greska ...2.20 imam 2.17.2Ne znam kako i dalje imas staru verziju, 2.17.x je dosla jos maju koliko se secam. To je verzija sa brzom programskom semom i jos nekim promenama.
Ili mislis za telefon? Na iOS je 2.9.5.
Namerno urađena aplikacija da ne bi mogao ništa da snimaš, presnimavaš. Isto tako je i sa kompa kad probaš. Isti taj fazon ima i aplikacija za tv A1 mreže.Da li iko zna razlog zbog čega mi je ekran crn na hipernet TV aplikaciji kada hoću da uradim screen record? Protekcija neka ili šta?
Izvini. Šta si instalirao, da instaliram i ja?Instalirao sam verziju iz maja sa apkpure i radi sve kako treba. Ne radi ništa lošije/sporije u odnosu na onu na njihovom boxu. Sreća pa retko gledam tv pa mi nije ni bitno koliko brzo menja kanale npr.
Izvini. Mislio sam da si meni odgovorio u vezi tastature i airmouse. Post iznad tvog. 🥴Glupu Hipernet aplikaciju, pošto se gospoda iz yebetela nisu udostojila da izbace zvaničnu aplikaciju godinu dana.
greska ...2.20 imam 2.17.2
Da li ikako može "air mouse" da se podesi, da se koristi za tastaturu?
Plus gde je podešavanje jezika i ponudjenih reči?
Plus na jednom boxu ne pravi razmak izmedju reči (gde on prepozna i misli da treba da stoji), dok na drugom to radi, kako to da rešim?
Na Firestick-u ne moze da se aktivira app vec neko vreme. Cak ni stare verzije koje su radile. Na Xiaomi i Magenta TV sticku moze bez problema.Dobar dan.
Instalirao sam na Firestick Amazon Hipernet TV 2.17.2 aplikaciju, ali nemogu da se konektujem stalno ista greska.
Inace na iPhone se konektujem bez problema.
Hvala
Ja koristim Google Chromecast 4k, odlicno radi, ne baguje. Cak i hipernet 2.17.2 radi kako treba. Ostale aplikacije isto. Ja sam zadovoljan.Hvala sad razumem zasto nemogu da se konektujem.
Dali Chromecast neko testirao?
Sta mi preporucujete da kupim od ova 2 modela, Xiaomi ili Magent sta je bolje?
Bitno je da je original Google Chromecast 4k, a ne Kineske kopije od 10-15€Hvala sad razumem zasto nemogu da se konektujem.
Dali Chromecast neko testirao?
Sta mi preporucujete da kupim od ova 2 modela, Xiaomi ili Magent sta je bolje?
Bolja odluka, ja sam na kraju probao hipernet android aplikaciju za telefone na huawei, na honoru i samsungu i radi aplikacija, dok na mom Xiaomi telefonu seckaHvala svima!!!
Mislim da cu uzeti Google Chromecast na kraju, deluje mi kvalitetnije od Xiaomi.
Vidim po forumima posle par meseci Xiaomi ima problema sa Wifi itd...
Jos jedno pitanje, dali mogu da promenim u Chromecast manuelno DNS kao na Firestick?
Javljam kad instaliram![]()
Na zalost nije moguce da se promeni DNS.Hvala svima!!!
Mislim da cu uzeti Google Chromecast na kraju, deluje mi kvalitetnije od Xiaomi.
Jos jedno pitanje, dali mogu da promenim u Chromecast manuelno DNS kao na Firestick?
Control D vise nema freeIpak cu morati Xiaomi Tv stik ili mi preporucujete nesto drugo?
DNS mi je bitan zato sto koristim ControlD![]()
Na zalost nije moguce da se promeni DNS.
Imam CCwGTV 4k, moze da se promeni. Istina na nivou rutera, ako se stavi koristice taj automatski, ali mi se cini da kada se ide na manuelna WiFi podesavanja da ima opcija da se pored DHCP adrese stavi i DNSHvala svima!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari