Nisu ista klasa. Običan s23 može samo sa ip 14 da se poredi, teško proSuper.. Lomim se izmedju IP 14 pro i S23
Steta nema više tih top spec telefona da nisu preko 6.2
Junsku update je stigao.
Što ciniti,a?
I meni je stigao isto ..Ne znam što ciniti?🤔
🤣🤣🤣Ajde neka neko odigra Ruski rulet..😁Bite the bullet!
Pa nam prenesi da li je telefon eksplodirao!
![]()
Razmišljam,razmišljam..😁🤣🤣🤔Kako ti hoces,
ja sam vec par dana na njemu, sve ok,
e sad uvek moze neko da nadje nesto da ne radi, ono sto ja koristim radi kako treba![]()
Ajde javljaj utiske..😁Meni je stigao na običan, dok na ultru nije, ali ultra je iz A1, tamo uvek kasne. Mali se upravo apdejtuje.
I ja tvoje, naravno, ali veruj mi, mali S23 radi kao zmaj, nema nikakve razlike u radu u odnosu na S23U osim što ultra drži aplikacije malo duže u memoriji, a za razliku od iP14 ima i 120Hz.
Edit: i malo se više greje u odnosu na S23U, ništa strašno ali eto...
Kakve su ti kamere uopšte i baterija?Kako ti hoces,
ja sam vec par dana na njemu, sve ok,
e sad uvek moze neko da nadje nesto da ne radi, ono sto ja koristim radi kako treba![]()
Treba vremena da to sve slegne,za dan dva ces da vidiš...Urađen update na S23 običnom. Deluje mi da za nijansu radi fluidnije, možda mi se čini...
Ultra?Azuriraš ga?Evo ga i na mom madjaru
Zašto je obrisana poruka gde pitam da se navede razlika u klasi izmedju 23 i 23U?Pošto je tema pošla u skroz neželjenom pravcu moralo se intervenisati, tema je S23 serija.
NaravnoUltra?Azuriraš ga?
Stigla i meni na ultru poruka za update... Sta da radim majku mu... Bolje sacekam malo nek se krckaju updatovi na drugima😂
Baterija mi je ista kao i pre updata, kamera ono sto sam ja primetio je brzina zumiranja 3x i 10x je poboljsana, ubacen portret 2x, slikao sam decu svoju u pokretu (dete 3 godine i drugo 11 meseci, jedno trci drugo puze ne možeš ih stici, nisam imao zamucenje prilikom slikanja njih.Kakve su ti kamere uopšte i baterija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari