D
Deleted member 37912
Guest
Fali caster...Na Easy nema multiclassovanja, inače. Tako je Larian odlučio.
Kad smo kod multiklasovanja, zabolela me je glava od razmišljanja...više zbog ostatka družine nego zbog mog lika. Shadowheart će najverovatnije biti Cleric/Gloom Stalker Ranger (koji Cleric, doduše?) i možda joj dam Sharpshooter i Archery da ima damage iz daljine kad ostane bez spellova. Zadržaću Astariona kao Rogue/Ranger za stealth damage. Za mene još nisam siguran, da li da idem na neki melee/caster hibrid Warlocka sa Fighterom ili čistog caster Warlocka sa Sorcererom.
Četvrti slot mi je još uvek potpuna nedoumica. Hteo bih nekog frontlinera (ali me nervira Lae'zel) i sam se setio da je Druid dosta dobar pa možda iskombinujem nešto kao Wild Shape Druid i Barbarian.
Voleo bih da nisam takav min/maxer...![]()
Kad je družina od samo četiri člana mora jedan pure melee tenk, jedan DPS za drugi red, i thief (rogue) i healer/caster...
Nažalost, to su ograničenja.
Puno je bolja družina od šest, pa staviš dva tenka, jedan DPS dealer, jedan support ili healer (druid ili clerick npr, iako clerick može i kao tenk), jedan rogue i jedan mage/wizard/soc...
Vidim da su već izbacili mod koji skida ograničenje u broju članova družine, može do 16.
EDIT: Da li se samo meni čini ili su Cantrip OP...