Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Da, tako sam i mislio. Onda ne treba preporučivati čoveku iznad da kupuje svoj box, i to još sa Android TV OS, pa da instalira Hipernet TV aplikaciju, da bi gledao TV program, a da izbegne pretplatu za još jedan Yettel TV boks.
To neće raditi.

Cini mi da je na ovoj temi neko izvukao aplikaciju. Ja sam je instalirao i radi.

Poslednja izmena:
Da li sam nešto propustio, pa se je u međuvremenu pojavila Yettel TV aplikacija na Android TV Google Play prodavnici?
Ja znam samo da postoji aplikacija za običan android.
Zdravo,

Od 12.01.2023. korisnicima koji imaju kreiran Yettel nalog i uvezanu TV pretplatu, na raspolaganju je mobilna Hipernet TV aplikacija koja može da se instalira i koristi na mobilnim i tablet uređajima. Aplikacija je dostupna u verzijama Android v2.10.0 (preuzimanje putem PlayStore-a) i iOS v2.9.5 (preuzimanje putem AppStore-a). Ukoliko korisnici pristupe Play Store-u na android TV uređaju, aplikacija neće biti vidljiva (TV Smart aplikacija još uvek nije u produkciji). :)

Zdravo,

Od 12.01.2023. korisnicima koji imaju kreiran Yettel nalog i uvezanu TV pretplatu, na raspolaganju je mobilna Hipernet TV aplikacija koja može da se instalira i koristi na mobilnim i tablet uređajima. Aplikacija je dostupna u verzijama Android v2.10.0 (preuzimanje putem PlayStore-a) i iOS v2.9.5 (preuzimanje putem AppStore-a). Ukoliko korisnici pristupe Play Store-u na android TV uređaju, aplikacija neće biti vidljiva (TV Smart aplikacija još uvek nije u produkciji). :)
Aman bre, jel ste vi zaposlili ChatGPT da vam odgovara na pitanja korisnika ili šta?
Cela poenta vašeg prisustva ovde je valjda da omogućite korisnicima da dobiju informacije brže i sa manje formalnosti nego što bi dobili u call centru / poslovnici. Ovako kako vi odgovarate... iskreno - izgleda kao da *****avate svoje korisnike.

@Yettel Srbija takođe recite lokalnim kolegama da su iz vaše kolege iz češke, slovačke, bugarske i mađarske sposobnije i da i ako su POSLE VAS lansirali ISTU platformu, za nju su odmah imali spremne aplikacije za LG, Samsung i Android TV, ponavljam koristite ISTU TV PLATFORMU UNUTAR PPF GRUPACIJE

Da, tako sam i mislio. Onda ne treba preporučivati čoveku iznad da kupuje svoj box, i to još sa Android TV OS, pa da instalira Hipernet TV aplikaciju, da bi gledao TV program, a da izbegne pretplatu za još jedan Yettel TV boks.
To neće raditi.
Радиће дефинитивно, лично сам је инсталирао на Еон бокс и све је функционисало без проблема. Има мало импровизације, јер је прављена за рад са оним њиховим даљинцем, али апсолутно може да се користи и неупоредиво се више исплати да човек узме бокс који ће му после и остати, него да плаћа додатно још једну њихову шклопоцију, која због "генијалног" решења да се цео лаунчер веже за Хипернет апликацију, јако често и не може да се користи, јер им апликација пукне, па да им на крају после две године плаћања још и врати тај бокс.
А иначе, стварно је невероватно да људи 2 године нису у стању да избаце званичну апликацију за АТВ, о другим системима да и не говоримо... Тачно делује као да их је неко на уцену увео у целу причу.

Радиће дефинитивно, лично сам је инсталирао на Еон бокс и све је функционисало без проблема. Има мало импровизације, јер је прављена за рад са оним њиховим даљинцем, али апсолутно може да се користи и неупоредиво се више исплати да човек узме бокс који ће му после и остати, него да плаћа додатно још једну њихову шклопоцију, која због "генијалног" решења да се цео лаунчер веже за Хипернет апликацију, јако често и не може да се користи, јер им апликација пукне, па да им на крају после две године плаћања још и врати тај бокс.
А иначе, стварно је невероватно да људи 2 године нису у стању да избаце званичну апликацију за АТВ, о другим системима да и не говоримо... Тачно делује као да их је неко на уцену увео у целу причу.
Ja sam isto u grupi naleteo na tu instalaciju za Android TV, instalirao i radi. Totalno isti meni kao i Hipernetov box, jedini problem kod mene je izlaz iz aplikacije. Moram preko dugmeta "home" da izadjem iz aplijacije.

Ja sam isto u grupi naleteo na tu instalaciju za Android TV, instalirao i radi. Totalno isti meni kao i Hipernetov box, jedini problem kod mene je izlaz iz aplikacije. Moram preko dugmeta "home" da izadjem iz aplijacije.
Možeš li mi poslati tu instalaciju za Android TV, ne mogu da je nađem?

I meni ako može? Od yettela nema leba.

Kod mene zadnjih sat vremena haos, ne mogu da promenim kanal uopšte, stalno pokazuje greška u učitavanju

Sta se desava sa ovim smećem? Prvi put generalno upalio tv jer ga i ne koristim, reko' ajde da odgledam drugo poluvreme TSCa ali ne mogu da promenim kanal? Ekran crn. Sreća pa imam app movetv.

Crn ekran stoji, i kada promenim na boxu na eon, hipernet u međuvremenu učita kanal i onda imam zvuk sa yetella i zvuk i sliku sa eona 🤦🏻‍♂️

Uzeo sam ovu grozotu od usluge 5.8.2022. uz 12 meseci po dinar, a nakon toga 3.000 din. Tokom jeseni Hipernet više nije radio nego što je radio, i na svakodnevne žalbe i telefonske pozive su mi obećali da će kao da me "nagrade" (lucky me) sa još 2 meseca po dinar. Na moje pitanje gde to sad piše i kako ja da znam da će bar to da ispoštuju, pošto im apsolutno ništa ne verujem, rekli su, evo upisali smo nemojte da brinete.

Da li je nekome, pošto znam da su ljudima tako obećavali par meseci, da li su ikome to ispoštovali, ili se po svom običaju prave ludi i samo uzimaju pare?
Evo naravno sad na aplikaciji piše stanje 3.100 dinara.

Uzeo sam ovu grozotu od usluge 5.8.2022. uz 12 meseci po dinar, a nakon toga 3.000 din. Tokom jeseni Hipernet više nije radio nego što je radio, i na svakodnevne žalbe i telefonske pozive su mi obećali da će kao da me "nagrade" (lucky me) sa još 2 meseca po dinar. Na moje pitanje gde to sad piše i kako ja da znam da će bar to da ispoštuju, pošto im apsolutno ništa ne verujem, rekli su, evo upisali smo nemojte da brinete.

Da li je nekome, pošto znam da su ljudima tako obećavali par meseci, da li su ikome to ispoštovali, ili se po svom običaju prave ludi i samo uzimaju pare?
Evo naravno sad na aplikaciji piše stanje 3.100 dinara.
Moras da se zalis. Ja sam imao istu situaciju ali su korigovali racun nakon prigovora

Da li neko zna zašto mi je hipernet TV aplikacija nedostupna na Google play store ?

Downloadovao sam je sa druge lokacije ali na telefonu stoji samo hipernet TV i ništa se ne dešava ?

Da li iko zna razlog zbog čega mi je ekran crn na hipernet TV aplikaciji kada hoću da uradim screen record? Protekcija neka ili šta?

Ima li neke razlike-poboljsanja sa verzijom 2.10...ja je jos nisam dobio. U zadnjih par dana katastrofalno radi TV na box-u

Vrh Dno