Ako misliš na ikonicu u notifikacionom panelu koja se pojavi nakon screenshot-a, isključiš dugim klikom na nju, pa Turn off notification.Kada uradim screenshot iskoci mi popup da li hocu da saljem tu sliku, kako da iskljucim taj popup da li zna neko?
Dovoljno mi je ono sto mi se dole stvori kruzic pa da mogu da otvorim odmah tu sliku
Koristim,Da li neko koristi Samsung Wireless Duo P5400 punjač za S23U?
Razmišljam da kupim ovaj punjač , jer imam i GW4 i Buds2 i žena ima GW5, pa bi služio kao univerzalni porodični punjač...![]()
Upravo stigle maskice.Imao na s21 Fusion-x i Onyx, upravo porucio Fusion black i Fusion - X camo, uze bi i za s23 Onyx, ali mi se ne svidja ovaj model za s23. Do sada sam bio prezadovoljan sa ovim maskama, jedino sto je na Fusion-camo pocela po malo da se ljusti pozadi.
I koliko ide carina na takve stvari?Stigle maske, 19-20 dana dostava iz Amerike, još su ih i carinili 😁
Pogledajte prilog 391440
U Sloveniji su mi stigle, tu živim i radim a carina izašla 11,03€ za maske u vrednosti 14,90€ (kupljene na akciji).I koliko ide carina na takve stvari?
To je PDV + verovatno carina. Pošto je stiglo iz USA, morao se i PDV dodati.U Sloveniji su mi stigle, tu živim i radim a carina izašla 11,03€ za maske u vrednosti 14,90€ (kupljene na akciji).
Dajte preporuku za neko staklo...cujem da kao oce zeza otisak prsta...stavio sam neku foliju,isto kao ovi outfiteri samo po normalnoj ceni...radi sve ali nike totaj osecaj stakla narocito sa olovkom
Ps ne bih bas dajem pare za onaj DOME 60e mi previse jer ce sigurno biti udaraca i ogrebotina i menjace se to pivremeno
Ps da li neko zna za nillkin cp+max...da li je full glue...
Прво телефон а затим и власник кад је сазнао 🙂Vlasnik telefona ili telefon?
Meni je sa alija bas brzo stigao, fazon za dve nedelje. Carina me potkacila, mada sam narucio dva komada (odvojeno dok još nije krenula isporuka, a stigli zajedno).Koliko putuje Spigen? Jel ga kaci carina?
Uzmi na oglasima za 750e i lagan siPokušavam već neka 2 meseca da uzmem S23+ preko Telekoma (preko firme) i sve vreme je ista situacija, nemaju ništa na stanju, a kažu da je isto i sa drugim modelima. Da poludi čovek 🙃
Meni je putovao 20 dana sa Alija. Narucio sam sa Spigen store-a imao 97.5% pozitivnih ocena. Maskica stigla u istom pakovanju kao sa YT. Nisam pre imao Spigen maskice pa ne mogu da trvdim 100% da je original, meni deluje da jeste@nikornla Nisam bas siguran da je na Aliju original Spigen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari