Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

To im je praksa zadnjih sigurno pola godine, 30% dodatnih i na promotivni period i na ostatak.

Uskoro ističe ug obaveza za Omoriku 3, interesuje me isključivo što jeftiniji Omorika paket (O12), nikakve ponude za Soko lite i ostale Omorike sa više neta. Šta nude uz zahtev za prenos broja?

Od prilike 30% dodatnog popusta na trenutnu ponudu. Znaci ako je na odredjenu tarifu 50% prvih godinu dana dobices jos dodatni popust, a za drugu godinu na punu cenu samo dodatni popust.

Ja sam dobio 20% za soko lite. Znaci prvih godinu dana 1360 a drugih 2400. Izasao sam iz boxa, net, tv i fixni ugasio. Reko ostao bih na soko lite ako daju neki popust. Verovatno cu da prihvatim ponudu.

Istekao Zmaj, podneo zahtev za prelazak u Yettel, zvali sa 733, ponudili Omoriku 12 za 24 meseca po 30%, ja prihvatio, zadovoljan, i sad tempiram da prebacim zenu u martu na mts da je ubacim u box4... :)

30% cene ili 30% popusta?

Da li mozda neko ima informaciju sta je moguce izboksovati za prenos broja u MTS, konkretno paket Omorika 12.
Da li i oni daju 50% cene na 24 meseci kao Yettel, ili nesto drugacije?

Da odgovorim sebi, jedino sto nude je 6 meseci za dinar za Omoriku 12, opet znacajno losije od konkurencije (Yettel)...

Na koji mail mogu da ih kontaktiram za neku pogodnost?Na 733 su mi ponudili mesec dana za dinar (Prelazak sa stare Omorike 6 na 12)? Ili da cekam da istekne za dan dva pa da podnosim zahtev za prenos broja?

Da li su nekog zvali iz mts-a kad je podneo zahtev za prenos pripejd broja i ponudili nesto konkretno za prelazak na postpejd?

Da li neko koristi MTS Disk ?
Probao sam danas da nadjem app ali je nema na gstore, ustvari ima ali ne moze na novije verzije androida.
Da li je moguce da nisu azurirali app za novi andrid ?

Da li neko koristi MTS Disk ?
Probao sam danas da nadjem app ali je nema na gstore, ustvari ima ali ne moze na novije verzije androida.
Da li je moguce da nisu azurirali app za novi andrid ?
Da moguće je...
Inače aplikacije nikad nije radila.
Ne funkcionalno. Bukvalno meni je sluzila da zipujem slike do 4GB (mislim da je bila max velicina) i onda da kuci skinem bez kabla... Ili ako imam neke video velike da mi ne zauzima memorju... Praktično nizašta drugo...
Posebno sa danasnjim memorijama na uređaju....

Istekao Zmaj, podneo zahtev za prelazak u Yettel, zvali sa 733, ponudili Omoriku 12 za 24 meseca po 30%, ja prihvatio, zadovoljan, i sad tempiram da prebacim zenu u martu na mts da je ubacim u box4... :)
Koliko mu sad to dodje u dinarima ako nije tajna? Nisam siguran da li popust ide na cenu paketa bez uredjaja i ugovorne obaveze ili na neku drugu cenu pa zato pitam. Da vidim da li mi je vredno cimanja i cele te vezbe sa prenosom u Yettel.
Hvala unapred

Sestru zvali iz MTSa, kazu, ponuda za vernost, nema ugovora, ne potpisuje nista, dobija 24 meseca 200MB internet i sve tv kanale... Nikad nisu imali nista od MTSa osim fixnog... Jel ima jos nekog da su ga zvali sa takvom ponudom?

Nazad
Vrh Dno