Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Pozz ljudi. Prvi put sam narucio sa AliExpresa Android Multimediju za kombi. Platio sve uredno danas i pise da je ocekivano vreme dostave oko 1 oktobra. Interesuje me iz Vaseg iskustva da li to zna ponekad da bude ranije ili kasnije? Kako generalno funkcionise? Hvala 🤗

Doći će ranije, ali će se zadržati na carini. Za jedno 10 dana počni da proveravaš na sajtu pošte gde je pošiljka, videćeš kad dođe na carinu, biće status "prispela" ili tako nešto slično.

Znaci ako imam nekog na carini mogu da ubrzam jel? 😁 evo saljem link. Imam ovakvu [tipsku za Iveco Daily] i radi bolesno dobro i bez greske. Uredjaji su savrseni i bez bagova/pregrevanja. Uzeo sam isto sa 6gb rama.

Prilozi

• IMG_0640.png
    IMG_0640.png
    471.6 KB · Pregleda: 169
  • IMG_0646.jpeg
    IMG_0646.jpeg
    137.4 KB · Pregleda: 171
Da li je neko kupovao RFID novcanike i ako jeste koje bi ste preporucili?

Da li se meni cini da je isporuka sa alija u poslednje vreme 15-20 dana. Nesto mi neocekivano brzo stizu porudzbine, tipa stigo mi sad ugreen usbc kabl za 12 dana. maska za tablet stigla za 15 dana.

I meni je stizalo prosli i pretprosli mesec skoro sve za 15ak dana u proseku, uglavnom preko Madjarske. Medjutim ovaj vec kasne dve-tri porudzbine. Doduse, stigle su u Srbiju kad ikad, tako da je verovatno do Poste, kontam da su sad odmori pa su sporiji.

Da li je neko poručivao portabl monitore sa AE? Vidim da ima za stotinak eur modela bez baterije. Svakako računam da bih na platio i carinu.

Essager ili Toocki kabal za telefon?
Ruku na srce uzeo bih Baseus bez razmisljanja, ali mi u ovoj akciji 3 + 1 item free nudi samo ova 2 proizvodjaca, pa me zanima koji se najbolje pokazao u praksi?

Ja imam toocki baš baš dugačak, ne sećam se jel od 2 ili 3m. Koristim ga za macbook. Ima nekih 6 meseci. Radi normalno.

Prilozi

• IMG_1972.jpeg
    IMG_1972.jpeg
    157.7 KB · Pregleda: 83
Uzeo sam Essager sa diodom USB A na tip C, USB A deo jedva ulazi u port na punjacu, nisu ga bas najsrecnije dimenzionisali.

Uzmi Rocoren ako naletis na neki, ima 2m varijanti cesto.

Društvo, imate li preporuku za neki usb hub? uslov bi bio da u matičnu ide na klasičan usb tip A, a da na samom hub-u bude bar jedan usb tip C ulaz. Ima li toga?

I ja isto tražim Crkao mi posle jednog dana onaj usb hub koji ovde pokupovasmo na sniženjima grupnim, ima 4 x USB-A ulaza, a izlaz USB-C. Radio je fino tih 5 sati, posle restarta ni da makne. Kontam ne moze da bude do drajvera ili Windowsa 10, pa sam ga otpisao.

Preporuka za neki powerbank koji je i IN i OUT - Type C ? Kod nas na tržištu su obično varijante koje se napajaju preko C (ili microusb, horor) a na izlazu su A.

Yep, sad vidim da je taj treći C port i in i out.

Posto mi na temi o punjacima nije niko nista odgovorio da probam i ovde.
Razmisljam se da narucim sa Alija LiitoKala punjac pa se dvoumim izmedju modela:Lii-500 ili Lii-M4,sta bi ste mi vi preporucili?

***** po obicaju i kao pokusavaju jos od 2016-te da na nivou Svetskog Postanskog Saveza
( UPU ) usklade propise.

Dovoljno je da uvedu kategoriju pisama sa komercijalnim sadrzajem i resena stvar.

U Posti Srbije treba da se sete i aktiviraju digitalne linije u GPC-u.
Svaka posiljka ima bar-kod i moze da se prati ( za komercijalne posiljke mogu i da naplate uslugu )

RSD9,082.91 33%OFF | Anker Soundcore Motion+ Bluetooth Speaker with Hi-Res 30W Audio, Extended Bass and Treble, Wireless HiFi Portable Speaker

Čuo sam da je "Anker Soundcore Motion +" odličan zvučnik. Takođe trenutni popust je dobar (kada se ode na coins, popust je 21.75 dolara, tako da ukupna cena izađe - 62,26 dolara) Da li je neko kupovao? Interesuje me da li je platio carinu i pdv (koliko?). S obzirom da njihove proizvode u Srbiji dostavlja Fedex, verovatno se plaća neka naknada i za njih.

Vrh Dno