Sasvim korektne,jedino mi nekako ne naležu na uši kako bih ja voleo,kod mene +1.5Evo ja sam uzeo ove naocare sa dioptrijom 200 din. Uzeo dva komada -2.5 dioptrija, nosim ih par dana i odlicne su, nema nikakvih problema. Ovo je samo staklo sa dioptrijom bez blue light block i tih drugih stvari.
Ako moze preporuka i za jeftinije suncane kad prestane kisa,imam one jedne merrys pokazale su se sjajne.
Ako si mislio naočare bez dioptrije sa antirefleksom imaš od 1$ pa nadalje na tone a sam ram sa antirefleksom teško da postojia ima li obratno, okviri sa blue light block a bez dioptrije?
Ako si mislio naočare bez dioptrije sa antirefleksom imaš od 1$ pa nadalje na tone a sam ram sa antirefleksom teško da postoji. Ukucaj u pretragu Anti Blue Protection Computer Eyeglasses pa biraj. Evo primera ali ne daju veličinu okvira Protiv plavog zračenja
@sasa022
Teško da prodješ ispod 20$ ram+dioptrija sa HMC i AR
Ove prve sam nedavno uzeo. Dobre su, stakla su dobra. Plastika od kojih su izrađene baš i ne. Računaj da su nogare naočara kratke i da baš ne leže lepo iza uva glavatim evropljanima... Nisam probao da malo iskrivim nožice ka spolja, to bi svakako pomoglo, ako je moguće.![]()
MERRYS DESIGN Men Women Classic Retro Rivet Polarized Sunglasses Lighter Design Square Frame 100% UV Protection S8508 - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comvi.aliexpress.com
![]()
MERRYS Men Polarized Sunglasses Classic Men Retro Rivet Shades Brand Designer Sun glasses UV400 S683 - AliExpress 200000297
![]()
MERRYS Fashion Mens UV400 Polarized Sunglasses Men Driving Shield Eyewear Sun Glasses - AliExpress 200000297
Uzeh takve pre nekih 5 godina, nisu dugo trajale, popucale šarke koliko se sećam.Ove prve sam nedavno uzeo. Dobre su, stakla su dobra. Plastika od kojih su izrađene baš i ne. Računaj da su nogare naočara kratke i da baš ne leže lepo iza uva glavatim evropljanima... Nisam probao da malo iskrivim nožice ka spolja, to bi svakako pomoglo, ako je moguće.
To se kupuju women modeli na veliko?Ove prve sam nedavno uzeo. Dobre su, stakla su dobra. Plastika od kojih su izrađene baš i ne. Računaj da su nogare naočara kratke i da baš ne leže lepo iza uva glavatim evropljanima... Nisam probao da malo iskrivim nožice ka spolja, to bi svakako pomoglo, ako je moguće.
Na primer, ja ga imam skroz ok. DT NO.1 ima prave specifikacije.
RSD3,354.68 61%OFF | DT3 Mate Smart Watch For Men Women 1.5 Inch HD Screen NFC Smartwatch 2022 Men Watches Bluetooth Call Wristwatch Fitness Bracelet
![]()
Gledam slike i ne mogu da provalim da li mogu da se vade stakla? Imaju onaj srafic da moze ram da se ,,otvori''?@vladat1 kako bre + za daljinu, zar nije - za daljinu?
Za skuplje nemam predlog, pošto sam kod nas "pukao" bezveze pare, pa sam uzimao samo ove oko 500 din.
Ove su mi legle
RSD291.18 30%OFF | Stainless Steel Business Reading Glasses Men Women Urltra-light Rectangle Readers Glasses Presbyopic Optical Glasses +1.0~+4.0
@dzonihsv 5 kom mi je stiglo kao i svaki drugi paket, nisam imao problema.![]()
Stainless Steel Business Reading Glasses Men Women Urltra-light Rectangle Readers Glasses Presbyopic Optical Glasses +1.0~+4.0 - AliExpress 200000297
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
DT su odlici satovi.
![]()
DT3 Review - New Stylish Smartwatch With BT Call | Techxreviews
DT3 Review For New Stylish Smartwatch Under $40 With BT Call, 1.35 inch IPS Display, Wireless charging, IP68 Waterproof, and Multi-Sport Modetechxreviews.com
![]()
DT3 Pro Smartwatch Review - New High Copy of HUAWEI WATCH 3 Pro
DT3 Pro Smartwatch Review For New High Copy of HUAWEI WATCH 3 Pro with Bluetooth call, 1.35-inch Display, Wireless Charging, and 5 Menu Stylestechxreviews.com
![]()
DT3 Max Smartwatch Review - New Upgrade With Impressive Features
DT3 Max Smartwatch Review For New Upgrade With Bluetooth call, 1.36 inch IPS Display, Wireless Charging, and IP68 Waterprooftechxreviews.com
![]()
DT3 Pro Max Review - New Upgrade For High Copy of HUAWEI WATCH 3 Pro
DT3 Pro Max review for a smartwatch with Bluetooth calls, 1.45-inch screen, wireless charging, watch faces, menu style, and voice assistanttechxreviews.com
Već sam postavljao slike,možda si to video.
Ovaj moj je DT 3 Pro Max a noviji im je Mate pa bih išao na njega.
Nije ovo Mate.Pazi neću da kažem da nema još dobrih satova u tom cenovnom rangu,ali sam za ove siguran da imaju prave specifikacije.Dva sam poručio,na slikama lapota jedna,kad stigne tek onda vidiš kakav je ekran.
Ovo je Mate
![]()
2023 neue dt3mate Smartwatches für Männer nfc Zugangs kontrolle Smartwatch Bluetooth Call Armband wasserdichte Sport Smartwatch Reloj - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
del botRo ovo neki Ultra Mate,lepo.
ovo je obican Mate
Inace i ova dva deluju ok
![]()
HW28 Smartwatch Review - Why Would I Recommend Buying One?
HW28 review for smartwatch with Bluetooth calls, 1.39inch screen, wireless charging, watch faces, menu style, voice assistant, TikTok controltechxreviews.com
![]()
HW23 Max Poische Design Review: A Perfect Blend of Style and Functionality in a Budget-Friendly Smartwatch
HW23 Max smartwatch for a Huawei Watch GT 3 Pro clone with Bluetooth calls, 1.52inch Screen, Wireless Charging, Watch Faces, Voice Assistanttechxreviews.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari