S'obzirom da sam na iOS-u bio zadnjih 10ak godina(kojeg i dalje koristim na jos dva poslova telefona) ,google environment mi je mehh...neki moj licni utisak da sve sto ide preko toga servisa mi je licni minus.Ekran 120hz je top ,ali sam brightness je mogao za nijansu da bude jaci i to se donekle i primeti na jacem suncu ovih dana.Sto se tice ostalih stvari,u nekim delovima je quick response dosta brzi i eksplozivniji u odnosu na prethodni ip14 pro.
Glyphs je cool stvar ,ali ne drzi paznju duzu od par nedelja.Ima dosta doduse prostora za napredak ,ali sem sto je fancy thing,nema neke vece koristi sem sto moze da sluzi i kao lampa.Kamera zaista na zavidnom nivou ,za svakodnevne dnevne potrebe i vise nego dobra ,baterija lagano gura dan ipo za ono sto je otislo za 12h kod prethodnika isto npr.
U svakom slucaju,za 700e se dobije jedan jako kvalitetan i optimizovan telefon i bukvalno ,u poredjenju sa danasnjim flagship-ovima oba tabora,rame uz rame bez preterivanja.
E sad ,za neki ozbiljniji visesatni multitasking,gaming i sl. e mogu da tvrdim nista jer mi za to telefon ne sluzi i isti ne koristim.