Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi nasi iz poste su totalno ludi, juce jedan paket mi ostave u sanduce, drugi u paketomat, danas opet jedan u sanduce...a sva tri su mogla lagano u sanduce da stanu, kad bi oni znali malo da se organizuju gde bi im bio kraj?!

Dobro je dok stizu.

Kako je krenulo, UA...HU paketi ce da prestignu sve ove RB...SG i LA...HU pakete koje cekam, narocito ovi sa Ali Saver, putuju brze nego Ali Standard preko Singapura trenutno

Jel moguce da sa ebay speedpak nema pracenje u srbiji??????
pise da je stiglo u srbiju imam 2 zamenska tracking
EExxxx0N
UVxxxxxxDE
CNxxxxx62
I ni jedan se ne moze pratiti na nasaoj posti?

nema :)

ja imam jedan UA...US prestao sa pracenjem 09.05. kada je napustio aerodrom u poljskoj i krenuo u srbiju... jadni smo... ***a...

ne da smo jadni vec smrdimo zasteko......!!!

techone

E je oznaka za EMS, ovo 0N ne znam sta je.
C je oznaka za paket, ono 62 samo ti znas.
UV....DE ispunjava uslov,samo sto je to posiljka bez pracenja.
Vi i dalje kukate da nemate pracenje za posiljke ga nemaju. Hocete uslugu koju ne zelite da platite.

Ocekujte od sutra jos veca kasnjenja.(nazalost)

ja sam shipping platio 35$ ima pracenje od USA do Poland svaki korak sta se desavalao sa paketom, i onda slece u SRB i tisina, tako da... mani se toga kako kukamo

sta se desava od sutra da ce jos vise da kasni?

@jogi kad nema pojma sto pricas sto si se javio?!?
ja sam platio posiljku sa pracenjem, imam da 3 trackinga vani rade SVA TRI!!!!
Imam iz izraela RR... nema je 5+ meseci ne prate za srbiju jer ne rade sa smadljivim zemljama

Sta mene briga sto nasa posta ne prati masu toga jer su nas svi sunuli u guz a i kako ide sutnuce nas jos vise!

illidan

Ostavi mi broj na PP pa ti sutra popodne javljam sta je sa posiljkom.

techone

Kako je tebi lepo.

Onda najbolje da im podele i po paket, taman ovi sto su se nakupili po skladistima, uz sendvic, bar da se vise ne nerviramo sto nam UApaketi prestizu LA lahahahahaahahahaahh

Idu lepo ove RB.... SG... Jos carina nista nije naplatila, ssd u pitanju.

Prilozi

• Screenshot_20230526_124238_Chrome.jpg
    Screenshot_20230526_124238_Chrome.jpg
    158.5 KB · Pregleda: 50
Istina, nema ni 50g,al koga briga carina ne gleda tezinu, cim nesto predje 10e vrednosti mogu da lupe dadzbine.

posiljka iz portugala... i tako stoji 5 dana... Izgleda da na carini tolika guzva, 5 dana jos nisu ni prijem odradili :)

17.05.2023 15:42:1411003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАЗa цaрину
17.05.2023 14:35:1511003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТАПриспелa
meni i dalje ovo stoji ovako vec 10dana

Meni 2 od 2 RB...SG, jedan vec 11 dana, drugi ulazi u drugi dan. Ovaj drugi mozda i prodje uskoro, ovaj prvi stoji.

Težina nije neki reper, da nema pakovanje kakvo ima, tih 50g bi bilo zanemarljivo.

LA...HU
Pošiljka je u Mađarskoj?

Prilozi

• Screenshot_20230526_184458_AliExpress.jpg
    Screenshot_20230526_184458_AliExpress.jpg
    84.5 KB · Pregleda: 36
Tracking number: UA473856...HU
------------------------------
Mar 05, 2023, 20:16 / Aliexpress-Cainiao / Received by logistics company. Accepted by carrier
Mar 07, 2023, 04:44 / Aliexpress-Cainiao / [Shatian Town] Processing at sorting center. Inbound in sorting center
Mar 07, 2023, 08:05 / Aliexpress-Cainiao / [Shatian Town] Departed from sorting center. Outbound in sorting center
Mar 07, 2023, 15:38 / Aliexpress-Cainiao / Arrived at departure transport hub
Mar 13, 2023, 20:39 / Aliexpress-Cainiao / Export customs clearance started
Mar 13, 2023, 20:45 / Aliexpress-Cainiao / Export customs clearance complete. Export clearance success
Mar 17, 2023, 08:00 / Aliexpress-Cainiao / Leaving from departure country/region
Mar 18, 2023, 08:44 / Aliexpress-Cainiao / Departed from departure country/region. Left from departure country/region
Mar 18, 2023, 18:29 / Aliexpress-Cainiao / Arrived at linehaul office. Budapest-Linehaul Arrival:Arrived Budapest
Mar 21, 2023, 19:00 / Aliexpress-Cainiao / Received by local delivery company
Mar 24, 2023, 23:17 / Aliexpress-Cainiao / [RS] Arrived at local delivery center
------------------------------
Jel da otpišem ovaj paketić ili i dalje ima nade ?
Na Aliju su mi odbili refund sa obrazloženjem da je paket stigao u moju poštu i da ja treba da odem da ga podignem.
P.S. Ukupno sam u životu naručio 6-7 stvari sa Alija i to su bile sitnice od najviše 5 USD. Za sve su mi uvek naplatili otvaranje paketa i PDV.
Jednom sam naručio neki BT OBD2 adapter za 3 USD. Iz Niške carine su mi tražili da im pošaljem dokaz da imam auto na svoje ime (skeniranu saobraćajnu dozvolu) da ne bi paket vratili u Kinu jer ću taj adapter koristiti u komercijalne svrhe !?!?!
Zimus sam naručio SD karticu sa mapama za navigaciju za VW za 15 USD, oni mi naplatili otvaranje paketa i PDV 1100 din.
Sad mi ovo ne stiže, tako da ja definitivno nemam sreće sa Alijem i verovatno nikad više neću ništa naručivati.

UA HU posiljke su lutrija, nemaju pracenje i niko im ne skenira kod van Kine. To sto pise na tracking satovima je genericka procena, ti paketi ko zna gde su. Mozda su na pola puta a mozda sutra postar donosi... Imate rok na Aliju 75 dana ili koliko vec, ako do tad ne stigne otvaratte dispute. LA RB imaju pracenje i njih pratite na tim sajtovima stvarno dok ne dobijete status prijem kod nase poste, onda imate na sajtu poste ili aplikaciji tacno pracenje, gde se paket nalazi itd

Pa znamo druze verovatno svi ovde na temi.
Ali hvala jos jednom za one koji to nisu znali(ako takvih ima).

@Blue Morpho
@aki28

Hajde vise da zavrsimo sa UA...HU

Posta Srbije overava prihvat transportne dokumentacije.
Ako je na zbirnoj transportnoj listi UA...HU kod posiljke ,
ona dobija status [RS]Arrived at local delivery center.
AliExpress za te posiljke ne odobrava refund ako se zalis da ti nije isporucena.

Makedonci ( posta .com .mk /Tracking/index .html ) imaju pracenje i za neregistrovane
posiljke

Slovenci isto imaju portal ( uvoz-izvoz.posta .si/sl/import )

@sasa022
Sve je to uredu al sto si mene tagovao?
Niti spomenuh UA....HU niti imam te brojeve.
Imam 5 LA...HU standard shipping trenutno u transportu tako da ne kapiram sta meni to odgovaras?

@aki28

Izvini , ako nisi pominjao UA...HU .

LA...HU imaju pracenje , pa je moguce videti gde su i kada stizu...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno