Šta je novo?

Erste banka

Pa dobro, dan-dva (mesec) gore dole; i ovako nećemo dobiti gotov proizvod (khm George-a)! Sledi nam zanimljiv period

Proradila aplikacija, po mom mišljenju stvarno ništa specijalno dizajnerski, animacije nisu fluidne itd, zapravo prošla aplikacija je bila fluidnija. Funkcionalnosti stvakako ima dosta više nego u prošloj, ali još nisu sve aktivne npr. podešavanje limita za kanale potrošnje. Vidi se da je polu rešenje tkd čekamo George.

IMG_1673.jpeg

Ni meni ne radi, čekamo kasnije popodne....

Meni je prvo prolazio jmbg ali nisu stizali kodovi. Sad ni jmbg ne prolazi vec izbacuje gresku.

Verovatno preopterećeni serveri, jer svi pokušavaju od jednom da aktiviraju. Smiriće se to polako do večeras.

Ništa i dalje ne stiže…slepci nijedni.

Ja dobio kodove, ali ne mogu da aktiviram. Inace zanimljiv prevod :)

FvLr1l-WAAAvMSD

Nisam ni ja znao do nedavno, kada su pojašnjavali to (prilikom lansiranja novog sajta). Pa reko samo da podelim (pošto ni meni baš ne idu veze ovih emotikona sa tim rejtinzima) :D
Koliko sam ja ljudi onda "ukopao" :O

Poslednja izmena:
Evo ga novo obaveštenje.

Nece oni još skoro
Screenshot_2023-05-03-15-47-32-182-edit_com.google.android.apps.messaging.jpg

Aloooo, propaliteti, kakvo je ovo saopštenje, jeste li vi bre normalni???!!!!

Ja se samo brinem da od te George platforme neće biti ništa... Ko je lud da troši novac i resurse na izradu nove platforme i obučavanje osoblja, da bi ubrzo tu platformu zamenio svojim inhouse rešenjem.

Slepci. Da li im upšte radi knjženje? Danas bila plata, svima legla još u toku prepodneva, zvao prijateljicu u Erste malo pre 16h da "peške" proveri stanje, kaže ne vidi se uplata....

Meni aplikacija za poslovne korisnike radi od 13h kako su i najavili.

I meni stiglo. Uzas. Ja cu da odem od njih. Treba neko novac da mi uplati i danima cekam.
Screenshot_20230503-162349.png

Ja se samo brinem da od te George platforme neće biti ništa... Ko je lud da troši novac i resurse na izradu nove platforme i obučavanje osoblja, da bi ubrzo tu platformu zamenio svojim inhouse rešenjem.
Treba jedinice u google prodavnici da im ostavimo svi jer nama daju aplikaciju Š klase a Đorđa za zemlje prvog reda. To govori na kom smo im mi mestu

Usled velikog interesovanja hahaha.Zamisli ljudi hoce da koriste ono sto su i pre koristili i oni to krste kao "veliko interesovanje".Kakvi sabani.

Ne znam kako kod Vas ne radi ali meni u poslednjih 45 min,sat,radi dobro. Upravo sam zavrsio neke sablone. I meni je stigao sms da nece raditi aplikacije ali radi i m i net bank. Ono jeste neozbiljno malo. Imam racun i u Raiffeisen i oni su posle dva dana skoro pa zavrsili kompletno spajanje sa RBa a Erste usao u sesti dan i jos nije sve kako treba.

Meni je stigao sms sa aktivacionim kodom pre dva sata ali mail sa indetifikacionim kodom nikako da stigne.

Valjda su rekli da nisu mogli sa prošle platforme direktno na đorđa da migriraju sve podatke, jer je previše bila zaostala te da im je ova platforma među korak

Nekome vidim nisu prošle uplate, meni zato prošla jedna isplata 2 puta! :oops:

I meni stoji dve isplate po 2000 din sa bankomata i to njihovog. Ako se ne sloze kockice preko noci moram svratiti do poslovnice ako nije guzva da vidim sta je. Nema mi smisla da im saljem mail ko zna kada ce i da li ce u opsste procitati.

Upravo proverio. Vracene mi pare od te dve isplate. Znaci sve je sada ok.

Dobih na sms samo aktivacioni kod.
A identifikacioni jok???

Identifikacioni na mejl

Dobih na sms samo aktivacioni kod.
A identifikacioni jok???
Meni je kod porukom stigao skoro instant kada sam zatrazio, ali je zato mejl stigao malocas, znaci sa jedno tri sata zakasnjenja. Treba malo da se saceka, da se opasulje jos izgleda...

Meni ne stize ni email ni sms. Odustajem, probacu sutra. Ali krajnje je neozbiljno. Imaju statistiku koliko ljudi je koristilo aplikaciju ranije, znaci da svi ti ljudi cekaju novu aplikaciju i treba da je aktiviraju. Kao kad putare iznenadi sneg u januaru. Ne moze da postoji "usled velikog interesovanja".

Nazad
Vrh Dno