bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Naravno da hoce, to se podesava.Ova kamera nema bele led , ako nema neko dopunsko svetlo nece da radi u boji
Zapravo snimanje nocu u boji nije uvek dobro jer se gubi ostrina slike.
Naravno da hoce, to se podesava.Ova kamera nema bele led , ako nema neko dopunsko svetlo nece da radi u boji
Jest zaboravih,Naravno da hoce, to se podesava.
Zapravo snimanje nocu u boji nije uvek dobro jer se gubi ostrina slike.
DST kinez nema Imou ima DST ,Isključi DST i ručno podesi sat na kameri.
Namesti vreme i datum tacno , pogledaj slike ako je to ta kameraTacno nema DST u opcijama ima manuelni mod ali se prakticno isto desava.Jel moguce da problem pravi pasivni poe,ima nekih 15m lan kabla koji nije neke ekstra kvalitete.Sumljam da dolazi do reseta kamere i zato da zezne vreme.
Da li si uzeo ovu kameru? Akonjesi kako si zadovoljan? Ili koju si vec uzeo?Kakvo je mišljenje o Xiaomi C400? Primarno mi treba kao baby monitor, ali nekad će u budućnosti biti i sigurnosna kamera.
Nisam još. Dobili smo onaj klasičan baby monitor a beba nam je još u sobi gde smo mi pa se ne žurimo mnogo, ali je u planu.Da li si uzeo ovu kameru? Akonjesi kako si zadovoljan? Ili koju si vec uzeo?
Trazim jeftinu baby monitor kameru koja ima notifikacije za zvuk primarno.
Dok dete spava faktički ne mogu da izadjem iz kuće 😅
Imam takvu ,odlicna je.Led ulicna rasveta ,koja i nije bas nesto,ova kamera izvlaci stabilnu boju, i ostru sliku.Human detekt je meni veoma koristan.Šta mislite o ovom modelu: Imou IPC-F42P-D?
(karakteristike, npr ovde: https://boma.rs/imou/article/28035)
Evo da se nadovežem na svoj post od pre tačno mesec dana...I ja sam gledao prethodnih dana tu istu kamericu... Odgledao sam video nekog rusa na YT, baš onako lepo detaljan, skoro pola sata, pogledao na još par mesta utiske... Ne deluje loše.
Kažu da je ok za te pare, na snimcima video deluje pristojno, ima opciju digitalnog zuma mislim nekih 8-10x max, čak na YT ima primer video gde tip koristi kameru za nadzor parkinga, i to na većoj udaljenosti nego što bi meni trebalo. Deluje sasvim pristojno, nije moguće pročitati tablice, ipak je daloko, ali je za ostalo ok...
Cene na KP idu od 40€ pa na više. Navikao sam da kupujem na KP kod domaćih mađara, nikada nisam imao problema ili reklamacia, svakako skoro sva roba kod njih dolazi sa ipon.hu
Da skratim priču, poručio sam je, stiže mi za nedelju dana, pa kada stigne i kada je isprobam, javljam utiske.
@PROFILER, upravo tako kao što je @rida rekao. Mogu da potvrdim da prava detekcija radi na 15-20 metara max, posle toga radi, ali ne da se možeš osloniti na će svaki pokret detektovati.Taj motion detection ti je bezveze stvar. Reaguje na sve zivo(lisce, travu, drvece). Tebi treba tzv smat event tipa human detection ili line cross ili intrusion. To imaju samo dobre kamere bas sa to radi iole kako treba. Ne znam kakvo ti je podrucje koje zelis pokriti. Postavi fotografiju pa cemo dati savjete
Potpuno si u pravu, ja sam se bio ponadao da ću uspeti digitalnim zumom da iz 4K izvučem više, ali to ipak realno nije moguće.Ni čovek ne može da prepoznaje tablice i ljude na 60m a ne jeftina kamerica.
A i čemu detekcija ljudi na 60m to je dosta daleko,
Eh, da je moguće... Iz svog stana skroz do parking mesta... Nije bilo moguće bližeako ti treba bolja detekcija treba da kameru premestis na drugo blize mesto.
Večiti optimistaAko si mislio da sa terase obavestava kamera da ti se neko priblizi autu.... bas si optimista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari