Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1688725177191.png

Link:

11-12.07. Amazon days.

Bili su odlicni popusti na prakticno njihove uredjaje - echo dot je bivao po 20ak eur sa smart sijalicom kao poklonom (ona sama kosta ~12), Fire TV 4K Max za ~35 i slicno. Ostalo onako, neke stvari koje su direktno oni prodavci su imali OK cenu.

Ako nekome treba popust 18% za Gigatron, pišite na PM.

A imate li kod za popust za Tehnomaniju? tnx

ne kupuj tamo!

^Poruka nije obrisana, samo da se ne pokrećemo teoriju zavere ko koga štiti ili promoviše.
Kada tako nešto napišeš, ostavi link ka temi ili poruci ili navedi razlog zašto.
Više puta sam kupovao u Tehnomaniji i generalno nisu ni bolji ni lošiji od ostalih.

Ima i sada na US Amazonu akcija za echo dot 5 i pametnu sijalicu. Moram da pratim na amazon.de ako bude da iskoristim. 😀

Meni je recimo ovo zanimljivo, i deluje ok cena... jedino sto nemam iskustva sa ovakvim stvarima, pa jos vagam

https://www.amazon. de/-/en/Digital-Stimulation-Current-Including-Electrodes/dp/B0872DQW46/ref=sr_1_4?crid=9T2WXI16MYA5&keywords=beurer+em+59&qid=1688896837&sprefix=%2Caps%2C196&sr=8-4

spojiti adresu sajta, jer ne umem postaviti drugacije :)

al evo i ovako

^ Ne otvara mi link… kod tensa je jako bitno da ovi pedovi što se ”lepe” po telu budu zamenljivi nekim univerzalnim, jer vremenom propadaju pa ih treba zameniti.

Nažalost ovu vrstu uređaja moram da imam u kući.

^ Ne otvara mi link… kod tensa je jako bitno da ovi pedovi što se ”lepe” po telu budu zamenljivi nekim univerzalnim, jer vremenom propadaju pa ih treba zameniti.

Nažalost ovu vrstu uređaja moram da imam u kući.
Stavio sam razmak izmedju amazon i de, spoji to i radice link.

Eno ga Echo 5 za 22 evra na Amazon.de
Samo za Prime korisnike

Uzeo sam FireStick 4K, kao i Echo Dot 5 sa Philips Hue pametnom lampom.
Da li ste mozda nasli neki 1 ili 2TB nvme SSD deal za PS5, koji vredi uzeti?

Ja malopre naručih Sony WH-1000XM4 za 210EU sa amazon.de. Mislim da je to super cena ako nekog interesuje, samo je uslov je da se registruješ na Prime Trial...

Asus 850g za 97e ima lepih monitora na amazon.de

Nema vise sad samo. Corsair rm850x za 135

Ima li ko mozda kod za nselection/nsport da mu ne treba?

Ja malopre naručih Sony WH-1000XM4 za 210EU sa amazon.de. Mislim da je to super cena ako nekog interesuje, samo je uslov je da se registruješ na Prime Trial...
Ne nalazim po toj ceni. Jel može link?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno