Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jel ima neko 5G Ili 4G na S23 ultri? Ja sam u mts i stalno sam u 3G, zvao sam mts ali nista se nije promenilo. Po njihovom spisku, telefon ne podrzava jos uvek njihov 4g??? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:o_Oo_Oo_Oo_O
Idi u poslovnicu i traži da ti aktiviraju 4g na kartici tj. broju, proradiće ti posle sat dva.
Imao sam isti problem na S21U prošle godine, prešao sam tada na mts posle 15 godina na Telenoru. Nova postpejd kartica i novi broj, mislio sam da je automatski aktiviran 4g, ali nije bio.
Na kraju sam otišao u poslovnicu, pogledali i rekli mi da iz nekog razloga 4g nije bio aktiviran, pa su ga aktivirali i tek onda je proradilo. Do tada samo 3g kao i kod tebe.

VoLTE nije isto što i 4G. 😀
VoLTE je tehnologija za pozive, tj voice over LTE. Ako nemaš VoLTE, telefon će da ti spusti na 3G/2G tokom poziva.
Ali za surf npr možeš da koristiš 4G bez problema.
Znači, ako mi je uključen VoLTE dok razgovaram, radiće internet?
Sad kad telefoniram 4G ne radi.

Znači, ako mi je uključen VoLTE dok razgovaram, radiće internet?
Sad kad telefoniram 4G ne radi.
Tako je, ja sam to primetio još ranije kad 4G nije ni bio aktuelan pa sam koristio 3G, kad god u toku poziva želim nešto da pretražim pokazuje mi da nema interneta. A uz VoLTE može se surfovati u toku poziva

ko surfa i prica? 😂😂 salim se, meni je volte dobar jer brzinom svetlosti dobijem drugi broj koji takodje ima volte ukljucen...

Šta mislite o ovoj fotki?Koji je fon u pitanju?🤔Slika je bez editovanja.

Prilozi

• FB_IMG_1685818198886.jpg
    FB_IMG_1685818198886.jpg
    390.7 KB · Pregleda: 184
Da probamo da podelimo poene za offtopic?

Baterija je odlicna sa junskim azuriranjem a i sve ostalo je takodje ekstra. Za sve ove godine koriscenja samsunga od S3 pa nadalje nisam imao ozbiljnih problema sa azuriranjima, mozda par puta nekih sitnih problema ali su to uvek sredjivali odmah sledecim azuriranjem tako da ne vidim strah od azuriranja koji je ekvivalentan onom od plivajuceg zamjca. 😁
Evo danas ceo dan na putu, wifi max 10% sve ostalo mobilni internet i baterija je ekstra.

Prilozi

• Screenshot_20230701_210147_Device care.jpg
    Screenshot_20230701_210147_Device care.jpg
    49 KB · Pregleda: 114
Baterija je odlicna sa junskim azuriranjem a i sve ostalo je takodje ekstra. Za sve ove godine koriscenja samsunga od S3 pa nadalje nisam imao ozbiljnih problema sa azuriranjima, mozda par puta nekih sitnih problema ali su to uvek sredjivali odmah sledecim azuriranjem tako da ne vidim strah od azuriranja koji je ekvivalentan onom od plivajuceg zamjca. 😁
Evo danas ceo dan na putu, wifi max 10% sve ostalo mobilni internet i baterija je ekstra.
Da,da inace nije poznat Samsung po degradiranju baterije....?Ajde pitacu te kakva je baterija pre nego što izadje s24 ultra....👍

Da,da inace nije poznat Samsung po degradiranju baterije....?Ajde pitacu te kakva je baterija pre nego što izadje s24 ultra....👍
Znaci pre izlaska 24ke kad degradiraju bateriju, pc u ruke i flesh na poslednju verziju dok je bila dobra baterija i vise ne pipaj nista... 😎 Za sad da ne kvarimo... Screenshot_20230701_165449_Device care.jpg

Ja sad na 3h10m sota, 55% baterije.
Ceo dan na WiFi, nisam izašao iz kuće. Svega 10 minuta razgovora.
Kada sam ga uzeo moglo je opušteno oko 10h na WiFi, pa 8-9, a sad ovo.
Ako se ne stabilizuje uradiću reset.
Jedan običan restart je rešio problem. Baterija se vratila na staro i prilično je dobra :)

Prilozi

• Screenshot_20230702_001843_Device care.jpg
    Screenshot_20230702_001843_Device care.jpg
    54.4 KB · Pregleda: 109
Nemas potrebe za full loadom... Vec nekoliko godina su svi flagshio telefoni overkill za sve radnje osim igranja igara koje jedino mogu podgreju sve i zauzmu memaru... Za sve ostalo ti ne treba ni 50 posto snage...

Ja ne znam dal mi je bat bolja od posledenjeg updatea ili sto sam iskljucio brzo punjenje-pa se onda sporije i prazni ...:D na s23+

Ja brzo punjenje ni ne koristim uopste od prvog dana, nijemi potrebno, na s21 nisam mogao bez njega, stalno morao dopunjavati, a s23 lagano gura celi dan, uvece na punjac i tako u krug...

Evo da se i ja upišem, uzeo S23 8/256 zeleni. Danima/nedeljama pratim ove oglase "star 1 dan, fiskalni" i na kraju odem u Samsung store u Galeriju i tamo završim, bio na akciji kao prošle nedelje u Ušću. Uzmem i 25W punjač. :sneaky:
Pošto me je odmah po paljenju sačekao ovaj junski update, posle istog sam odmah ponovo odradio fabrički reset.

Sad ako ima samo predloga ili link ovde na temi gde se pričalo o maskama, fan sam klasične, jednostavne, silikonske maske koja neće mnogo da naruži tel. i da ga ne pretvori u ciglu :)

Da li ima potrebu ići na 12GB RAM model za ultra zahtevnog korisnika ima li uopšte razlike u realnom radu da ne bacam 100-150 evra bzv?
Ne igram igrice naravno to me stvarno ne zanima ni 1%

Tad ce biti S63 verovatno install u mozak 😂
Mora pogledati neki test kad se upuca sa 20 jakih apps

Prvo kukanje nema update, kada ce? A kad stigne onda kukanje prvi dan dva na bateriju. A svi znaju da treba da prodje dva tri ciklusa da se baterija stabilizuje.
Updati resavaju dosta problema. Nekad izazovu i neke nove.
Dosta tih izazvanih problema resi faktori reset.
Uzivajte u jednom od najboljih android uredjaja.
I to da ce degradirati neki telefon pre nego sto izadje sledeci model nije tacno.
Moj s21+ koji je sad supruge i dan danas odlicno radi bez ikakvih problema.

Nazad
Vrh Dno