili da koristi po smanjenoj brzini besplatno ili da jednostavno ne dozvoli trošenje interneta (npr da ga gleda kao da sam na prepaidu sa 0 din kredita i bez nekog roming dodatka za C državu) ?
Jer sam imao više puta ovakve situacije u poslednje vreme gde mi roming ne važi za tranzitnu državu i više puta sam se zeznuo
E, to moram da te vratim u 1996 ( ili tako neku godinu ). Opcija se zvala manual network select ( postoji dan danas ) skoro 30 godina kasnije ne postoji bolje resenje za te probleme od toga... Sve generacije mobilne telefonije, procesori, baze podataka a osnovne stvari se resavaju tehnologijom 30 godina starom... Cestitam nam na buducnosti...
Inace u normalnoj upotrebi je bila i ostala "Legendarna" svaki normalan telefon kad napustis izabranu mrezu automatski ti nudi da izaberes novu mrezu bez da ulazis u pod menije.

Upravo sam se prebacio na sokolite tarifu pa me zanima kako se aktivira ovaj deezer i irisgo? Iris go kad kucam izbaci mi da je neispravna šifra za mojmts nalog a deezer sam nešto kao aktivirao ali pise mi da imam 1m trial samo. Da li neki kod treba na mail da stigne za aktivaciju do kraja ugovorne obaveze ili moram malo da sačekam da sistem proradi pošto sam skoro prešao na ovu tarifu. Iz mojmts aplikacije uredno prijavljuje da sam na sokolite tarifi.

Aktiviraj Iris Go i Deezer kroz Moj MTS aplikaciju i za svaki slučaj ih nazovi da proveriš da li je i šta je aktivirano u okviru paketa.

Jesi li ih aktivirao iz Moj MTS aplikacije?
Za Deezer ne znam, ali IRIS go moraš odatle prvo da aktiviraš.

Baš tražim po aplikaciji gde je to da se aktivira i nigde ne mogu da nađem.

Udjes u aplikaciju i kliknes na vase usluge. Nakon toga skrol dole i videces obe aplikacije.

IMG_8493.jpeg

I kad kliknem na Irisgo izbaci mi ovaj screen

Prilozi

• Screenshot_2023-08-26-17-45-24-81_a80c56ecad8086b9bd20af2778137eea.jpg
    Screenshot_2023-08-26-17-45-24-81_a80c56ecad8086b9bd20af2778137eea.jpg
    35 KB · Pregleda: 52
Aktiviraj preko sajta ili, još bolje, nazovi ih i proveri gde zapelo kod njih. Takodje onda i oni mogu da aktiviraju.

Onda ti nije zavedena ili aktivirana ta soko lite tarifa u sistemu. Bar mislim.
Zovi 064 733 pa pitaj. Trebalo bi da mogu to odmah da ti odrade.
Ovako nekako treba da izgleda:
Screenshot 2023-08-26 at 18.30.34.jpg

Ako se dobro sećam, IrisGo šifra se dobija od call centra ili te lokalno pozovu da im kazeš koja će biti… nije bila ista kao za mojmts nalog…

Rešili danas, morali oni da mi aktiviraju u sistemu. Sad sve radi. Koristim login podatke za mojmts nalog.

Onda se loše sećam… :) šalim se, sigurno se razlikovao pass… dobro je ako su se opametili, da ne komplikuju…

Koji najbolji uslovi mogu da se dobiju za Omoriku za prenos broja, najvise mi interusuje koja cena moze da se dobije i da li moze da se dobije onih 25TB interneta sto se dobijalo ranije.

Da li je moguce od MTS dobiti 2 sim kartice ili eventualno jednu e-sim a drugu fizicku sim za ISTI BROJ, da se jedna koristi u "pametnom" satu a druga u telefonu?
AKO je moguce, kako to dobiti, sta im reći i tražiti...?

Jel kod ovih jos radi sluzba za zadrzavanje korisnika sa 30-50% popusta ili su odustali? Citam da daju 30% ili 6 meseci po 1din za Soko, jel to vazi i za Omorike ili ne? O12 bi bila 1330 uz 30% tj. 1425 uz 6 meseci po 1din i 18 po 1900

Jel kod ovih jos radi sluzba za zadrzavanje korisnika sa 30-50% popusta ili su odustali? Citam da daju 30% ili 6 meseci po 1din za Soko, jel to vazi i za Omorike ili ne? O12 bi bila 1330 uz 30% tj. 1425 uz 6 meseci po 1din i 18 po 1900
Istekao ugovor juče,danas kontaktiran 064733,tražio bolje uslove za nov ugovor,u toku dana me zvali i ponudili 20% popusta,ja tražio 30% i oni ponudili 6 meseci 804 dinara,ostalih 18 meseci po 1649 i dobila je majka 25gb+15gb interneta u celom ugovoru...poslali mejl ugovora,potvrdjen posle par minuta i ugovor ubrzo aktiviran

Vrh Dno