Go start moze, go smart ne.GoData i GoStart+ mogu sigurno, GoStart ne, bar meni nisu dali...
imaš NEO NEO u vipu A1 sa neograničenim internetom ( samo ti se hotspot limitira na 50 GB mesečno )Strasno, ok, hvala.
Neograniceno u Srbiji je bas ograniceno.
Kratko i jasno, NE.Pozdrav ljudi, imam TOTAL 5 u Yettelu uz 50%, potpisao sam u junu prošle godine, dakle ostalo mi je još otprilike godinu dana. Zanima me da li mogu da pređem na jeftiniji paket Go Data i da zadržim tih 50%? Ok bi mi bilo čak i da potpišem novi ugovor na 2 godine ako bi mogao da se zadrži popust.
Hvala unapred!
Hvala na odgovoru.Kratko i jasno, NE.
Za vreme UO mozes da predjes na skuplji paket i da zadrzis benefit ali sa skupljeg na jeftiniji ne moze i nikada nije ni moglo.
Hvala na savetu. 🙂🍻@Nista
Ko uzima paket po toj i toj ceni? Gledaš šta ti treba u paketu i kakve si kompromise voljan da napraviš. Onda gledaš cenu i kako možeš da prođeš. Kao savet:
uzmi probaj da dobiješ 50% popusta na paket (ima ovde u temi kako dobiti, nije teško) osim ako te baš nije briga za pare i voliš da plaćaš istu uslugu duplo skuplje od nekih drugi korisnika, vrlo je verovatno da ti se ne isplati da uzmeš uređaj uz paket jer gubiš 50% popusta, a na kraju te izađe skuplje nego da si kupio u nekoj prodavnici uređaj.
Vidiš ja nemam takvo iskustvo , ugovor važi na 50% na sve pakete u okviru ugovorne obaveze.Kratko i jasno, NE.
Za vreme UO mozes da predjes na skuplji paket i da zadrzis benefit ali sa skupljeg na jeftiniji ne moze i nikada nije ni moglo.
Ne znam koji paket koristis ali eto pozovi operatera i kazi da hoces da sa trenutnog ides na jedan paket nize pa ces da cujes odgovor.Vidiš ja nemam takvo iskustvo , ugovor važi na 50% na sve pakete u okviru ugovorne obaveze.
Ne isplati se samo ako dobije 50% popusta na pretplatu ako nema popust možda se isplati da uzme telefon uz paket.
vrlo je verovatno da ti se ne isplati da uzmeš uređaj uz paket jer gubiš 50% popusta, a na kraju te izađe skuplje nego da si kupio u nekoj prodavnici uređaj.
Mozes da trazis da ti iskljuce poruke da primas od njih ali ce ti u tom slucaju ugasiti i obavestenja o dolaznim racunima i slicne poruke koje su bitne.Da li je moguce nekako iskljuciti reklame koje Yettel salje preko SMS-a? Svake nedelje mi salju 1-2 poruke.
Evo bas malo pre sam dobio promo poruku od Yettela i sada sam ih zvao i trazio da mi iskljuce te promo poruke i iskljucili su mi. Nisam zalazio previse u pricu sa njima ali znam da te njihove ponude mi vise nece stizati ali ce mi idalje dolaziti sms poruke o racunu kada treba da platim mada ni to mi nije bitno da su mi iskljucili jer svakako mi stize obavestenje na email kada i koliko treba da platim racun.Da li je moguce nekako iskljuciti reklame koje Yettel salje preko SMS-a? Svake nedelje mi salju 1-2 poruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari