Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
je li rečeno nešto za Evropu?

Kako ce se to odraziti na one koji imaju HBO u sklopu paketa kod operatera?

Screen_Shot_2023_04_12_at_2.02.29_PM.png

Max will launch first in the US on May 23, and later in other regions.

Poslednja izmena:
Skupo je bas , i to što imaju da valja je starija produkcija.

Zanima me da li će ostaviti 50% na pretplatu na novi Max... Nigde nisam našao ovaj podatak. Sve u svemu, ako ostane popust za stare korisnike ili omoguće share sistem kao Netflix trenutno onda se možemo nastaviti družiti. 😊
Inače, pre par nedelja sam počeo Luthera da gledam, i bio sam 10ak dana van kuće. Dođem kući, juče rekoh daj da nastavim seriju kad ono nema je više. Ovakve stvari me nerviraju...

Da li su pomenuli koji plan se dobija preko njihovih kablovskih operatera ovaj od 16 ili 20 dolara?

S obzirom da je i u Americi i kod nas u Evropi ista HBO Max aplikacija, ne znam kako misle prvo samo u Americi da puste taj Max.
Ili će Amerikanci morati da instaliraju novu aplikaciju.

Nije ni čudo s obzirom da Netflix u nekom paketu gura 720p, donedavno i 480p.

Meni je drago što u Evropi ne prolaze ti plaćeni paketi koji uključuju reklame. Retko ko bi to plaćao. U Americi većina servisa to ima.

Evo ceo LIVE EVENT i sve sto trebate znati o novoj MAX platformi.
Audio (video je bio zasticen)

Ne možeš pobeći od reality programa nikako, postaće kao Netflix i oni čini mi se... Moraće da radi RD Max na kraju, nema nam druge... 😁

Hvala!

Verovatno su kasnije nakon eventa stavili...

Poz

E, sad, pitam se, da li ako posle 23 maja upalim svoj HBOMax sa US VPN-om, da li ću dobiti Max? :unsure:

APK za Android uređaje će biti tu, VPN takođe nije problem, samo podaci za logovanja i titlovi ostaju pod znakom ? :D

Prvo su bili HBO Go, pa HBO Now, HBO Max, sad Max, pa će onda samo M... Da ulože ovolikog truda na aplikaciji, koliko na ova glupa imena možda bi nešto dobro i napravili.
Em što je glupo nego je i riskantno.
HBO je dobro poznato i staro ime. Asocira na kvalitetan sadrzaj.
Sad ga menjas i uvodiš njesra reality programe.
Ako dignu cene ima da zavrsim HoD i ćao legalnom gledanju.

E, sad, pitam se, da li ako posle 23 maja upalim svoj HBOMax sa US VPN-om, da li ću dobiti Max? :unsure:

Skoro sam siguran da je odgovor negativan. Verovatno će to biti posebna aplikacija koju ćemo i mi morati da instaliramo 2024. a onda će ova trenutna otići u istoriju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno