Jel da 😉Al ga hajpujes, svaka cast 🙂
Hvala 🙂 Svaka fantasy Lotr-like igra ima moju punu pažnju. Iskreno, pronašao sam još neke zanimljivosti ali neću deliti sve kako ne bih punio temu, pogotovo ne stvarima koje nisu oficijalne i verovatno su samo nagađanja. Ono što ima smisla odmah objavim.Moram da pohvalim Dragonbane na pokrivenosti i na optimizmu. Igra generalno nema nikakav hype.
Ja isto mislim, tačnije mislim da će biti izuzetna. Baš aktivno "učim" Outer Worlds. Kad kažem učim, mislim na to kako funkcioniše igrina mehanika. *ebote ne mogu da verujem da mi je ovakva igra ispred nosa, a mene odbijalo ono što sam na momente video na yt. Neverovatan RPG complexity. Toliko načina... Zaista dugo nisam bio iznenađen u pozitivnom smislu.Biće to dobra igra
Off topic pitanje, ali kada je hajp postao "hipi"? Primećujem širom foruma da se sve više i više koristi to hipi, wtf?Nema hipi jer hipi generiše "šira" javnost, a ona nema na čemu da bazira hipi jer imamo samo jedan trejler koji ništa ne pokazuje.
Sa druge strane "pojedinici koji kao prate dešavanja oko same industrije" imaju velika očekivanja od ove igre.
Mada mislim da su ta očekivanja više bazirana na očaju sa obzirom šta nam se servira u zadnje vreme.
To je izvalio jedan član foruma slucajno i eto, ostade kao zezanje 😂Off topic pitanje, ali kada je hajp postao "hipi"? Primećujem širom foruma da se sve više i više koristi to hipi, wtf?
Hvala na sugestijama 🙂@Dragonbane: kad sam krenuo da igram Outer Worlds, učinilo mi se kao dobra igra, međutim kad malo više iđeš u igru shvatiš da je uprošćena i dosadna. Skill-ovi su neraznoliki, oružja dosadna gde imaš 3 tipa municije za sva oružja i pri top ih imaš gde hoćeš. Jedino dijalozi mi se čini da su bili ok.
Ali igra kao igra je poor RPG, jednostavna i dosadna.
Pillars of Eternity s druge strane - izuzetan RPG, ako nisi igrao obavezno, pogotovo ako si ljubitelj Baldur’s Gare serijala.
Zato se nadam sa će Avowed više naginjati Pilarima nego Outer Worlds-u, što je možda malo previše za očekivati obzirom da je izvođenje isto kao Outer Worlds iako je smeštena u Eori.
Hipi kao hipster 😎Off topic pitanje, ali kada je hajp postao "hipi"? Primećujem širom foruma da se sve više i više koristi to hipi, wtf?
Dobrodosao u 21 vek, gde je vreme postalo najskuplji resurs na planeti zemlji. Ljudi nemaju vise vremena da trose na propale projekte i lose igre.Kako su ljudi postali rigorozni *ebote 😀
Mi još i ne znamo da li će ovo biti dobro ili ne. Moglo bi biti prilično iznenađenje.Dobrodosao u 21 vek, gde je vreme postalo najskuplji resurs na planeti zemlji. Ljudi nemaju vise vremena da trose na propale projekte i lose igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari