Šta je novo?

Nothing Phone (2)

Na 12:50 je Nothing Phone 2

Jel ima neka cena? On je još i veći od 1...

Poslednja izmena:
Evo ga rivju

I rasturanje...

Zasto brojni "kinezi" poput ovog i Oneplus modela imaju zakljucano 60fps kad su u pitanju brojne igre, iako hardver moze da podrzi 120fps?

Ovo je izgleda pravi Oneplus 8 naslednik
Videću još malo testove i možda uzeti mnogo mi se sviđa UI i ove diode iza
Kontam da će za NF 4,5 biti pravi flagship

6.7 inča izgleda postaje novi podrazumevni minimum. Xiaomi je odavno na njemu, ove godine Realme sa 11 serijom, 1+ sa Nord 3, sada NP2. Izgleda da svi najviše fokusiraju želje indijskog tržišta koje želi što veće ekrane.

Zasto brojni "kinezi" poput ovog i Oneplus modela imaju zakljucano 60fps kad su u pitanju brojne igre, iako hardver moze da podrzi 120fps?
Podržava hardver ali ne i igre. Koliko znam apsurdno mali broj igara podržava 120FPS, i to još dodatno bude zakomplikovano jer developeri nekad baš selektivno postupaju, prioritet na primer daju iOS-u a ne Androidu. U svakom slučaju svi ti telefoni se dobrano greju i na "običnih" 60FPS, a 120FPS bi bila noćna mora, kako za temeprature tako i za bateriju.

^Postoje igre koje rade na Samsungu na 120fps, a na primer na Oneplus ne rade. 🙂

Nothing Phone (2) 12/256GB Beli malo koriscen​

Pojavio se na KP
cena 565 eura

Videh ga, piše da ima "pecku na lajsni kod otvora slušalice" što znači da ga je olupao. Za nešto manje od 100 e doplate ima nov, tako da je računica jasna...

******, steta sto nisam sacekao da se dvojka, pojavi u yettel-u, al i kec radi kao sat...

Ja imam keca, radi savrseno I fluidno, dvojka samo moze da bude jos bolja.

Razmisljam da uzmem. Za 600€ nema bolji izbor koliko vidim.
Dobar procesor, kamere, ekran, dizajn..Naredne 3-4god ne treba menjati.
Jedino sto nigde nema izlozeno pa da pogledam jer kad sam video kako izgleda Samsung A54 odmah sam odustao.
Kako ste zadovoljni sa kvalitetom razgovora na prvom modelu?

Meni na Kecu sve radi bez greske....nemam zamerki nikakvih, cak mogu reci i najfluidniji telefon koj sam imao.... kamera mu kida takodje, brz odzivan telefon bas...Android je isti kao na Pixelu, samo sto ima Nothing OS Skin... cak mislim da za kameru koristi google algoritme za odbradu.. Ima bolju kameru od Pixela 3, P20 Pro, Mate 20 Pro, Samsung S9, imao sam sve te telefone. Nothing Kec bolje obradi fotku..A zvucnici su babaroga...

Onda mozda bolje da uzmem NP1. On moze nov da se nadje za 350€ dok je NP2 620€. Ako su tako dobre kamere, ekran i zvucnik kad razgovaras sa nekim. Procesor mi nije bitan.

Meni je babaroga od telefona..Imaju ga tu jos neki, nek iznesu misljenje, ja svoje jesam.,,, ja sam svoj uzeo u Yettel, 3 godine garanacije, osiguranje i td.

Kao neko ko je sa Ip14 pro presao(ustpljen na kraju zeni) na Nothing 2,iako sam skeptican na pocetku bio,telefon je opravdao sva ocekivanja i cak sta vise,nadmasio sva ocekivanja koja sam imao😄

Evo treca nedelja vec ,ma ako sam mu 2 mane nasao do sada...Definitivno ,Nothing.

S'obzirom da sam na iOS-u bio zadnjih 10ak godina(kojeg i dalje koristim na jos dva poslova telefona) ,google environment mi je mehh...neki moj licni utisak da sve sto ide preko toga servisa mi je licni minus.Ekran 120hz je top ,ali sam brightness je mogao za nijansu da bude jaci i to se donekle i primeti na jacem suncu ovih dana.Sto se tice ostalih stvari,u nekim delovima je quick response dosta brzi i eksplozivniji u odnosu na prethodni ip14 pro.

Glyphs je cool stvar ,ali ne drzi paznju duzu od par nedelja.Ima dosta doduse prostora za napredak ,ali sem sto je fancy thing,nema neke vece koristi sem sto moze da sluzi i kao lampa.Kamera zaista na zavidnom nivou ,za svakodnevne dnevne potrebe i vise nego dobra ,baterija lagano gura dan ipo za ono sto je otislo za 12h kod prethodnika isto npr.

U svakom slucaju,za 700e se dobije jedan jako kvalitetan i optimizovan telefon i bukvalno ,u poredjenju sa danasnjim flagship-ovima oba tabora,rame uz rame bez preterivanja.

E sad ,za neki ozbiljniji visesatni multitasking,gaming i sl. e mogu da tvrdim nista jer mi za to telefon ne sluzi i isti ne koristim.

Za brightness imam manu i na Kecu isto na jakom suncu.

Da ,i nije strašna cena kako znaju ..

Uzeh ga u Yettelu ... :) . Za neke veće utiske narednih dana ,prvi je odličan .. Inače šta od punjača uzeti za njega ,na kp sam video možda samo jedan (ako govorimo o orig)..

Nazad
Vrh Dno