Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema pravila imao sam tri paketa sa statusom

[RS]Arrived at local delivery center

Jedan paket je urucen kroz 12 dana nakon tog statusa, a druga dva paketa evo vec 20 dana stoji to i nigde se ne pojavljuju. Kapiram da mogu da se oprostim od njih. Sigurno su stigli u Srbiju. Verovatno ih je neko ukrao. Postoji mogucnost da se pojave naknadno. Ali sve manje su sanse...

Imam jos 20ak paketa i za sve pise Received by Local Delivery Company i tako stoje 100 godina. Ko zna da li ce stici, jedino sam siguran za ove LA HU da hoce, posto imaju pracenje i skreniranje i u Srbiji. Singapurcani su najbrzi i najsigurnij ali retko ko salje preko njihove mreze.

Meni danas stigao drugi UA...HU, ali u paketomat, a juče poštar doneo na kućnu adresu. :D

LA...HU od aerodroma do prijema od strane Madjarske poste 14 dana, UA...HU prime za par dana za poredjenje

1685448447215.png

Dobro je dok stizu.

Kako je krenulo, UA...HU paketi ce da prestignu sve ove RB...SG i LA...HU pakete koje cekam, narocito ovi sa Ali Saver, putuju brze nego Ali Standard preko Singapura trenutno
Epilog - UA...HU kljuc je stigao brze nego RB...SG narucen pre kljuca

Narucen 08. Maja, stigao danas - dakle orjentaciono 22 dana.

Edit: LA...HU se vidi na pracenju nase poste kada dobije status Acceptance completed na Posta.hu.

1685460470882.png

Poslednja izmena:
Oduvek je tako , nemaju sve posiljke isti tempo , nema veze koja je logistika u pitanju

Vazno je samo da na kraju carina ( ako ide na carinu ) , LPC i lokalna posta brzo odrade svoj posao

@ale

... mrze te maDZari 🤣 ;)

Meni ipak stigao i drugi LA HU paket na paketomat. Ocigledno stize sve to ali bez ikakvog reda. A ovo [RS]Arrived at local delivery center definitivno znaci da je paket u Srbiji.

Evo dase javim posle duze pauze, Ako moze link gde pratite nisam jos u toku

Prilozi

• ALI.png
    ALI.png
    158.2 KB · Pregleda: 32
  • ALIEX.png
    ALIEX.png
    164.9 KB · Pregleda: 32
Za UA...HU najbolji Ship24, ovi ostali uvek nesto ne vide.

@Lanikor

Ship24 na par primera automatski nista ne vidi , a kada se rucno oznaci
Cainiao onda prikazuje samo njihove statuse...

@kalin62

Pracenje UA...HU posiljke

Departed from departure country/region
- krenula iz Kine
Arrived at linehaul office - stigla u Budimpestu
Received by local delivery company - prosledjena u Srbiju
[RS]Arrived at local delivery center - Posta Srbije potvrdila prihvat

Kad stavis sve tracking brojeve u listu, odaberes jednom Cainiao za bilo koji paket i Ship24 ih ucita za sve brojeve, posle nalazi bez problema i Madjarsku postu i UPU itd.

Postal Ninja npr ne vidi statuse iz Madjarske i UPU, Parcel kasni ili ne vidi uopste itd.

Ja licno ubacim sve u Ship24, ako ne prepozna nesto automatski odaberem Cainiao, bukmarkujem i sve radi kako treba,

Ispod primer za LA...HU

1685524881265.png 1685525098769.png1685524912357.png

@Lanikor

Ship24 na par primera automatski nista ne vidi , a kada se rucno oznaci
Cainiao onda prikazuje samo njihove statuse...

@kalin62

Pracenje UA...HU posiljke

Departed from departure country/region
- krenula iz Kine
Arrived at linehaul office - stigla u Budimpestu
Received by local delivery company - prosledjena u Srbiju
[RS]Arrived at local delivery center - Posta Srbije potvrdila prihvat
Received by local delivery company je pola pola,kada dobije taj status i dalje je u Madjarskoj,iz Madjarske se prosledi tek nakon 3-5 dana nakon tog statusa ,nekad i vise,pa stoji sve dok nasi ne prihvate arrived.

@Lanikor

Proveri za UA...HU
Kod mene ne funkcionise

@Bojan42

Received by local delivery company
Najpreciznije bi bilo - u procesu prosledjivanja u Srbiju.

I dalje ostaje nejasno sto ne objavljuju sve statuse iako interno imaju evidentirano sve korake

Isto tako je bilo i sa UB...LV - pojedine posiljke su duze od mesec dana stajale u tranzitnom centru u Rigi.

@Lanikor

Proveri za UA...HU
Kod mene ne funkcionise

@Bojan42

Received by local delivery company
Najpreciznije bi bilo - u procesu prosledjivanja u Srbiju.

I dalje ostaje nejasno sto ne objavljuju sve statuse iako interno imaju evidentirano sve korake

Isto tako je bilo i sa UB...LV - pojedine posiljke su duze od mesec dana stajale u tranzitnom centru u Rigi.
Na UPU (universal postal union) ima tacan trenutak prosledjivanja za Srbiju iz Madjarske svih neregistrovani i registrovani posiljki.

jesi i dalje na ovom statusu? Ja jesam...
Jel moze nesto da se uradi po pitanju ovoga? 2 nedelje mi stoji status "Za carinu"... Ne mrda...
I dalje...
Ne znam šta da ti kažem, izgleda da su se zaglavili od Prvomajskih praznika, ko zna koliko hiljada pošiljki im je tada stiglo.

To zvucnik tek sada?Inace RB...SG polako sve vise kasne,evo jedan zaglavio vec sedmi dan u arrived transit country.
Tek sad, sutra mi stize.

Inace za dlaku da ga vrate nazad nasi, kinez u tranzitu zaboravio da mi upise ime kad je spajao pakete.

Sva sreca zvao me covek iz carine da mu izdiktiram taj podatak, hvala mu na tome.

Tek sad, sutra mi stize.

Inace za dlaku da ga vrate nazad nasi, kinez u tranzitu zaboravio da mi upise ime kad je spajao pakete.

Sva sreca zvao me covek iz carine da mu izdiktiram taj podatak, hvala mu na tome.
Eto ima ljudi koji rade svoj posao savesno,tako da to treba pohvaliti.

61200 ЦАРИНА ГПЦ БЕОГРАДОтпремa

Izašao status malopre. Danas ocarinjen. Freakin' finally!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno