Šta je novo?

Starfield

Može grafika da bude prevaziđena ako sve ostalo valja, to ispadnu najbolje igre.

Meni bas deluje kao nesto sto ce se igrati godinama. We will see. :)

Normalno da su ga zakljucali jer juce iz same prezentacije su dropovi frejmova bili vidljivi iz aviona, klasicno neoptimizovano dj...

30fps u akcionoj igri bez opcija za performance mode uz očekivane dropove. Uf
Meni bas deluje kao nesto sto ce se igrati godinama. We will see. :)
Skyrim u svemiru. Modovaće ga do beskonačnosti.

Na Series S je čak 1440p, što sugeriše da na obe konzole mogu spustiti rezoluciju, smanjiti malo detalje i eto 60 fps-a. Verovatno će tako i biti.
Što se igre tiče generalno izgleda fantastično, deluje kao najveća AAA igra ikada napravljena, loadinga će biti, a karakteri deluju plastično kao da se svaki od njih kupa u vitalovom ulju.
Ovo će mnogi igrati godinama.

Isto kao i Avowed, nece biti vredno ni skinuti ga za dzabe. :D

Plus su je još peglali u odnosu na ranije prikazane trejlere:

Meni sve deluje dobro osim likova i facijalne animacije. Ne mogu da verujem da gledaju sta se sve radi u industriji cak i od strane indie timova i da ponude taj kvalitet.

Bas bode oci, nije da je malo gore od ostalih, 'ladno moze kao x360 igra da prodje po tom pitanju.

Facijalne animacije su kao iz Obliviona samo sa više poligona malo i bolje texture. Da mi neko pokaže a da ne znam koja je igrao rekao bi ovo u nekom Bethesdinom Creation Kit engien-u pravljeno :D.

Gledam neki stream na Steamu (ponavlja se Starfield Direct – Gameplay Deep Dive na streamu), i moram da priznam da dizajn okoline izgleda lepo a i kako primećujem napucavanje su sredili, izgleda baš fun rokati ih sa pucama.

EDIT: Omg, pa oni oruzje i napucavanje skoro pa prepisali od CP2077 :D, izgleda dobro ako ne i bolje.
EDIT: Shit
Ladno imaš i neke moći, OK... znači totalna papazjanija, sve su strpali samo da ne bi napravili novi Elder Scrolls.

Poslednja izmena:
Dosta detalja spomenuto... No man's sky na steroidima.

Okej. Ovo je igra sa 1000 planeta gde se očekuje da većina bude "prazna". Biće 3,4 ogromne naseobine, možda još neke koje nisu prikazane.
Mene interesuje šta mislite o engine-u? Da li je napredak koji ste očekivali? TES 6 će sigurno za 4,5 godina od sada, mislim da bi bio prilično lep sa ovakvom grafikom.

Meni ovo odlicno izgleda, kao i jos neke igre koju su predstavljene na Xbox Showcase-u... mozda se i razmotri nabavka Xbox-a u nekoj buducnosti. Svakako bolji Showcase od Sony-a.

Gledajuci ovo, moracu da uzmem i da odigram Mass Effect serijal koji mi je vec dugo na listi. :)

Meni je sve izgledalo top, imerzivno, ozbiljno, ali kad liku to :poop: preko usta pomislih nekakav glič :ROFLMAO:
Ne bi prismrdeo ni brod da mi riba :sneaky:

Ne znam sta je tu toliko cudno...

Moko-memorial-tattoo.jpg

Mislim da prilicno nesrecno izlgeda u igri, kontrast koze i tetovaze... kao i vecina lica i facijalnih ekspresija. Morace na tome da porade, tj. ja bih voleo... ovo mi lici kao da kasne 10 godina, okvirno. :)

Skyrim na sterodima što se tiče izraza lica. Znajući AAA naslove ovih godina i Bethesdu, ja čekam 0-day patch od 90 GB i onda 7 dana dodatnih zakrpa kako bi igra radila na 4090 kako treba u 1080p.

Tokom prezentacije vrlo je vidljiv bio nagli pad u broju frejmova, što ukazuje da igra nije ni blizu optimizovane, bar u momentu kad su pravili prezentaciju. Da li će to uspeti da izvedu za 3 meseca, sumnjam. No, sve ostalo jeste jako zanimljivo i obećava.

Prilozi

• 1686673817812.png
    1686673817812.png
    1.8 MB · Pregleda: 46
  • 1686674086681.png
    1686674086681.png
    1.9 MB · Pregleda: 47
Poslednja izmena:
Ovo je maori tetovata koju su kopirali samo su je malo traljavo implementirali:

image.png

Neka gameplay bude dobar i bug free, hebo grafiku. Vec su neke stvari sredili u odnosu na prosle klipove poput napucavanja.

Nedostatak detalja i lose animacije. Zato likovi djeluju toliko inferiorno ako se porede i sa 10 godina starijim igrama. Crysis iz 2007 ima uvjerljivije likove, bolje animirane.

30fps na konzolama verovatno znaci da ili je XSS svojim hardverom ogranicava pa pokusavaju da zadrze paritet ili je sve nategnuto na endzinu sto bi znacilo da ce i PC zahtevnost na visim detaljima biti poveca.

30fps na konzolama verovatno znaci da ili je XSS svojim hardverom ogranicava pa pokusavaju da zadrze paritet ili je sve nategnuto na endzinu sto bi znacilo da ce i PC zahtevnost na visim detaljima biti poveca.
Ne verujem da je problem S budući da su postavili rezoluciju na 1440p. Todd je već rekao da igra radi i na 60, tj da FPS drastično varira te su ga zbog toga ograničili da bude konzistentno.
Ja mislim da će u dogledno vreme biti update gde će X vrteti igru na 1440p u 60 FPS-a, a S isto tako u nekoj 1080-900p.
Hoće ljudi malo da puste PC igrače da se kur*e ;)

Todd je lazov!
Svaka igra moze navuci 60 frejmova ako gledas u nebo, ili zid!
Ali kreativno inklinirane osobe ce i te kako cijeniti mogucnosti koje ova igra nudi!
oFO0XJwl_o.jpg

Jel ovo Gembryo i dalje?
Mada kapiram da ću igrati :)

Naravno da jeste, sigurno nisu novi pisali od nule. :D

Nazad
Vrh Dno