Šta je novo?

Diablo IV

^ jeste, takođe invicible od lich kinga i mimiron head….

Ma to bi i ja hteo da bude u D4. Nek sve što ima u shopu može i da dropuje u igri a nek su šanse kao za Zod runu u D2(R) na player 1.

Ovako biće premium ultra kozmetike koje će imati brojač preko 1/3 ekrana koliko su još u shopu i kad nestaju.
@illidan za šta je ono poster, devovi će pokušati da ubiju Butchera na Torment težini ? :D
EDIT: ništa saznaćemo u petak.

Bilo bi bolje, bar da ima veće sanse za magic, ili rare. Jer jednog što sam ubio je bacio samo gold.

Poslednja izmena:
Slicno sam prosao sa goblinima, navatao sam ih vise puta neke sam uspeo da ubijem neke ne jer mi zbrise u guzvu a onda dok ga jurim povucem pola mape sa mobovima i tu me zezne pa mi se izgubi negde i nestane.

Nekada baci neki item a nekada samo nesto golda ali nisam mu pridavao znacaja mislio sam da to tako treba.

kad ga bije druid ne vidiš šta je damage a šta je gold pošto ide "5golda...5golda...5golda...10damage...17damage...10golda..." :p

Ma lako cemo mi za gobline, daj vise da dodje datum da igra izadje zvanicno pa da krenem da je vise igram i da znam da nema vise prekidanja, resetovanja i koje cega.

@sermakarije jesi igrao Druida? Kako ti se dopao i koji build si igrao. Ja sam igrao full earth sa vukovima i poison a nisam koristio vukodlaka i medveda.

Moja očekivanja od goblina su takođe bila veća ali ni na D3 nije nešto bacao na malom Level-u i težini.

T1 ili T2 nema razlike u dropu pogotovo na ovim malim levelima. Jedina razlika koja se primecuje je da se dobija vise exp-a i nista drugo. Tako da verovatno kada budem prelazio story da cu da igram na T1 tezini da predjem sto pre pricu ali naravno sve potanacki da obidjem i uradim sto se moze uraditi.

Tek na T3 dolazi do razlike u dropu a onda pocinju da padaju Unique i Sacred itemi koji donose znacajne promene.

Pitanje.

Ne mogu da se setim da li je u D3 bila opcija da se isključe ovi iritirajući damage indikatori što lete po celom ekranu, i još bitnije, da li to može da se isključi u D4?

Stvarno me nervira što gomila cifara leti po ekranu.

Može i na D3 to da se isključi a naravno da može i na D4.
Ja to obavezno gasim, jer igleda onda igra kao da igram automat u kockarnici.

Još sam Enemy Highlight promenio na crnu boja (default crvena) voleo bi i to da može da se isljuči jer jer šta mi okviruje neprijatelja kojeg bijem crvenom linijom.
Hit Flashes da ne treperi heroj ili mobovi koje udaram.
A mislim da ću da i smanjim Strobing jer bitnije mi je preglednost borbe a ne da ne vidim gde je heroj od milion efekata.

Meni licno ovde show dmg ne smeta, cak sta vise mi odgovara da vidim napredak lika kojeg budzim kako se ponasa sa kojom opremom, dzaba nekada sto oprema ima vece brojke ako stats su losiji i ne odgovaraju mom bildu i onda pravim manje stete neprijatelju.

Ovde brojke nisu velike pa da iskacu milionski dps ali nekome moze biti problem ako krene da ubija neku grupu od 5-6 mobova pa brojke pocnu da iskacu na sve strane.

Meni licno ovde show dmg ne smeta, cak sta vise mi odgovara da vidim napredak lika kojeg budzim kako se ponasa sa kojom opremom, dzaba nekada sto oprema ima vece brojke ako stats su losiji i ne odgovaraju mom bildu i onda pravim manje stete neprijatelju.

Ovde brojke nisu velike pa da iskacu milionski dps ali nekome moze biti problem ako krene da ubija neku grupu od 5-6 mobova pa brojke pocnu da iskacu na sve strane.
Video sa prethodne strane...

Clipboard01.jpg

Samo jedan screenshot, koji i ne dočarava najbolje kolika "smetnja" sa iskakanjem domile brojeva je u pitanju... Još ako je uključena i opcija da se prikazuju nazivi itema koje mobovi izbace, eto veselja, kao da gledaš word dokument...

Video sa prethodne strane...

Pogledajte prilog 389891

Samo jedan screenshot, koji i ne dočarava najbolje kolika "smetnja" sa iskakanjem domile brojeva je u pitanju... Još ako je uključena i opcija da se prikazuju nazivi itema koje mobovi izbace, eto veselja, kao da gledaš word dokument...
*** sta znam, nekome smeta nekome ne. Ja nisam nikada to gasio pa necu ni sada, smatram da bi mi nesto falilo jer sam navikao na to. Ali ako ima mogucnost da se iskljuci sto se kaze dobro tebi dobro meni, bitno je da svako nadje svoju zlatnu sredinu i da uziva.

Nazive itema isto ne iskljucujem jer neke skupljam neke ne pa da ne punim iventar zabadava ako ne moram. Najsmesnije mi je bilo u d3 kada sam video one simbole za opremu sto moze da se promeni u opcijama.

Ja sam obezbeđen za mirno igranje bar nedelju dana, uzeo odmor od 2.06. (petak) i posle cele sledece nedelje.

Takodje. Taman od 02-12. juna. Valjda neće biti nekih veći problema sa serverima.

Moracu i ja tako nesto da isplaniram, ko za inat 6-tog startuje igra za nas sa jeftinijim ulaznicama a vec 8-9-10 cu ponovo da imam obaveze.

@Alex ne verujem da ce bude, ako su preziveli server slam mada mislim da nije bio server toliko opterecen kao za prva dva testa ali dok ne izdaju saopstenje necemo znati jel bilo vise igraca ili manje. Ako je bilo vise onda ne treba da se brinemo za stabilnost istog.

Ma lako cemo mi za gobline, daj vise da dodje datum da igra izadje zvanicno pa da krenem da je vise igram i da znam da nema vise prekidanja, resetovanja i koje cega.

@sermakarije jesi igrao Druida? Kako ti se dopao i koji build si igrao. Ja sam igrao full earth sa vukovima i poison a nisam koristio vukodlaka i medveda.
izvini molim te, sad došao sa nekog terena nazad u kanc, pa nisam stigao da ti odgovorim, nisam igrao druida, samo barba, necra i malo probao ranged rogua, ne privlace me druid i sorc,
inače kad krene igra zvanično, igraću sa barbom kao mainom
nekako nisam nikad voleo u igrama da igram charove sa petom, druide, i magove..
Ja sam obezbeđen za mirno igranje bar nedelju dana, uzeo odmor od 2.06. (petak) i posle cele sledece nedelje.
ebiga mene po.eba na poslu koleginica, koristi stari odmor od 1.juna, a ja bas planirao da uzmem nedelju dana od tog ponedeljka, a igra kreće u četvrtak na petak u 1 preko noći kolko kontam, tako da verovatno ću je krenuti te noći do 7 ujutro dok ne krenem na posao, pa posle nastavljam posle posla i ceo vikend :D

Pa zar je toliko dobar, da se odmor trosi na Diablo? :D
Tako moj drug uzimao za WoW, sad ne radi vise. :D
Dobar je, jako je dobar. Nije me ništa skoro tako zalepilo za stolicu ko Diablo 4.
Posle onog ****** od trojke ovo mu dođe ko ostvarenje tinejdžerskih maštanja kada sam sa 14 razmišljao kakav će biti D3 pošto sam prešao D2.

izvini molim te, sad došao sa nekog terena nazad u kanc, pa nisam stigao da ti odgovorim, nisam igrao druida, samo barba, necra i malo probao ranged rogua, ne privlace me druid i sorc,
inače kad krene igra zvanično, igraću sa barbom kao mainom
nekako nisam nikad voleo u igrama da igram charove sa petom, druide, i magove..

ebiga mene po.eba na poslu koleginica, koristi stari odmor od 1.juna, a ja bas planirao da uzmem nedelju dana od tog ponedeljka, a igra kreće u četvrtak na petak u 1 preko noći kolko kontam, tako da verovatno ću je krenuti te noći do 7 ujutro dok ne krenem na posao, pa posle nastavljam posle posla i ceo vikend :D
Ja sam D2 igao najviše sa barbom, nekrom i pladinom (tim redosledom), potom amazonkom i čarobnicom. Druida i asasinku sam samo probao i batalio.
D3 samo jedan prelazak kampanje sa barbom i dosta.
Onaj kartuniš pojednostavljen svet i sistem nisam mogao svariti, kao ni činjenicu da je igra prelaka (samo jednom poginuo i to slučajno dok sam se tek privikavao na igranje džojpedom)...

@sermakarije ništa ti ili neki sick day izmisli (neko bolovanje). Ili kaži koleginici da odloži odmor za kasnije, plaćaš joj mini letovanje, mislim da vredi to uraditi za igranje D4. Ili ako ste single vodi je na odmor do kraja meseca :D.

Tačno bi se ubio da moram da radim 2.06 u petak i posle od ponedeljka, motivacija bi mi bila na nuli i samo bi gledao kako da zaigram D4, ne bi smeo da radim od kuće kako inače radim jer to bi bilo ovako: završava se meeting a ja "mogao bi malo D4 da igram, šta sat dva neće da oseti posao" :D

Ranije sam ja igrao uglavnom melee likove ili necro u D2. Ali od kako sam probao Sorc u D2 ono mi se osladila mage klasa.
Mobilna je mnogo je odmah imaš teleport, skoro sve sa telekinesis možeš da otvaraš i lootuješ ne moraš da prilaziš blizo.
Dok sa Barbom sve pešice i ubiješ se dok nabaviš teleport.
D3 sam igrao 80% vremena sa Monk i kasnije sam jednu sezonu sa Barbom i tu grindao rifove dok me nije smorilo, proba Wizarda ali mi nije legao. A WD nisam ni probao i Crusadera. Demon Huntera mislim da sam samo igrao.

Sad sam u teškoj dilemi.
Barb ili Druid
Sorc ili Necro
Jedino Rogue ću kasnije igrati kad ga nerfuju, jer lagano je sa njim igrati :D dosadiće mi brzo :D.

petak 02.06.neće da me vide na poslu, samo se upišem i odo :D
što se tiče mobilnosti ne zaboravi da imamo mounte u d4, mada ne verujem da će moći da se voze po dungeonu mada bi bilo cool, a i nema efekta sedati na konja u dung, s'obzirom da su fino napakovani mobovima pa nema kad da se jaše hehe

Vrh Dno