Cineman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 735
Ostaju ti login parametri.Šta nisam pročitao?
Ostaju ti login parametri.Šta nisam pročitao?
Ostaju ti login parametri.
Ostaju Amerima. 😉Ostaju ti login parametri.
Verovatno i nama jer ista je aplikacija i baza podataka.Ostaju Amerima. 😉
Verovatno će ostati sve isto, jer pravno gledajući ostaje ista firma sa sedištem u Češkoj.Videćemo šta će biti sa HBO Max nalozima preko operatera, nešto ne verujem da će prebaciti na Max bez neke doplate...
Чари Allwinner чипсета.Na andorid boxu imam Hbo max, medjutim kad pustim film/seriju ne mrda dalje od prve scene kao da si pauzirao sliku. Box koji koristim je T95 Andorid v. 10. Da li je neko imao slican problem?
Imao sam isti problem na Xiaomi P1 tv-u,evo moj post od ranije:Na andorid boxu imam Hbo max, medjutim kad pustim film/seriju ne mrda dalje od prve scene kao da si pauzirao sliku. Box koji koristim je T95 Andorid v. 10. Da li je neko imao slican problem?
realno, ne piše ništa konkretno za Evropu osim da je u pitanju početak godine, što je već rečeno. bolje piše na benchmark.rsOvde piše malo detaljnije u koje će prvo zemlje max i discovery+ da se spoje: https://smartlife.mondo.rs/tech/pla...zamenice-ga-Max-cena-kada-stize-u-Srbiju.html
Hvala, u sustini nema ovaj bix dolby digutal opciju kad izaberem s/pdif verovatno je to problem onda.Imao sam isti problem na Xiaomi P1 tv-u,evo moj post od ranije:
Pisao podršci i oni odgovorili:
Molimo podesite sledeća podešavanja: Settings>Device Preferences>Sound. Promenite sa TV speakers na S/PDIF. Kada je S/PDIF selektovan, pojaviće se opcije : PCM - Passthrough i Dolby Digital. Molimo izaberite "Dolby Digital" i pustite neki sadržaj. Ako na sadržaju i dalje nema zvuka ostavite izabrano "Dolby Digital" i promenite Audio Output na TV Speakers.
Za sada ovo funkcioniše ali mora svaki put da se podešava.
Makar radi...
QuoteReply
Report
To nije original HBO serija (koliko vidim CW je) tako da je emituju kad otkupe prava za nju, tj za sezonu koja je aktuelna.Gledam seriju Supermen and Lois i krenula uveliko treća sezona ali ja je nemam na HBO. Jel to neka fora sa odloženim puštanjem po regionima ili šta?
Pisao im ja, nemaju info kad ce treca sezona.. Bas bezveze, prva i druga je redovno izlazila kad i u USA..Gledam seriju Supermen and Lois i krenula uveliko treća sezona ali ja je nemam na HBO. Jel to neka fora sa odloženim puštanjem po regionima ili šta?
Isto se dešava i kod mene od pre neki dan. Može da se instalira samo mobilna verzija aplikacije, ali radi sa poteškoćama...kad krene film nema problema, ali teško je kretati se po aplikacijiPrijavljuje mi ovo na Android Tv,kad odem u store nema update za app.
Jel jos neko ima slican problem.
Trenutna verzija app je 53.05.0
Pozz
Pogledajte prilog 388355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari