Šta je novo?

Kućna multimedija TV šta kupiti od ova 4

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

offline71

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poena
505
Znam da ima milion tema ali mi ne znače :( Šta kupiti od ovoga

Samsung UE50AU7172UXXH
Samsung UE50TU7022KXXH
LG 50UQ70003LB
Hisense 50A6BG

Max 50",smart funkcije mi ništa ne znače,ali pošto ih u ovoj dijagonali nema da nisu smart,da uzmem onda i to u obzir.
Tu mi se čini da za standardne aplikacije su LG i Samsung egal a da Hisense kaska sa Vidaa sistemom?Klasika,strim
aplikacije,kodi,samo multimedija.
Daljinac mi je jako bitan,ako bi mogli neku sliku da postavite.I koliko vidim priključci sa zadnje strane su kod svih sa strane,
bitno mi je zbog kačenja na zid da ne odbija mnogo.

Da li da idem odmah na UE50AU7172UXXH i ne razmišljam puno?Da li je toliko bolji koliko je skuplji od Hisense-a,kvalitet
slike i sam vizuelni utisak?

Molim bez drugih predloga,samo su ova četiri u igri.

Hvala.

Te osnovne serije LG-a nisu baš za kupiti, vrlo tromo se ponaša od uključivanja do pokretanja aplikacija itd... Sa Sasmungom nećeš pogrešiti. Hisense možeš ako imaš neki android box ili nešto sl.

ovaj Hisense je, ako se ne varam, osnovni 4K model i to za prethodnu godinu. generalno, daljinski kod Hisense-a hvata iz mnogih uglova a nije bluetooth

Odoh sutra da uzmem Samsung.Nego nisam skontao iz recenzija, jel se uz njega dobijaju dva daljinca, običan i kao smart? Prošli put sam, mentol ne znam ni sam što uzeo Teslu, sve vreme me iritirao meni i daljinac, navikao sam od ranije da se spisak kanala poziva na ok, a kod Tesle na poseban taster. Znam, glupost, ali me iritirala. I da, ne nadjoh kako meni izgleda, da kažem običan deo, ne smart. Po prodavnicama vrte onaj demo mod pa meni nisam uspeo da vidim.

Još jedno pitanje,ne znam drugacije da objasnim pa ću probati ovako :),filmovi izgledaju čudno,kao što se snimaju one tv drame,kao da nisu snimani filmskom kamerom,razumete me...Verujem da ima stručan izraz ali ga ne znam.Da li ima neko podešavanje da se to promeni,ili je to prosto tako,zato što je 4k tv,lupam?

Još jedno pitanje,ne znam drugacije da objasnim pa ću probati ovako :),filmovi izgledaju čudno,kao što se snimaju one tv drame,kao da nisu snimani filmskom kamerom,razumete me...Verujem da ima stručan izraz ali ga ne znam.Da li ima neko podešavanje da se to promeni,ili je to prosto tako,zato što je 4k tv,lupam?
"Soap opera" efekt... Prevashodno ima veze sa podešavanjima za motion/smoothness na televizorima

Nazad
Vrh Dno