NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Nista nisi razumeo. Imas pravo da ne platis premium, imas pravo i da trazis alternativne metode da ne platis premium a da ne gledas reklame. Samo nemoj da se ljutis ako i oni traze metode da ti uskrate to zadovoljstvo.Ti kao da ne znaš da multinacionalne korporacije kao što je Google ne dolaze u poziciju da imaju YouTube i toliko prostora na serveru apsolutnom kreativnošću i fer tržišnim poslovanjem? Ako ne znaš u redu, mogu da ti objasnim na PM. Ako znaš, onda je besmislen post.
Nije Google lokalni mali seoski proizvođač piletine koji plaća tezgu na Cvetkovoj pijaci, muči se kroz n prepreka da proda svoj proizvod (tih par desetina kilograma piletine nedeljno) pa se od njega krade. Ne. Ljudi koji zaobilaze da plate Google-u (kao i Warner Bros-u, Paramount-u, itd) izbegavaju da plate kompaniji koja u svakom trenutku ima enormne prihode, podršu USA Government (ne znam koliko si ispratio Supreme Court slučaj), ne obazire se na "ljude". Mi kao da smo zaboravili kakve je kapitalizam Behemoth-e stvorio pa branimo Google od bezobraznih ljudi koji će da pogledaju 6-7 videa dnevno na YT.
Osoba koju sam citirao je doslovno to nazvala "nasilnickim metodama" i "kradjom". lol