Zali mi se kolega da je zvao gore navedeni broj radi prozudetka ugovora uz 50% popusta i da mu je zena rekla da nemaju vise opciju da salju zahteve sektoru za brigu o korisnicima. Zna li neko nesto o tome? Deluje mi da su hteli da ga skinu sa vrata.
Probao juče, nažalost ne može. Tako da mi ostaje još godinu dana po sada nepostojećem TOTAL 5Moglo je ranije i na niži paket ko je imao ugovor na 50%. Kasnije su to ukinuli, što ne znači naravno da ne treba probati ili bar pročitati aneks koji si potpisao, možda tamo piše nešto. Naravno ko uzme telefon ne može na niže.
Znaci ja sam uhvatio zadnji voz kad su davali 50% popusta u roku od 2 dana.Evo da potvrdim i ja, namerno sve ovo rade, ja sad imam jedan broj za obnovu kao i moj prijatelj. Obojicu su odbili. Tako da - za gospođu jedan zahtev za prenos
Moguce, ali videcemo sta kolega @jason13 bude dobio kao reakciju yettela na zahtev za prenos broja. Nije ni to neki preveliki problem da se uradi.Znaci ja sam uhvatio zadnji voz kad su davali 50% popusta u roku od 2 dana.
🤣Ne znam koji paket koristis ali eto pozovi operatera i kazi da hoces da sa trenutnog ides na jedan paket nize pa ces da cujes odgovor.
Nije problem da li ce zadrzati benefit nego sto mu Yettel nece dozvoliti da sa skupljeg paketa predje na jeftiniji.
Ja verujem da olakšano nama koji već po ko zna koji put pri obnovi ugovora koristimo 50% ...istina dok je bio Telenor to je bilo za trunku brže.^ valjda zavisi i od same osobe koja pozove. Neko ima veće a neko manje ovlašćenje
Hoces da kazes da su ti dozvolili u pola UO da sa skupljeg paketa te prebace na jeftiniji.🤣
Pogledajte prilog 388937
Ne znam da li ima jeftiniji 🤗
Ja verujem da olakšano nama koji već po ko zna koji put pri obnovi ugovora koristimo 50% ...istina dok je bio Telenor to je bilo za trunku brže.
Da,da loš je internet ovih dana..Da li neko ima problema sa internetom ovih dana? Yt baš slabo učitava, na wa poruka se šalje 5sec.. Baš štuca
Šta je sada pametno uraditi, kakva se gimnastika preporučuje..Evo da potvrdim i ja, namerno sve ovo rade, ja sad imam jedan broj za obnovu kao i moj prijatelj. Obojicu su odbili. Tako da - za gospođu jedan zahtev za prenos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari