crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
Odradio pa cu videti kako ce dalje . Hvala
Nema boljeg telefona od 13 mini trenutno. Poslednji koji je bio po mom ukusu je SE1 2016Za ove što ga posjeduju: volim male telefone, imam SE 2020 i planiram uzeti 13 mini. Da li je to pametna kupovina u 2023?
Ja sam slupao 11 pro , i nisam imao para za 13 mini u tom trenutku pa uzeo se 2022 … jako dobar mali telefon (13 mini ima ga jedan moj poznanik pa ga pročačkao , top ) , svakako bih išao na 13 mini kao ti , još manji od SE a veći ekran( kamera ,baterija zadovoljavajuca ) … predobro … i te kako je dobra kupovina , možda poslednji mini …možda i ovaj SE što ja imam je poslednji , 6.1 postaje neki minimum a meni je to nekako cigletina … ugrabi dok još možeš .Za ove što ga posjeduju: volim male telefone, imam SE 2020 i planiram uzeti 13 mini. Da li je to pametna kupovina u 2023?
Ali kakve to veze ima sve kad on samo izvadi kabl i vrati ponovo i sve ok posle toga. I tačno okruglo na 70% nikad više ili manje, znači ne neki prekid nego kao da je do softvera..Probaj drugi kabl i adapter, očisti port za punjenje, proveri da li se pregreva tokom punjenja.
Isprazni ga do kraja i kad se ugasi, priključi na punjač i vidi da li puni do 100% bateriju.
Ako i dalje prekida, napravi backup, uradi restore bez vraćanja bacup-a, uključi na punjač i vidi kako se ponaša.
Ako i dalje neće da puni, nosi u servis.
Važi, hvala ti na detaljnom objašnjenju.Sve je to logično, ali odradiš redosledom od najlakšeg i najkraćeg. Najlakše bi bilo da ti napišem uradi restore, ne vraćaj backup i vidi da li se isto ponaša i ako i dalje nastavi tako, nosi u servis 😃
Kažeš do softvera, zvuči tako, ali postoje članci koji opisuju slične slučajeve gde je bilo do baterije, lightning porta, ispravne baterije gde je očitavanje kapaciteta napunjenosti i brzine pražnjenja koju proračunava iOS bilo poremećeno i vratilo se u normalu nakon kompletnog pražnjenja i punjenja telefona.
Iskreno ovo je samo nagađanje, ali zato ideš od najbezbolnijeg i najbržeg 😃
Izgleda da je praznjenje do gasenja i ponovno punjenje odradilo posao, napunio se telefon do 100% iz prvog puta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari