Šta je novo?

mts Banka

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa prebaci u evre preko aplikacije
otkad sam u ovoj banci zaboravio sam na menjačnice, kurs je odličan, svaka im čast

nema provizije

aplikacija odlična, ko bi rekao da državna banka sve ovo može da napravi

Da li iko ima problem da se uloguje u Android app mts/bps?
Evo isti problem sa logovanjem. Posle malo ulozenog truda provalim da kad sam na wI-fi (SBB-ovom netu koji inace radi kako treba) nece da se uloguje i konstantno izbacuje "Pokusajte ponovo". Kako prebacim na MTS-ov 4G, sve kako treba.

Baš se mislim što postoje posebno „Banka Poštanska štedionica" i „Postal Savings bank", ali pretpostavljam da jedan kanal ide za bpš, a drugi za mts Master kartice.

Baš se mislim što postoje posebno „Banka Poštanska štedionica" i „Postal Savings bank", ali pretpostavljam da jedan kanal ide za bpš, a drugi za mts Master kartice.
Moguće, na sajtu poštanske još nema obaveštenje da je dostupna i ova usluga. Videćemo kada zvanično i objave.

Moguće, na sajtu poštanske još nema obaveštenje da je dostupna i ova usluga. Videćemo kada zvanično i objave.
Vratili su u funkciju link, samo bi trebalo da ga indeksiraju i u meniju.

Da li neko zna hoce li nama odrzavanje biti i dalje 175 RSD ili ce BPŠ uvoditi skuplje održavanje?

Da li neko zna hoce li nama odrzavanje biti i dalje 175 RSD ili ce BPŠ uvoditi skuplje održavanje?
Tarifnik Poštanske štedionice navodi da će povlašćena cena važiti do 1. septembra, što je slučaj i kod mnogih drugih banaka, a naročito onih koje su prošle godine poskupele održavanje, te će oberučke dočekati taj dan D. U celoj toj priči, valjano je samo što postoji „Platni račun sa osnovnim uslugama" po kome između ostalog ide i prijem zarade, stoga će klijenti Poštanske delom zatražiti promenu.

Jesu li menjali šta ili i dalje moramo da idemo u posebne ekspoziture ako želimo da uplatimo evre na bivši "mts" račun?

"Nije" se pretpostavljam odnosi da nije više tako tj. da može u svakoj poslovnici da se uopšte evri na mts račun?

@optical Pitao si da li se išta promenilo po tom pitanju. Odgovor je bio nije. A sad kako si ti zaključio da odgovor nije, u stari znači da jeste, samo ti znaš. ;)

@slaksm Pitao sam "jesu li menjali sta ili i dalje moramo...", a odgovor "nije" na to i nije bas najjasniji. :) U svakom slucaju, steta, nijedna ekspozitura plus mi nije blizu. Ponadao sam se da ce resiti to.

Поштовани клијенти,

Услед унапређења система Банке, у недељу 23.07.2023. године, у периоду од 00.00-07.00 часова, могући су краћи прекиди у функционисању одређених сервиса Банке у укупном трајању не дужем од 60 минута (Мобибанк ПШ, Моби БПШ, Homebanking, ХБ СМС Код, ИПС QR плаћања на продајним местима, плаћања Dinacard платним картицама на продајним местима Mercator-S). Унапред захваљујемо на стрпљењу и разумевању.​

Da li se prilikom automaske zamene kartice zbog isteka (bivsa MTS banka), menjaju i broj kartice i onaj kod od tri cifre pozadi? Tj da li samo racun ostaje isti?
Imam gomilu nekih automatskih placanja po internetu a koristim i Google pay..

Edit:

Pozvao sam CC ipak i kažu da se menja sve osim računa. Zna li neko da li će mi te transakcije i dalje prolaziti automatski kada se promeni kartica ili ću morati da pravim sve ispočetka? Tj da ažuriram podatke kartice po nalozima.

Poslednja izmena:
Koliko znam menja se samo cvv kod sve drugo ostaje isto.

Tamo gde vrši plaćanja tražiće ti da apdejtujes podatke, to je 30sek posla

Mastercard nastavlja naplatu pretplate po novoj kartici bez ikakvog ažuriranja.

Gospoja mi kaze da samo br racuna opstaje. Ne znam samo po kojoj logici ce raditi kad podaci nisu isti. Videcemo.
Hvala na odgovorima.

Koliko znam menja se samo cvv kod sve drugo ostaje isto.

Tamo gde vrši plaćanja tražiće ti da apdejtujes podatke, to je 30sek posla
Meni je umesto crvene stigla nova bpš prošle godine sa novim brojem kartice, novim cvv i podrazumevano novim rokom važenja. Automatsko plaćanje sa stare nije prolazilo, npr enpay mi je slao mejl da moram da ažuriram podatke sa nove kartice.

Jel beše može da se traži od njih da mi MC karticu umesto slanja poštom ostave u nekoj ekspozituri da je pokupim?

Jel beše može da se traži od njih da mi MC karticu umesto slanja poštom ostave u nekoj ekspozituri da je pokupim?
Мислим да то може да се уради преко апликације када се тражи нова картица за израду. Нисам сигуран, али мислим да је мени тако било фебруара када сам изгубио моју и захтевао нову.

Da li je moguca uplata dinara sa Racun Plus (MTS racunom) na svim bankomatima Postanske Stedionice?

Koliko znam, nije moguca uplata nigdje, kamoli na svim bankomatima. Ali mozda nemam svejz info, neko sa vise znanja ce ti odgovoriti vec...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno