Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Videćemo šta će biti sa HBO Max nalozima preko operatera, nešto ne verujem da će prebaciti na Max bez neke doplate...

Videćemo šta će biti sa HBO Max nalozima preko operatera, nešto ne verujem da će prebaciti na Max bez neke doplate...
Verovatno će ostati sve isto, jer pravno gledajući ostaje ista firma sa sedištem u Češkoj.
Ovo je suštinski rebranding platforme. Ne bi im se isplatilo da raskidaju ugovore sa mobilnim i internet operatorima u EU jer bi ostali bez mnogo korisnika.

Na andorid boxu imam Hbo max, medjutim kad pustim film/seriju ne mrda dalje od prve scene kao da si pauzirao sliku. Box koji koristim je T95 Andorid v. 10. Da li je neko imao slican problem?

Na andorid boxu imam Hbo max, medjutim kad pustim film/seriju ne mrda dalje od prve scene kao da si pauzirao sliku. Box koji koristim je T95 Andorid v. 10. Da li je neko imao slican problem?
Чари Allwinner чипсета.

Imao sam isti problem na Xiaomi P1 tv-u,evo moj post od ranije:
Pisao podršci i oni odgovorili:
Molimo podesite sledeća podešavanja: Settings>Device Preferences>Sound. Promenite sa TV speakers na S/PDIF. Kada je S/PDIF selektovan, pojaviće se opcije : PCM - Passthrough i Dolby Digital. Molimo izaberite "Dolby Digital" i pustite neki sadržaj. Ako na sadržaju i dalje nema zvuka ostavite izabrano "Dolby Digital" i promenite Audio Output na TV Speakers.
Za sada ovo funkcioniše ali mora svaki put da se podešava.
Makar radi...

QuoteReply
Report

Ovde piše malo detaljnije u koje će prvo zemlje max i discovery+ da se spoje: https://smartlife.mondo.rs/tech/pla...zamenice-ga-Max-cena-kada-stize-u-Srbiju.html
realno, ne piše ništa konkretno za Evropu osim da je u pitanju početak godine, što je već rečeno. bolje piše na benchmark.rs

Koliko vidim zahuhtali su se sa reklamama za gomilu serija koje stižu na "M", strah da ne izgube pretplatnike.

Imao sam isti problem na Xiaomi P1 tv-u,evo moj post od ranije:
Pisao podršci i oni odgovorili:
Molimo podesite sledeća podešavanja: Settings>Device Preferences>Sound. Promenite sa TV speakers na S/PDIF. Kada je S/PDIF selektovan, pojaviće se opcije : PCM - Passthrough i Dolby Digital. Molimo izaberite "Dolby Digital" i pustite neki sadržaj. Ako na sadržaju i dalje nema zvuka ostavite izabrano "Dolby Digital" i promenite Audio Output na TV Speakers.
Za sada ovo funkcioniše ali mora svaki put da se podešava.
Makar radi...

QuoteReply
Report
Hvala, u sustini nema ovaj bix dolby digutal opciju kad izaberem s/pdif verovatno je to problem onda.

Gledam seriju Supermen and Lois i krenula uveliko treća sezona ali ja je nemam na HBO. Jel to neka fora sa odloženim puštanjem po regionima ili šta?

Gledam seriju Supermen and Lois i krenula uveliko treća sezona ali ja je nemam na HBO. Jel to neka fora sa odloženim puštanjem po regionima ili šta?
To nije original HBO serija (koliko vidim CW je) tako da je emituju kad otkupe prava za nju, tj za sezonu koja je aktuelna.

Pisao im ja, nemaju info kad ce treca sezona.. Bas bezveze, prva i druga je redovno izlazila kad i u USA..

Da li neko zna zbog cegs ne mogu da instaliram HBO max na Samsung smart tv-u?
Krene instaliranje, ponudi ‘otkazi’, posle minut se opet pojavi ‘instalirati’ i tako u krug.
Aplikacijs je radila normalno donedavno (ovo je sad drugi problem), medjutim, u jednom trenutku me je izlogovala, i kad sam probao login samo mi daje kod da se ulogujem preko racunara ili telefona (tu radi normalno) i uopste nemam opciju na tvu da se ulogujem. Pretplacen sam preko Supernove na HBO

U Španiji sam, kako da pokrenem HBO da prikazuje naše titlove. I na LG-u i na mom ipadu, bez ozbira sto je moj nalog preko Telekoma, prikazuje samo španske titlove

Završio posao neki VPN jednokratno.

Na koliko uredjaja moze da se instalira hbo max?
Imam trenutno na dva tva i laptopu, promuvao bih i kod drugara koji je na drugoj mrezi skroz isto. Jel se gleda na koliko je mesta instaliran ili koliko strimova u isto vreme?

Broj uređaja neograničen, istovremeno strimovanje na max 3 uređaja.
Bar za sada dok u Evropu ne stigme nova "max" aplikacija

Prijavljuje mi ovo na Android Tv,kad odem u store nema update za app.
Jel jos neko ima slican problem.
Trenutna verzija app je 53.05.0
Pozz
IMG20230505205208.jpg

Da dodam probao na telefonu (android) radi normalno.Vidim da ima 53.20.0 nobija verzija sad cu manuelno da instaliram.Moj bed.

Kod mene na Mibox S verzija 53.20.0 aplikacije (Android TV aplikacija)
Sve radi normalno. Ne znam kada je bio taj zadnji update.
Proveri da nisi na VPN i na kom si regionu u Google store. Meni stoji Srbija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno