Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

@bracin

Nisu gluposti , samo je pitanje na sta ces da naletis ,
tj. kakav kvalitet materijala i izrade ces da dobijes.

Ko narucuje uloske ( Shoe Insoles ) , ima dobrih , ali u 99% slucajeva lazu
sto se dimenzija tice.

U sustini ako ti treba nesto jeftino a brzo imas i opciju u Metro obuca da nadjes za male pare 'anatomske' itd cisto da pregrmis dok ti ne stigne nesto sa alija posto nije nesto bolji niti gori kvalitet od ovoga

U sustini ako ti treba nesto jeftino a brzo imas i opciju u Metro obuca da nadjes za male pare 'anatomske' itd cisto da pregrmis dok ti ne stigne nesto sa alija posto nije nesto bolji niti gori kvalitet od ovoga
Kupio sam neke uloske u DEICHMANN za 700 ili 800 dinara, okey su, ali znam da na Aliju mogu da prodjem jeftinije za isti kvalitet :D

Bas tako , DEICHMANN, Metro isti djavo manje vise i sve su taj neki kvalitet ali rade posao. Ne bi me cudilo da i oni porucuju sa Alija :LOL:
Deichman nije isti djavo a i nisam upućen kako rade ali patike mi mnogo duže traju nego nike ili rifle iz ekskluzivnih radnji, pišem o svakodnevnoj obući a ne o namenskoj sportskoj.

Isprobao punjac, odlicno radi, s23u pokazuje super brzo pun, laptop takodje vuce preko 60w, sve u svemu odlican za sad.

Inace sam bio malo bezobrazan pa sam trazio refund zbog pukotine na plastici(vide se pod odredjenim uglom) i odobrili u roku od 1h, trazio sam 15$ a punjac mi je bio 26 sa kablicem.
Tako da mi sad dodje kazi ga za 10$ sto i nije lose 😂😂

20230726_073315.jpg

Sta ne kupiti Toocki 67w Gan.....ne funkcionise brzo punjenje,startuje dobro sa punjenjem i naglo padne ispod 0.5A....zalio sam se dobio full refund,tako ko planira neka ne kupuje.Mozda sam ja ubo los primerak ali cisto da znate.

Siguran su da je kabl ok? Taj Toocki već mesecima puni moj laptop

Da se neko ne zez kad smo vec kod punjaca:
Wekome 40W, odlicno izgleda vizualno, medjutim sta god da sam ukljucio, uzasno se ponasa.

Ekran nece da otkljuca na P40 Pro
S23U uzasno latency neki na ekranu tj sa ekranom prilikom koriscenja
MBA M1 - touchpad brljavi ! ! !

bukvalno fire hazard sa ovakvim ponasanjem

otvorio sam dispute sa snimkom, videcemo kroz par dana, ali je beskoristan.

Probano sa svim zivim kablovima, ajfone nisam ni hteo da testiram jer su oni tek problem sa kineskim punjacima.

8.40 kostao uz one novcice, ali jad i cemer, imao sam neke GaN 33W (fejk, al ajd) tipa KUULA koji bez problema vec godinu dana sve super, a bili su jeftiniji od ovog.

Trebao si da čitaš komentare.
Mislim i da je @sasa022 upozoravao u ovoj temi da se izbegne.

Trebao si da čitaš komentare.
Mislim i da je @sasa022 upozoravao u ovoj temi da se izbegne.
:[

Sad bas udjoh na bench da trazim nikako ne mogu "wekome" da pronadjem kao keyword da iskace nekud, ali da, treba imati neku masterlistu u nekom google sheetu ili TG grupi, javno dakle, sa recenzijama svega ovoga sto valja i ne valja.

Ako ga nema na YT kod nekog normalnog review-era onda je tempirana bomba, ne treba ti lista za to.

Anker 30W je non stop na nekom popustu za 10-12$, ako ne on onda 20W varijanta.

Kome je to malo tu je Baseus 65W za oko 17$.

Preko toga je vec sarenija ponuda ali tu vazi pravilo sa vrha.

Ovaj decko ima jako dobre review-e i kablica i punjaca i powerbankova i svega i svacega za sta se i culo i nije.

Ovo narocito pogledajte

Meni recimo ti Anker i Baseus od 30-40w ne odgovaraju jer imaju samo Usb c port. Ako me i ovaj razočara vraćam se kombinaciji punjača Samsung 25w za telefon i stari LG (dobijen uz G2) za ostale periferije sa USB-A. Kada stigne punjač prenosim utiske.
kako bre nema plus dobijes kabli , tipe C imam veoma brzo punjenje

Prilozi

• viber_slika_2023-07-27_23-20-00-388.jpg
    viber_slika_2023-07-27_23-20-00-388.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 77
  • viber_slika_2023-07-27_23-20-00-451.jpg
    viber_slika_2023-07-27_23-20-00-451.jpg
    100.8 KB · Pregleda: 27
  • viber_slika_2023-07-27_23-20-00-630.jpg
    viber_slika_2023-07-27_23-20-00-630.jpg
    81.2 KB · Pregleda: 64
Zna li neko šta ovo znači?