Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Svi ti brendovi imaju svoje prodavnice na Aliju (Nilkin, Spigen, etc) ali nisu ni tamo cene nesto jeftine :)

Beste od nillkina cp+ max...ja hteo uzmem al mi prodavac sa KP rekao da nije full glue...dugo se raspravljali i na kraju otvori 1 i proba i kaze nije ne uzimaj...na njegovu stetu i staklo...pohvale...

После целе фаме око сликања месеца, очекивао бих да је површина сунца у питању 🤣
HBIS je ime koje sada nosi Železara u Smederevu. Samo, ova slika mi puno žuta za gvojze. Thus the question
😀😀😀

Nije lose... 25% baterije jos preostalo, ne forsiram
Nije lose... 25% baterije jos preostalo, ne forsiram
Da dodam s23 plus na 60hz sam ga probao danas, ne osecam neku preteranu razliku, pritom je i light mode bio ukljucen.

Prilozi

• Screenshot_20230601_221551_Device care.jpg
    Screenshot_20230601_221551_Device care.jpg
    128.2 KB · Pregleda: 166
Poslednja izmena:
Beste od nillkina cp+ max...ja hteo uzmem al mi prodavac sa KP rekao da nije full glue...dugo se raspravljali i na kraju otvori 1 i proba i kaze nije ne uzimaj...na njegovu stetu i staklo...pohvale...
To gledam i ja... Nigde da se nadje staklo koje je celom povrsinom lepljivo

Okači molim te neku sliku sa prednje strane i iz profila.
Maska mi je odlična, ali me zanima da li su i koliko bočne ivice maske uzdignite iznad ivica telefona. Volim kad su bočne ivice maske u ravni sa telefonom ili malo ispod.
U suprotnom mi smeta pri korišćenju i nervira me.
Imao sam je na testiranju. Bočne ivice su u ravni telefona. Kada staviš prst na ivicu za swipe, osetićeš i masku. Meni nije smetalo, može to uvek biti i gore. 🙂

Okači molim te neku sliku sa prednje strane i iz profila.

Maska mi je odlična, ali me zanima da li su i koliko bočne ivice maske uzdignite iznad ivica telefona. Volim kad su bočne ivice maske u ravni sa telefonom ili malo ispod.

U suprotnom mi smeta pri korišćenju i nervira me.

Malo jeste deblja od obične silikonske ali nije strašno, ne menja gabarite telefona mnogo, pritom lepši je osečaj pod rukom. Lepo je opisao kolega @-V-O-Y-A-G-E-R-

Prilozi

• IMG-ff45d7d4e38765023d58cc2561d96b54-V.jpg
    IMG-ff45d7d4e38765023d58cc2561d96b54-V.jpg
    119.7 KB · Pregleda: 120
  • IMG-d81adb2ce0cebafd7c9cdcc20da42b38-V.jpg
    IMG-d81adb2ce0cebafd7c9cdcc20da42b38-V.jpg
    201.3 KB · Pregleda: 144
Hvala obojici, izgleda da je podnošljivo iako mi na nekim snimcima nije delovalo tako.
Slažem se, uvek može i gore 🙂

Izdignuto je mozda milimetar sa strane i tipa 2mm gore i dole. Ja je koristim gotovo od početka i ne smeta uopste. Jedina kvazi zamerka je sto se zbog kružića oko kamere malo klima telefon ako ga položiš na ravnu podlogu, pa krenes da kucas, ali to je jedino problem ako često tako koristis telefon. Ja sam pomislio da će mi mozda smetati, ali jedva i da primetim.

Jedva čekam da zalepim ovu spigen foliju, pa da vidim kako se uklapa sa maskom, trebalo bi da bas dobro legne.

Pozdrav svima. Ako mogu da se obratim korisnicima konkretno S23+ modela, koji planiram da uzmem, mada i ostali mogu da kazu, ako imaju iskustvo. Zanima me pre svega kamera, portert mod i uopste fotkanje. Koliko ste zadovoljni i sta vam smeta? Gledao sam neke portrete u poredjenju sa Ip 14 pro i deluje da su bolji portreti na IP. Ali vise verujem pravim korisnicima nego recenzijama. Ako moze jos neki info o 23+ modelu, citao sam prethodne strane, vidim da je vecina prilicno zadovoljna i baterijom i radom telefona uopste. Hvala svima unapred.

Pozdrav svima. Ako mogu da se obratim korisnicima konkretno S23+ modela, koji planiram da uzmem, mada i ostali mogu da kazu, ako imaju iskustvo. Zanima me pre svega kamera, portert mod i uopste fotkanje. Koliko ste zadovoljni i sta vam smeta? Gledao sam neke portrete u poredjenju sa Ip 14 pro i deluje da su bolji portreti na IP. Ali vise verujem pravim korisnicima nego recenzijama. Ako moze jos neki info o 23+ modelu, citao sam prethodne strane, vidim da je vecina prilicno zadovoljna i baterijom i radom telefona uopste. Hvala svima unapred.
Preporuka, uzeo sam pre nedelju dana, kamera odlicna, baterija skoro 10h SOT sa light modom i preostalih 25%...

Portret mod je definitivno bolji na iphone 14 pro

Samo pitanje,idem za koji dan na Ohrid.
Jel mogu eSim da koristim kao i obicnu sim karticu i u inostranstvu?
Posto sam preko Telekoma pa bi trebalo da imam free u Mkd.

I jel moze neko da mi kaze kako na S23 Ultri izgura 8-10 sati Sot posto ja guram oko 5-6

@cimi Radi eSIM identično kao i obični SIM.
Pogledaj šta ti jede bateriju, pa reguliši. Ako nije nešto očigledno od programa, onda može biti i do prijema i jačine signala.

Koju aplikaciju preporučujete za blokiranje reklama ? Što jednostavniju, pa da radi posao.

dns.adguard.com u Private DNS.
Jednostavnije a efikasnije od toga ne može.
A ako misliš na YT, onda Revanced.

Poslednja izmena:
Koju aplikaciju preporučujete za blokiranje reklama ? Što jednostavniju, pa da radi posao.

Portret mod je definitivno bolji na iphone 14 pro
Da li si posedovao ili posedujes oba telefona, ili znas nekoga ko ima? Razlicite su recenzije...mnogi navode s23 ultra kameru kao bolju i do Honor Magic 5 pro i od IP 14 pro...a meni nekako nije jasno, jer opet vecina kaze da s23+ ima 97% istu kameru kao ultra, ne racunajuci zoom.

^ trenutno sam na 14pm a imao sam i S23U. 14PM ima bolji portret od S23U a pro je isti kao i PM pa sa tim je bolji.

Zamenjena Ultra za običan S23,256gb

Kakav preporod za korišćenje. Pravo uživanje koristiti jednom rukom telefon,lagan,staje gde god poželiš. Pravo osveženje što se tiče dimenzija,vratio me ovaj mališan,mnogo,mnogo godina unazad,pravih kompaktnih modela. Sledi vraćanje podataka,uskoro i utiska oko baterije.

Definitivno,moje zbogom,lomarama od telefona

20230604_201717.jpg

Kakav preporod za korišćenje. Pravo uživanje koristiti jednom rukom telefon,lagan,staje gde god poželiš. Pravo osveženje što se tiče dimenzija,vratio me ovaj mališan,mnogo,mnogo godina unazad,pravih kompaktnih modela. Sledi vraćanje podataka,uskoro i utiska oko baterije.

Pogledajte prilog 391957
Isti takav model imam i ja.Crni 8/256.Sjajan telefon

Pogledajte prilog 391957
Javi utiske. Najviše što se tiče baterije.

Pogledajte prilog 391957
od kada sam uzeo obican 21..nikada ne bih uzimao plus ili ultra...

sada gledam isto obican s23

Skoro sam probao jedan premium kompaktan telefon i ostao sam u čudu koliko sam zapravo rob ovog uređaja. Neću ga prodavati ali, sledeci neće biti veći od 6.2/6.3"...

Nazad
Vrh Dno