Šta je novo?

Xbox Series X / S

Da li ima nagoveštaja da će cena konzole Serije X biti snižena kao što je PS5 sada?

Za razliku od ultimate verzije ovaj Core ima 25 high quality games... Kakve su to igre i da li se isplati ovaj Core uzeti umesto ultimate pitanje je sad? :unsure:

Za razliku od ultimate verzije ovaj Core ima 25 high quality games... Kakve su to igre i da li se isplati ovaj Core uzeti umesto ultimate pitanje je sad? :unsure:
Among Us, Descenders, Dishonored 2, DOOM Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Human Fall Flat, INSIDE, Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

Sve pise u tvitu koji je postavljen.
Nista zanimljivo, zamena za Gold + dodali neke igre.
Samo Ultimate :D

Among Us, Descenders, Dishonored 2, DOOM Eternal, Fable Anniversary, Fallout 4, Fallout 76, Forza Horizon 4, Gears 5, Grounded, Halo 5: Guardians, Halo Wars 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Human Fall Flat, INSIDE, Ori and the Will of the Wisps, Psychonauts 2, State of Decay 2, Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Pa ovo je praktično sve na ultimate, ne znam fali li koja :)

Good morning :)

Jel se moze sa karticom mc iz srb kupovati gift code za live gold preko turgame weba?Nikako da mi prodje uplata?

Trebalo bi da može. Pogledaj i na Enebi cene.
Samo imaj na umu ako planiraš konverziju live gold > GPU da više nije 1:1 već je 3:2.

Sta se stiklira ovde da bi uplata isla direkt preko mc

Prilozi

• 36F8C8B4-F65B-4E3F-B6FF-570A2AE9ADC5.jpeg
    36F8C8B4-F65B-4E3F-B6FF-570A2AE9ADC5.jpeg
    66.2 KB · Pregleda: 43
Probaj ovo poslednje, nisam nikad uzimao preko turgame-a iskreno. Znam da uzimaju i da šljaka.

Ovo prvo mi je pojelo 25$ sad moram da se natezem sa njima oko refunda.Sa turgame suporta kazu da im taj iyzico nije poslao moje pare i otkazali mi porudzbinu.

Sa Turgama sam kupovao Netflix gift kartice nekoliko puta, do sada nisam imao problema. Stignu kodovi posle otprilike pola-sata, sata...
IYZI metodom placanja, VISA kartica.

Prilozi

• Screenshot_20230717-211704.png
    Screenshot_20230717-211704.png
    166.9 KB · Pregleda: 35
Pre 25 dana sam uspešno kupio Live gold keys sa Turgame, Visa kartica.
Screenshot_20230717-222847_Yahoo Mail.png

Ja se držim cdkeys za par evra više, nikad problem. Trenutno je 29.x eur TR live gold 12 meseci, ne znam koliko turgame može da bude jeftiniji da se zanemari paypal npr?

Jel se moze sa karticom mc iz srb kupovati gift code za live gold preko turgame weba?Nikako da mi prodje uplata?
Izgleda da je neki problem do Turgame-a, nadam se privremeno. Ja sam juče pokušao više puta da uzmem iTunes dopunu (probao sam IYZI i PAYTR) i veoma se volšebno ponaša, kada kliknem za finalno plaćanje, prikaže mi Intesin ekran za proveru slanjem koda putem SMS-a i to obavim, ali me onda samo vrati na korpu i u njoj je i dalje taj vaučer koji pokušavam da kupim. U porudžbinama se prikazuje "Waiting for payment". Inače sam dosta puta do sada kupovao istom tom MC karticom i nisam nikakvih problema imao.

Isto i meni je tako,e sad ja nemam net banking da proverim jel mi je novac skinut.Moram da se cimam do banke.

Jel su to poceli da skidaju lovu odma i za pre order?Obicno je bilo da skinu 10 dana pre izlaska igre.Pre orderovao sam EA FC 24 Ultimate edition na argentini i vidim na izvodu iz banke da je celokupni iznos skinut.A u e-mailu od ms pise da ce skinuti lovu 10 dana pre izlaska igre

Sad sam pokrenuo konzolu koja je bila kompletno ugašena. Paljenje je bukvalno trajalo 1 sekundu, tj bez onog početnog Xbox logo starta, dakle odmah je pokazalo naloge na koji želim da se ulogujem i igram. Konzola nije bila u sleep modu. Zatim sam je potpuno ugasio ponovo i opet pokrenuo - ista situacija.
O čemu se radi? Bio je neki update koliko vidim ili je nešto treće?

Idi u settings pa power options i stikliraj Shutdown energy saving

Moj series X riknuo pre nekih mesec dana. Nece da upali, samo se cuje onaj bip kad stisnem power, xbox logo pocne da svetli, vent krene da se vrti nekih 30 sec i konzola se ugasi. Uzeo preko KP, poslali konzolu na servis sad cekam da se resi...

Idi u settings pa power options i stikliraj Shutdown energy saving
Opet se pali podjednako brzo kao i kad je u sleep modu. Do nedavno je trebalo kontroleru minut dva da se poveže kad pali ugašena konzola a od skoro je i to trenutno.

ARG store posle kupovine 5-6 igara prijavljuje za sledeću kupovinu preko konzole: "Oops. Not sure what happened there. Please try again later."
Restartovao konzolu ista situacija. Čekam tipa sutra pa opet pokušavam ili ima nešto još? 😛

Nazad
Vrh Dno