Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

Pozdrav,

Vidim da komentarisete uzimanje Disney+ preko turkog Apple id-a pa imam par pitanja.
Da li to i dalje funkcionise? I ako funkcionise da li to u praksi znaci da uzimam Disney+ aplikaciju preko Apple Store-a?
I da posle mogu da gledam samo preko Iphone-a ili nekog drugog Apple uredjaja? Ili bi radilo i preko Smart Tv-a kad jednom napravim nalog?
Funkcioniše i dalje, uzimaš pretplatu preko App Storea/Apple ID-a. Kad se pretplatila na iPhoneu, možeš gledati na bilo kojem uređaju, ne mora biti iOS.

Ima kod mene par mesta. Turska pretplata. Ja radim opet preko google

Funkcioniše i dalje, uzimaš pretplatu preko App Storea/Apple ID-a. Kad se pretplatila na iPhoneu, možeš gledati na bilo kojem uređaju, ne mora biti iOS.
Hvala.
Znači mora Iphone i appstore.
Da li ti je Iphone bio prijavljen na turski nalog?

A kako se kreira turski Disney nalog preko Google-a?Jel ista fora kao sa Iphone-om? Telefon sa turskim nalogom ...itd?
Da. Ali kako ne bi dodavao nalog i karticu na svoj telefon, najbolje je preko emulatora. Bluestack. Kada se kartica dodaje kroz android, nije potrebna verifikacija telefona, adrese i slicno. Samo se upise istanbul 34000 i kartica je dodata za lire. Na istom tom emulatoru instaliras dizni i prilikom placanja nudi i google pay na koji je vezana kartica.

Upravo sam doživeo jedan vrlo zanimljiv fenomen na dizniju.
Pošto uslužno vodim nekoliko naloga, sada ih sve ponovo uplaćujem. Juče sam na bluestacks dodao google naloge na koje su vezane kartice. Na prvom dizni nalogu sam normalno platio celu godinu.
E sad, na drugom dizni nalogu, registrovanim sa drugim google nalogom, nisam morao da platim pretplatu. Ulogovao sam se i normalno pustio sadržaj. Izgleda da dizni app na androidu proverava da li postoji pretplata na PRVOM google nalogu i na osnovu toga dozvoljava pristup.
Ovo znači da je moguće otvoriti neograničen broj naloga, svaki sa po 4 profila i sve ih koristiti kao da su plaćeni. Uslov je, očigledno, da je android uređaj i da je ulogovan taj glavni google nalog.
Odmah sam probao kroz browser i to nije radilo, tražio je da se obnovi pretplata.

Ovo ispada kao najbolji vid deljenja, ako ta greška funkcioniše kao što mislim. Svi bismo mogli da otvorimo svoje normalne naloge sa svojim mailovima. Samo mora postojati jedan fiktivni google platilac.

Zdravo ljudi ,

meni se pre neki dan desilo nešto zanimljivo pa me zanima da li se to još nekom desilo. Uzeo sam Disney+ nalog pre nekih 9 meseci ono turska i ta priča . i pre 15 dana dobio sam mail od Disneya da mi rade povračaj novca bez nekog obrazloženja konkretnog . Ugašen mi je nalog na aplikaciji i novac je povraćen na račun sa koga sam uplatio pošto je bilo kartično plaćanje.

Изненађен и увређен!

Danas sam obnovio pretplatu zbog novog Petra Pana i iskoristio sam priliku da razgovaram sa podrškom oko prevoda. Rekli su mi da će biti uskoro. Kada sam im odgovorio da isti odgovor imaju od juna prošle godine, Dimitris mi je odgovorio da je ovog puta zaista uskoro. E sad, šta i kako, ostaje nam da se nadamo. :ROFLMAO:

Videcemo ,to bi bila dobra vest .Kolko god da znas engleski ,nije isto .Pogotovu ako imas malu decu koja ne znaju da citaju ,ili ne mogu bas da stignu da procitaju :)

Ima mesta u familiji za turski d+, pa javite se u pm ako ste zainteresovani.

Screenshot_236.png
Um? Okej... Cekam da mi odgovori, pa ako bude neko mogao da proveri :D
edit:
Screenshot_237.png
Ajde ako moze neko neka proveri tipa neku seriju sa FOX-a ili neke bas popularnije naslove...

Ako bude neko mogao neka ih kontaktira da vidi Šta će da kažu jer kod njih ne bi me čudilo da svako ima drugačiju priču, rade do 21h, ja nisam kod kuće više...

Nema prevoda, sad sam proverio na 2-3 filma i na 2-3 serije, ne znam cemu ove dezinformacije sa njihove strane.

Mnogo su... da ne kažem šta. Malopre sam ćaskao sa tri agenta, jedan priča da će biti titlova uskoro ali da ja pošaljem fidbek da bi se taj proces "ubrzao"... Drugi je rekao da se radi na tome da ih možemo očekivati uskoro, treći je rekao ovo sa slike, ne zna se tamo ko je veći lažov izgleda, sutra ću baš da probam opet, daju li mi neku četvrtu informaciju ima da ih iznapušavam, tek kad dođe lokalizacija na mene kao na potrošača mogu da računaju...

FOX kanali od 1.10. ove godine postaju Star.
Dok se u Evropi navedeni kanali gase, kod nas se rebrendiraju. Umesto da se brinu o rešavanju problema titlova na Disney+…

Kod nas i dalje klasična televizija ima primat u odnosu na streaming pa bi bila glupa odluka da ugase te kanale.

Ok,nek ostanu ti kanali ali brate,nek ubace bar titlove na Disney+.

Nazad
Vrh Dno