Dragonbane
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.12.2021
- Poena
- 185
Super. Drago mi je što si uspeoProradila mi kupovina direktno preko konzole, bila mi povezana kartica koja više nije aktivna. 🤡
Super. Drago mi je što si uspeoProradila mi kupovina direktno preko konzole, bila mi povezana kartica koja više nije aktivna. 🤡
FTC žalba odbijena, gotovo je sa sudskom procedurom u US, od sledeće nedelje Act.Blizz. je i zvanično deo MS-a.
Among Us, Descenders, Dishonored 2, DOOM Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Human Fall Flat, INSIDE, Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2, Elder Scrolls Online: Tamriel UnlimitedZa razliku od ultimate verzije ovaj Core ima 25 high quality games... Kakve su to igre i da li se isplati ovaj Core uzeti umesto ultimate pitanje je sad?![]()
Pa ovo je praktično sve na ultimate, ne znam fali li kojaAmong Us, Descenders, Dishonored 2, DOOM Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Human Fall Flat, INSIDE, Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Izgleda da je neki problem do Turgame-a, nadam se privremeno. Ja sam juče pokušao više puta da uzmem iTunes dopunu (probao sam IYZI i PAYTR) i veoma se volšebno ponaša, kada kliknem za finalno plaćanje, prikaže mi Intesin ekran za proveru slanjem koda putem SMS-a i to obavim, ali me onda samo vrati na korpu i u njoj je i dalje taj vaučer koji pokušavam da kupim. U porudžbinama se prikazuje "Waiting for payment". Inače sam dosta puta do sada kupovao istom tom MC karticom i nisam nikakvih problema imao.Jel se moze sa karticom mc iz srb kupovati gift code za live gold preko turgame weba?Nikako da mi prodje uplata?
Opet se pali podjednako brzo kao i kad je u sleep modu. Do nedavno je trebalo kontroleru minut dva da se poveže kad pali ugašena konzola a od skoro je i to trenutno.Idi u settings pa power options i stikliraj Shutdown energy saving
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari