Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

godinama može da ti stoji ta promocija, uvek je dostupna, ne moraš nikad prelaziti na ugovor.

Ne, ja zelim da predjem i iskoristim promociju, ali moguce da necu biti u zemlji nedelju, dve.

Koliko je najjeftiniji paket sa neogranicenim internetom?

Total Data ima "neograniceni" net 100gb pa posle po smanjenij brzini, 1975rsd

Dobro, to i dalje nije neograniceno.

Zato sam stavio navodnike. 100 gb je po punoj brzini, posle je 2mbs do sledeceg meseca

Strasno, ok, hvala.

Neograniceno u Srbiji je bas ograniceno.

Pozdrav ljudi, imam TOTAL 5 u Yettelu uz 50%, potpisao sam u junu prošle godine, dakle ostalo mi je još otprilike godinu dana. Zanima me da li mogu da pređem na jeftiniji paket Go Data i da zadržim tih 50%? Ok bi mi bilo čak i da potpišem novi ugovor na 2 godine ako bi mogao da se zadrži popust.

Hvala unapred!

Pozdrav ljudi, imam TOTAL 5 u Yettelu uz 50%, potpisao sam u junu prošle godine, dakle ostalo mi je još otprilike godinu dana. Zanima me da li mogu da pređem na jeftiniji paket Go Data i da zadržim tih 50%? Ok bi mi bilo čak i da potpišem novi ugovor na 2 godine ako bi mogao da se zadrži popust.

Hvala unapred!
Kratko i jasno, NE.

Za vreme UO mozes da predjes na skuplji paket i da zadrzis benefit ali sa skupljeg na jeftiniji ne moze i nikada nije ni moglo.

Naravno svakako pozivi Yettel pa pitaj ali znam da je tako oduvek bilo e sada da li su se dozvali pameti ne verujem jer niko nije lud da ti da ugovor na veci paket pa usled ugovora da ti dozvole da predjes na jeftiniji paket.

Bez uvrede svi bi mi to voleli da moze tako da se radi ali nisu ni oni blesavi da dozvole da gube pare.

Moglo je ranije i na niži paket ko je imao ugovor na 50%. Kasnije su to ukinuli, što ne znači naravno da ne treba probati ili bar pročitati aneks koji si potpisao, možda tamo piše nešto. Naravno ko uzme telefon ne može na niže.

Probaću u ponedeljak pa vam javljam moje iskustvo. Hvala svima na odgovorima i savetima.

Otisao sam do poslovnice da vidim sta nude. Plaćam neki stari paket malo preko 2 000. Kazem da hocu neki paket uz mob za tu cenu do 2 500. Radnica mi ponudi Vivo x 80 Lite za mesecno za uredjaj 800 to je ok , ali zato neki paket sve skupa 3 500, pitam imate nesto drugo povoljnije ona kaze 4 200. 🙄😁

@Nista
Ko uzima paket po toj i toj ceni? Gledaš šta ti treba u paketu i kakve si kompromise voljan da napraviš. Onda gledaš cenu i kako možeš da prođeš. Kao savet:
  • uzmi probaj da dobiješ 50% popusta na paket (ima ovde u temi kako dobiti, nije teško) osim ako te baš nije briga za pare i voliš da plaćaš istu uslugu duplo skuplje od nekih drugi korisnika,​
  • vrlo je verovatno da ti se ne isplati da uzmeš uređaj uz paket jer gubiš 50% popusta, a na kraju te izađe skuplje nego da si kupio u nekoj prodavnici uređaj.​

@Nista
Ko uzima paket po toj i toj ceni? Gledaš šta ti treba u paketu i kakve si kompromise voljan da napraviš. Onda gledaš cenu i kako možeš da prođeš. Kao savet:
  • uzmi probaj da dobiješ 50% popusta na paket (ima ovde u temi kako dobiti, nije teško) osim ako te baš nije briga za pare i voliš da plaćaš istu uslugu duplo skuplje od nekih drugi korisnika,​
  • vrlo je verovatno da ti se ne isplati da uzmeš uređaj uz paket jer gubiš 50% popusta, a na kraju te izađe skuplje nego da si kupio u nekoj prodavnici uređaj.​
Hvala na savetu. 🙂🍻
Ja sam pitao sta nudite, šta predlažete ona odrapila neku cenu kao da ce Tramp da plaća. Razmišljam da predjem drugde ili da uzmem u nekoj prodavnici, a negde samo paket.

Ја фурам 50% попуст на пакет а фон узео у радњи на 12 рата(нема камата, нема ништа додатно...).
Рачунао сам, бар око 20к сам уштедео на 2 год, што се мог случаја тиче...

Vidiš ja nemam takvo iskustvo , ugovor važi na 50% na sve pakete u okviru ugovorne obaveze.
Ne znam koji paket koristis ali eto pozovi operatera i kazi da hoces da sa trenutnog ides na jedan paket nize pa ces da cujes odgovor.

Nije problem da li ce zadrzati benefit nego sto mu Yettel nece dozvoliti da sa skupljeg paketa predje na jeftiniji.

Ne isplati se samo ako dobije 50% popusta na pretplatu ako nema popust možda se isplati da uzme telefon uz paket.
Sve zavisi koji je telefon u pitanju..

Da li je moguce nekako iskljuciti reklame koje Yettel salje preko SMS-a? Svake nedelje mi salju 1-2 poruke.

Da li je moguce nekako iskljuciti reklame koje Yettel salje preko SMS-a? Svake nedelje mi salju 1-2 poruke.
Mozes da trazis da ti iskljuce poruke da primas od njih ali ce ti u tom slucaju ugasiti i obavestenja o dolaznim racunima i slicne poruke koje su bitne.

Mada je najbolje da ih pozoves da ti kazu tacno sta mogu da ugase a sta ne mogu jer ja sam ih oko toga cimao pre godinu dana pa da ti ne prenesem pogresnu informaciju.

Evo bas malo pre sam dobio promo poruku od Yettela i sada sam ih zvao i trazio da mi iskljuce te promo poruke i iskljucili su mi. Nisam zalazio previse u pricu sa njima ali znam da te njihove ponude mi vise nece stizati ali ce mi idalje dolaziti sms poruke o racunu kada treba da platim mada ni to mi nije bitno da su mi iskljucili jer svakako mi stize obavestenje na email kada i koliko treba da platim racun.

Kada budes zvao call centar spremi zadnja tri broja JMBG-a i to ti je to.

Call centar mozes odmah da zoves i sve zavrsis za 2 min. Ja sam ih kontaktirao na 0639000 opcija 1 pa 4 pa 0.

Vrh Dno