Aleksandar@1389
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2010
- Poena
- 275
Не види кад одем у ЕДИТ фолдер.
Пробаћу тако кад дођем кући.
Пробаћу тако кад дођем кући.
То је то.Ne vidi uopste ili iz igre kada udjes u edit mode? Ako se ne varam ne vidi fajlove ako nisu ubaceni u folder pod nazivom WEPES
Društvo treba mi vaše mišljenje izvučeno iz korišćenja PS5 a vezano za adaptivne trigere.
Naime zbog sve manje slobodnog vremena sve manje se igram i to što me zanima uglavnom imam i na PCu.
Međutim radi mi rovac jer su u par recenzija baš fino nahvalili funkciju adaptivnih trigera pogotovo u igrama koje me sad zanimaju a to su moto igre pre svega RIDE serijal ali i ostale MX, Motocross i SBK igre (da volim motore a treba imati nešto za hladne dane)
Kakva su vaša iskustva sa adaptivnim trigerima generalno a još bolje i sa ovim igrama ako ih iko igra? Da li mislite da toliko doprinose utisku ili je više marketinška fora?
Ako bih kupio PS5 verovatno ne bih na kraju igrao samo njih, ali bi mi elegantnije rešenje naravno bilo da kupim dobar gamepad za PC ukoliko mislite da je utisak meh, ništa posebno i sl.
Dosta sam skeptičan jer svojevremeno kad se pojavila vibracija u gamepad-ima takođe je bombastično najavljena a meni je bila prilično bezveze i dan danas je često gasim.
Hvala unapred na odgovorima!
dok ne dođe riba pa igramo it takes two ili Overcooked![]()
Moji neki koraci bi bili:pozdrav svima
imam problem - kad ukljucim PS, pojavi se upozorenje da moram da ga stavim u rest mod i momentalno se iskljuci ps.
sta tu moze problem da bude?
ovo se apsolutno svakog puta desava kad prvi put palim playstation.
Lici da je problem sa LG Quick Start+ funckijom.pozdrav svima
imam problem - kad ukljucim PS, pojavi se upozorenje da moram da ga stavim u rest mod i momentalno se iskljuci ps.
sta tu moze problem da bude?
ovo se apsolutno svakog puta desava kad prvi put palim playstation.
Ako te izbaci žena uvek možeš da poneseš sa sobom konzolu i kod nekog ortaka na kampovanje. 😁Stigao i klub PS5🤣
Sada da prezivim 7 dana da me žena ne izbaci(pms),pa za igrice cu kasnije razmisljati😂😂
siguran sam da već negde postoji azil za ps5 igračeAko te izbaci žena uvek možeš da poneseš sa sobom konzolu i kod nekog ortaka na kampovanje. 😁
Moglo je ali nekome radi nekome ne radi. Pretrazi temu da terminom cryptopay pa ako te ne mrzi cimaj se.Još da izvalim kako se pravi virtuelna kartica da mogu da kupujem igre na Turskom store-u, đe bi mi kraj bio...
P.S. Jel zna neko?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari