Šta je novo?

Xbox Series X / S

Da li vam radi normalno kupovina igrica preko Turske? Ja sam pre mogao da kupujem i samo odjednom stalo, ne mogu ništa vise sa stora preko Turske. Napravio sam novi nalog, ubacio istu karticu kao i ovamo, sve radilo nekoliko dana i sad ni tamo ne mogu.
Sinoć kupio 3 igrice preko Turske, sve radi. Visa kartica.

Ima li neko ideju kada će na Turskom / Argentinskom serveru (da li će uopšte) biti popust za Cyberpunk 2077?

Usput, dajte neku preporuku za story mode single player igricu. Mass effect i slično pref.
U zadnjih par meseci bio je bar 3 puta na popustu... Mada imam utisak da se stalno iste igre vrte na popustima, dok druge ne pojeftinjuju nikad.
Za praćenje popusta preporučujem aplikacije poput XB Deals, izabereš turski store i dodaš željenu igru u watch list...

Uzeh i ja preko Turske Game Pass, samo for Console jer mi ostalo ne treba. 320 dinara mesečno. Nikakvih problema nisam imao, Visa kartica...

Jel' uspeo neko da namesti HBOMax na XBoxX? Imam preko Yettela, a MAX aplikacija neće. Možda je problem u Turskom regionu?

Kod mene radi bez problema.
Instalirao odavno, malopre baš probao, odradio update, ulogovao se opet i to je to. Konzola je na TR regionu (ne znam sa kog regiona je skinuta prvi put ako ima veze).
Isto preko Yettel-a imam HBO.

Kod mene radi bez problema.
Instalirao odavno, malopre baš probao, odradio update, ulogovao se opet i to je to. Konzola je na TR regionu (ne znam sa kog regiona je skinuta prvi put ako ima veze).
Isto preko Yettel-a imam HBO.
Hvala druže, aplikacija se zove MAX (bez hbo u nazivu)?

Mislim da je HBO max i dalje, jes da su odradili promenu u MAX, ali ova je i dalje HBO max.

Drugari evo ja da prijavim da mi ne radi vise MasterCard na nalogu, USA i Turska. Obrisao sam je i sad ne mogu da je dodam opet. Ima li leka?

Koja banka?
Probaj nakon par dana opet.
Ista ta kartica ti je ranije radila?

Probaj nakon par dana da je dodaš.
Probaj da je dodaš na drugi nalog.
Zovi banku nek vide koju grešku njima izbacuje.
Ja sam imao "problem" sa MC Mobi banke, par dana je kljakavo radila, sad je sve ok.

Taj glavni nalog sa kog igram mi je US i Turska, i uvek mi je do sad bio GP na njemu koji se placao preko Turkse bez ikakvih problema. Argentinu imam kao drugi poseban nalog samo za poklone

Taj glavni nalog sa kog igram mi je US i Turska, i uvek mi je do sad bio GP na njemu koji se placao preko Turkse bez ikakvih problema. Argentinu imam kao drugi poseban nalog samo za poklone
Aha ok, mislio sam da može da radi samo ako se promeni region konzole

Mislio sam da radi jos uvek gift, nisam koristio skoro.. Nista, probacu sledeceg puta preko Argentine, hvalaa

Ne kapiram kako odmah nisam provalio, ali da, bitno da je sad sve ok.

Neki savet za ozvučenje za XBoxSX? Gledao sam Logitech z906. Valjao bi mi Dolby Atmos za filmove koje gledam.

Nazad
Vrh Dno