Ne, performance mode na X-u je "dynamic 1440p" ali baš deluje još niže od toga , sa nižim nivoom tekstura itd. Kao što rekoh gore: za izbegavati. Na papiru jeste "60 fps" ali je u stvarnosti sve to negde oko 50 koliko sam video na netu. Čekamo DF video.igra radi na 4K u performance modu na Series X
Da li važi i za konzole?Kad' sklone denuvo iz .exe, radilo bi vrv mnogo bolje...ista prica kao i sa Hogwarts L.
To će biti za 1-2god, tipa na assassins valhalla su sklonili denuvo sa zadnjim patchom koji su najavili i to posle 2god od izlaska. Kad su to odradili posle 5 dana izašla narodna verzija sa svim full dlc plaćenim i besplatnim. Tako će biti i ovde, pre će peglati do ludosti nego da skinu zaštitu i odmah se pojavi na torrentima.Kad' sklone denuvo iz .exe, radilo bi vrv mnogo bolje...ista prica kao i sa Hogwarts L.
Zaista ne znam, ne pratim konzole ...mislim da je na PS5 samo kao anti-cheat, mozda gresimDa li važi i za konzole?
Denuvo nije sklonjen sa AC Valhalla nego je ona zenska je krekovala jer je bila placena za to a u narednom periodu ce se pojave i sve druge igre koje imaju denuvo zastitu.To će biti za 1-2god, tipa na assassins valhalla su sklonili denuvo sa zadnjim patchom koji su najavili i to posle 2god od izlaska. Kad su to odradili posle 5 dana izašla narodna verzija sa svim full dlc plaćenim i besplatnim. Tako će biti i ovde, pre će peglati do ludosti nego da skinu zaštitu i odmah se pojavi na torrentima.
Ne znam... Meni igra izgleda baš dobro no ipak ne toliko "next-gen" da ne bi mogla raditi na S u 60 fpsa. Moglo je to bolje, ako treba stesati grafiku još... Pogledaj kako Cyberpunk izgleda a ima 60 fps mod. No kao što reče neko od kolega ni na X nije sjajno, a na PC pogotovo...Samo za PC. Pravo je cudo sto uopste radi na series s sa tih 4 tflopa![]()
Kad odluče da izbace igru koja ne zahteva 6090Manite se narodnih verzija, kupite igru i podrzite developera![]()
Ta ženska ne radi krakove nego preuzima od drugih i samo ih kompresuje da je manje u GB pa je instalacija mnogo duža i često fali neki fajl.Denuvo nije sklonjen sa AC Valhalla nego je ona zenska je krekovala jer je bila placena za to a u narednom periodu ce se pojave i sve druge igre koje imaju denuvo zastitu.
Ja sam valhalla uzeo legalno kao i većinu igara. Ali od zadnjih par jako ubagovanih ne uzimam više na samom početku.Manite se narodnih verzija, kupite igru i podrzite developera![]()
nije to ta ženskaTa ženska ne radi krakove nego preuzima od drugih i samo ih kompresuje da je manje u GB pa je instalacija mnogo duža i često fali neki fajl.
Većina igara na Series S radi na 1080p.Nisam zadovoljan kako igra radi na Series S konzoli. Ajde što je next gen ali...
Prvo, 1080p - 30 fps! Da je bar 1440p...
Drugo, ukoliko igra radi na 4K u performance modu na Series X kako to da na S ne može izbaciti 60 fpsa u 1080p?
Na PC-u je situacija očajna ali i ovde nije nešto bolja.
Prva. Mrsava i carica su u ratu i zato mrsava ne radi vise od njenih igara ripove.Au izgubih se sada u Vašim prepiskama. Jel carica ili mršavica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari