Cao, postoji 3,5mm ulaz, nalazi se nazad sa strane gde su ona 3 HDMI prikljucka pa skroz gore je 3,5mm port.Pozdrav ljudi, da li moze neko da mi odgovori kako je moguće da Fox 55Wos620d nema audio out konektor, odnosno mali 3.5mm konektor za slusalice, a u uputstvu i na sajtu pise da ima. Ili ga ja ne vidim....![]()
Povezao si i eon daljinski sa lg kodom. 🙂Mala zanimljivst,
Prilikom smart view povezivanja telefona i TV fox 55wos620d, telefon ga vidi kao uredjaj LG webOS TV UQ 7503LF. Sem daljinskog koji je LG original, pitam se sta smo jos neocekivano dobili...U svakom slucaju od mene preporuka za TV. Posle 15 dana koriscenja sve radi bez problema. Slika je odlicna na Sony PS5 i PS4.
Постоји ли могућност да неко постави фотку задње стране тв, 55" или 65" wos620d? Интересује ме део око струјног кабла.
Zdravo,u spavacoj sobi sam postavio neki stari LG (ne smart) 32 inch-a, i posudio (mora se i vratiti, jel te) iz cerkine sobe EXTRA TV kao drugi prikljucak, prvi je glavni, u dnevnoj. Imam EON nalog, ali posto ovo nije smart, nista mi ne znaci (nije ni cerkin TV smart). Sad gledam kako da rijesim problem i da osposobim ovaj tv za gledanje TV sadrzaja. Skoro sam za dnevnu kupio LG 50 inch-a i zadovoljan sam sa WebOS-om. Sta mi je bolje, da jurim neki Android BOX ili novi smart TV za spavacu? Pisem u ovoj temi jer mi je zapao za oko ovaj model
Znam sta mogu ocekivati od OS, pa me zanima ako ga neko ima da prenese utiske o kvalitetu slike, a i ako je neko raspolozen da da savjet oko dileme u kojoj sam (android box ili novi TV).![]()
FOX 32WOS630E - Multicom Retail Podgorica
FOX 32WOS630E HD Ready 1366x768px Frameless, WebOS operating systemwww.multicom.me
P.S. zaboravih da napomenem da ne bi isao na vecu dijagonalu od 32, jer nema potrebe a ni para![]()
Ako je TV stariji od 4,5 godina, bolje da ga zameni. Ipak je ovo novo i novija tehnologija a i ako mu je merak za nov tv, nece da pogresi.Čovek već ima tv koji nije smart, zato je apsolutno bolja opcija box nego kupovina smart tv jer su neuporedive mogućnosti jednog i drugog.
Pogledajte prilog 386852
Nakon mesec dana, naisao sam na problem. Naime, (ne znam koliko se vidi na slikama), ima par sitnih flekica (kao da je zagrebano, ali nije...) koje se primete na svetloj pozadini, takodje se moze primetiti u pozadini u simbolu "X", nisam neki expert, ne znam sta je u pitanju, ali svakako cu odneti aparat u ovlasceni servis, da vide sta je.
Model: 55WOS620D
То је 4К телевизор, не знам да ли им баш треба 4К. Ја гледам неки 43"wos630, има за 23000.Planiram da kupim ovaj FOX
50WOS620D tu je oko 35k,da li uzeti to ili nesto drugo jeftinije ? Treba mi za matorce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari