Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

A ako nije?

Po meni zato je bolje uzeti ovu drugu opciju gde piše da će biti praćenja...
Ne znam da li 100 posto podrazumeva praćenje kad je ta opcija izabrana, zato sam se i ogradio jer je u 99 posto slučajeva šalju singapurskom poštom a onda sigurno ima tracking. U mom slučaju je 100 posto, jer mi je svaka pošiljka bila poslata preko Singapura kada sam birao standard šiping.

meni je u poslednjih ~2 meseca, 6 pošiljki sa ali standard došlo preko SG post. Da imam izbor kao @athlon87 uzeo bih standard.

Ne samo to, nego ide realno najboljom mogućom poštom što se tiče Alije. Sve stiglo u Srbiju i dostavljeno za 12-20 dana.

banci?

• Like
Reagovanja: s5p
6/6 gde sam birao standard
I meni je sve što sam do danas naručivao sa Aliexpress Standard Shipping-om stizalo za 2 nedelje preko SG pošte.Međutim juče i danas naručim sa istom tom logistikom i dobijem LA HU kod za praćenje kao da su poslali preko Cainiao Standard for Special goods. Izgleda da su nešto menjali ili da im platforma ima neku grešku

LA HU im je za nase podrucje naj jeftiniji .Treba im davati manju ocenu za sporu isporuku i naglasiti da je zbog spore isporuke .Aliexpress Standard Shipping deklarisu na 20 dana a stize za 45+

LA HU im je za nase podrucje naj jeftiniji .Treba im davati manju ocenu za sporu isporuku i naglasiti da je zbog spore isporuke .Aliexpress Standard Shipping deklarisu na 20 dana a stize za 45+
Nemoj da diras jadnog kineza molim te, nase postare udaraj po usima, nek brze raznose 😅

LA HU posiljka za 40 dana stigne u Madjarsku preostalih 5,6 kroz sistem nase i Madjarske poste ,posto je registrovana nema mnogo mogucnosti za muvanje.
Posiljka preko Singapurske poste stigne ukupno za 10 dana meni u ruke . Kinez mi naplati isto i za Madjarsku i Singapursku registrovanu posiljku.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima.
Zanima me da li neko može da mi pojasni grupnu kupovinu na aliexpresu i kako to funkcioniše? Pozdrav

Opet su poceli da prodaju seme za cvece i sl.
Pitanje je koliko ce vremena proci da ih opet provale.

@Jockica

Prati AE teme , pa ako ponovo bude aktuelno saznaces informacije...
( postoji i sada GB , ali nema povoljnih ponuda )

@Jockica

AliExpress teme u ovom podforumu ( OnLine kupovina )
- stalno pratimo aktuelna desavanja

Postoje predlozi za kupovinu , akcije , popusti...
( mozes da pitas za proizvode koji te interesuju )

Plus teme o carini , pracenju posiljki...

@vlad1982

Godinama pisemo da za sve jeftine metode slanja nema pravila kako ce da posalju

Mozes da biras koliko hoces i da doplacujes sta hoces , oni salju po svom izboru o_O
AE 1.pngAE 2.pngAE 3.png

O ovome govorim. Aliexpress Standard Shipping oduvek je išao preko SG pošte, a Cainiao Standard for Special Goods ranije je išao preko LV pošte i registrovano i neregistrovano dok sad ide preko HU pošte i jednako je spor kao i ranije. Milsim da imaju neku grešku koja sve šalje preko HU pošte jer Ali standard nikad ali nikad čak ni u vreme korone nije išao preko HU pošte. Tako da vrlo dobro znam šta sam rekao.

Imam isto 4 takvih koje sam doplatio ocekujuci SG
Nema greske salju tako jer je jeftinije.

Sve je vec vidjeno u proteklim godinama na Pracenje posiljki , tako da apsolutno nema potrebe
da sada nesto mudrujemo

Meni su dve HU pošiljke od istog pošiljaoca nestale sa radara.
Zadnji status na Postal Ninja:

Feb 09, 2023, 21:34
Aliexpress-Cainiao
[RS] Arrived at local delivery center
I od tada ni traga ni glasa.
Pisao pošiljaocu pred istek, on me otkačio, kaže čekaj. Kad je isteklo tražio refund za obe, Aliexpress me otkačio...

Ukupna vrednost 9€...

Nazad
Vrh Dno