Evo isti problem sa logovanjem. Posle malo ulozenog truda provalim da kad sam na wI-fi (SBB-ovom netu koji inace radi kako treba) nece da se uloguje i konstantno izbacuje "Pokusajte ponovo". Kako prebacim na MTS-ov 4G, sve kako treba.Da li iko ima problem da se uloguje u Android app mts/bps?
Moguće, na sajtu poštanske još nema obaveštenje da je dostupna i ova usluga. Videćemo kada zvanično i objave.Baš se mislim što postoje posebno „Banka Poštanska štedionica" i „Postal Savings bank", ali pretpostavljam da jedan kanal ide za bpš, a drugi za mts Master kartice.
Vratili su u funkciju link, samo bi trebalo da ga indeksiraju i u meniju.Moguće, na sajtu poštanske još nema obaveštenje da je dostupna i ova usluga. Videćemo kada zvanično i objave.
Već probao i sve super radi. Svaka čast na novini, definitivno znači za nas koji ne volimo da nosimo novčanike svuda i uvek sa sobom.![]()
Tarifnik Poštanske štedionice navodi da će povlašćena cena važiti do 1. septembra, što je slučaj i kod mnogih drugih banaka, a naročito onih koje su prošle godine poskupele održavanje, te će oberučke dočekati taj dan D. U celoj toj priči, valjano je samo što postoji „Platni račun sa osnovnim uslugama" po kome između ostalog ide i prijem zarade, stoga će klijenti Poštanske delom zatražiti promenu.Da li neko zna hoce li nama odrzavanje biti i dalje 175 RSD ili ce BPŠ uvoditi skuplje održavanje?
Поштовани клијенти,
Услед унапређења система Банке, у недељу 23.07.2023. године, у периоду од 00.00-07.00 часова, могући су краћи прекиди у функционисању одређених сервиса Банке у укупном трајању не дужем од 60 минута (Мобибанк ПШ, Моби БПШ, Homebanking, ХБ СМС Код, ИПС QR плаћања на продајним местима, плаћања Dinacard платним картицама на продајним местима Mercator-S). Унапред захваљујемо на стрпљењу и разумевању.
Nemoj se nadati, to se neće ni rešavati. Status quo je trajan. Ja sam samo zbog toga praktično potpuno prešao na RF iračun, a ovaj više uopšte ne koristim.@slaksmU svakom slucaju, steta, nijedna ekspozitura plus mi nije blizu. Ponadao sam se da ce resiti to.
Meni je umesto crvene stigla nova bpš prošle godine sa novim brojem kartice, novim cvv i podrazumevano novim rokom važenja. Automatsko plaćanje sa stare nije prolazilo, npr enpay mi je slao mejl da moram da ažuriram podatke sa nove kartice.Koliko znam menja se samo cvv kod sve drugo ostaje isto.
Tamo gde vrši plaćanja tražiće ti da apdejtujes podatke, to je 30sek posla
Мислим да то може да се уради преко апликације када се тражи нова картица за израду. Нисам сигуран, али мислим да је мени тако било фебруара када сам изгубио моју и захтевао нову.Jel beše može da se traži od njih da mi MC karticu umesto slanja poštom ostave u nekoj ekspozituri da je pokupim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari