Kroz prozor svakako, i kroz providnu zavesu. Obično navučem uveče tamne zavese jer sunce obasjava samo ujutro. Već od 11-12 sati se svetlost pomeri sa ekrana.Директно сунце или кроз прозор, завесу?
OK, Onda još bolje. Jedna briga manje...I meni lici da nema. U pitanju je hrapava tekstura, ne bi tu mogla folija da se zalepi
Ovisi koji model, ali imaš po netu za skoro sve modele. Jedno je sigurno, svi kažu da prvu stvar nakon postavljanja TV-a, isključiš Energy saving.Ima li neki univerzalni savet od vlasnika oleda? Tipa koliko drzati osvetljenje, meni je skroz ok oko 50 uvece, preko dana 60-70. Vidim ona usteda energije ubija svetlinu na sdr kanal ima. Ima li jos nesto na sta treba obratiti paznju, cuvari ekrana itd...
Jesi siguran da je taj Watched za Webos, a ne za Android?Pozdrav,
hteo bi da instaliram Watched apk za gledanje televizije na tv LG C1.uradio sam root tv-a,ali mi i dalje ne dopusta da instaliram aplikaciju koja nije u storu,pokusao preko usb-a,ali ga ne vidi kao apk file.
Jel postoji uopste mogucnost da se instalira ili ne?
Hvala
Ja koliko sam skontao tv ima android tv? Ako je webOS dzaba pokusava da instalira .apk..Jesi siguran da je taj Watched za Webos, a ne za Android?
Webos aplikacije (koje se ne instaliraju preko stora) imaju ekstenziju ipk.
Neko🙃Razmisljam izmedju 65uq7900 i 65uq8100,ima li nekoga da je kupio neki od dva pomenuta i vasa iskustva hvala.
Pa i nisam siguran zato i pitam dobio sam apk install file,ali eto vidis nisam znao da webos ima svoju ekstenziju ipk,ok razumeo sam sve verovatnom znaci i da ne moze,inace na usb-u vidi ostale foldere ali taj apk file ne.Jesi siguran da je taj Watched za Webos, a ne za Android?
Webos aplikacije (koje se ne instaliraju preko stora) imaju ekstenziju ipk.
možda ima u ovoj temiIma li neki univerzalni savet od vlasnika oleda?
forum.benchmark.rs
Nemam pojma da li ima tu mogucnost.@sleeper Da li imaš mogućnost registracije TVa i dobijanja 5 god garancije? Ne znam da li to još traje? Ako to ima, nije nikakav problem za crkavanje.
Moram priznati da nisam znao da nema Android, zbunio me post 🙂 Skontao sam da covek zna sta pita 😀Kako si skontao da LG TV ima Android OS? 😀
Ok, hvala prelistacu.možda ima u ovoj temi
![]()
OLED burn in iskustva i ima li ih
Pošto sam od relativno skoro ponosni vlasnik OLED tv-a (b9, 65") i apsolutno oduvan kvalitetom i užitkom gledanja bilo čega na njemu, a užitak je takav da je sve do sada što sam video od tv-a bukvalno sprdnja - mislim da se svi mi vlasnici povremeno zapitamo da li će nas zapatiti famozni burn...forum.benchmark.rs
Nemam pojma da li ima ta mogucnost,ja tv nisam uzeo,samo razmisljam da li da ga uzmem.@sleeper Da li imaš mogućnost registracije TVa i dobijanja 5 god garancije? Ne znam da li to još traje? Ako to ima, nije nikakav problem za crkavanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari