Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Mislim da promocija/poklon GW5 vazi samo za legalno kupljene telefone t.j. uz registraciju u members aplikaciji traze i screenshot fiskalnog racuna ili ugovora(u slucaju da je kupljen kod operatera), screenshot imei broja(ja sam slikao kutiju telefona) tako sam se registrovao za sluske koje jos nisu stigle. :(

Da, tako sam i mislio da uradim. Samo se nadam da ce biti sa mreze, posto su kod njega tel ili sa mreze ili iz Svajcarske.
Nego da te pitam nesto :D Znam da si pisao da tvoj kolega ima s23u, kakvi su ti utisci u odnosu na tvoj tel, posto sam presao na ip, pa me zanima kvalitet svega ukupnog.
Generalno S23U je drugi telefon u poređenju sa S22U. Mogu reci da su telefoni egal, po meni malo prirodnije boje u slici na iphone. U videu malo bolja stabilizacija na samsungu. Trajanje baterije da kažem isto. Oko zuma naravno na strani Samsunga. Kvalitet izrade odličan ali ipak tu je iphone bolji. Sada kad su na sceni 14pm i S23U jednostavno da korisnik izabere šta mu više odgovara. Po meni prvi Samsung na kojeg ću sigurno preci samo pitanje vremena od N10+. Kolega takođe od S20U nije bio na samsungu, kad je probao S23U posle par dana je prodao iphone 14pm 😀.

Generalno S23U je drugi telefon u poređenju sa S22U. Mogu reci da su telefoni egal, po meni malo prirodnije boje u slici na iphone. U videu malo bolja stabilizacija na samsungu. Trajanje baterije da kažem isto. Oko zuma naravno na strani Samsunga. Kvalitet izrade odličan ali ipak tu je iphone bolji. Sada kad su na sceni 14pm i S23U jednostavno da korisnik izabere šta mu više odgovara. Po meni prvi Samsung na kojeg ću sigurno preci samo pitanje vremena od N10+. Kolega takođe od S20U nije bio na samsungu, kad je probao S23U posle par dana je prodao iphone 14pm 😀.
To je to. Meni je kvalitet obrade smetao kod samsunga i to je bio najveci minus, pored kamere i video. Bolje da ne probam s23u malo vise, pa da ide ip na oglase hahahahahaha :D
@e46glogi nemoj da se ljutis, ali sto si sad uzeo sa 128gb, a mogao si da uzmes pre koliko nedelja sa vise memorije za istu cenu :/

^ verujem ako probas da će iphone otići na KP ili oglase bencha 😀

Koristio S22u godinu dana.
Koristio s23u mjesec dana.

Bukvalno ne vidim razliku osim u trajanju baterije koja je možda 1/5 duža na s23u.
Kad ovo cujes od Ludaka a "kao normalni" pricaju drugacije,eee Srbijo ;)
Svaka cast na razmisljanju i javno izrecenom misljenju ,zato sto je to cinjenicno stanje stvari
Koliko god nekima to bas i nije po volji

@e46glogi nemoj da se ljutis, ali sto si sad uzeo sa 128gb, a mogao si da uzmes pre koliko nedelja sa vise memorije za istu cenu :/

Nisu se ranije stekli uslovi, ugovor istekao 7.4.,pa natezanje sa prenosom broja, da bi na kraju 13.4. dogovorili... Mada mogli smo i ranije, ali dao sam im 2-3 dana fore da mozda iskoci ultra, ali nista. Bilo ih je u poslovnicama, ali ako dogovoris "posebne" uslove sa agentom ne mozes preko poslovnice uzeti telefon iliti sve zavrsiti u poslovnici.

Kad ovo cujes od Ludaka a "kao normalni" pricaju drugacije,eee Srbijo ;)
Svaka cast na razmisljanju i javno izrecenom misljenju ,zato sto je to cinjenicno stanje stvari
Koliko god nekima to bas i nije po volji
@Ludak ***, ako si imao SD verziju, mozda. Exinos je bio toliko skrnav i ništa posebno da sam ja vratio S22U i ostao na Huawei M20Pro iz 2018. još 4 meseca, dok ga na kraju nisam zamenio za Fold4, iz čiste dosade. 🤷‍♂️

Covek prica o Ultri
Nije tacno da je razlika izmedju s22 i s23 nebo i zemlja
Generalno nidje veze sa tim konotacijama,exy je s..e ,sd je wow
Ko malo vise zagrebe i zanima ga sta i kako lako dodje do zakljucka
Ja dosada apsolutno nikakav problem sa bilo kojim telefonom koji ima exy nisam imao sa sd bome jesam
Ali ne tvrdim zato da je sd sr...e,niti da je proslogodisnji pobednik u vecini recenzija sr...e s 22 ultra
Histerija je cudo ,a oni sa problemima uvek glasniji od onih bez problema
Interesantno je to i da ih uvek ima mnooogo manje ali su zato glasni za 10
Koliko vidim kod vecine preovladao iphone a s23 ultre nidje(a ludilo od fona)
Pa se pitam da li je to bio alibi za prelazak na iphone ili puka koincidencija
S21 je bolji od s22 s23 je najbolji jedino je bolji n20
Xiaomi 13 pro ludilo od fona (kupilo ga 5 ljudi ukupno)ako je i toliko,mrtva tema o njemu
X90 ima dimensity ali nebitno ,to je zver od fona uzelo ga 2 ljudi ako je i toliko,zamro u totalu kao da ga nije ni bilo u prodaji
Kad malo zagrebes vise po forumu skapiras koliko tu ima nelogicnosti i histerije
Primera malih milion pogubi se ko nije neki kakav takav znalac

Kupio S23 obicni 8/128, oduševljen baterijom. Ima prije Flip4 i S21 Ultra.

+1

Posle obicnog s21, na obicnom s23 je baterija barem x2 bolja.

AOD jedino dosta pojede, preko noci cca 10%

Jel se prijavljivao neko za sat? Kakva je ovo napomena u uslovima promocije?

NAPOMENA: Uslov za ostvarenje prava na poklon je uspešna registracija upotrebom aplikacije Samsung Members. Za uspešno izvršenje navedene registracije nužno je da podešavanje uređaja putem kojeg se vrši registracija bude isključivo na srpskom jeziku.
Da li se neko prijavio za sat a da mu telefon NIJE BIO NA SRPSKOM?
Kažu iz call centra da neće proći ako je na nekom drugom jeziku.
Ne znam kakve veze to ima, s obzirom da sama aplikacija Members može biti na srpskom.

+1

Posle obicnog s21, na obicnom s23 je baterija barem x2 bolja.

AOD jedino dosta pojede, preko noci cca 10%
За AOD има згодно решење у подешавању "tap to show" па се на један додир по пали AOD а на два додира екран (ако је tap to wake укључен)

^ Ili još bolja opcija,da se AOD uključi samo kada stigne neka notifikacija. Ista kada se pročita,gasi se posle

Zdravo ljudi,
Prijavio sam se u members aplikaciji,medjutim u uputstvima je pisalo da treba da se ubaci sim kartica prilikom prijave,a ja zaboravih na to...Da li cu uopste dobiti sat zbog toga?Mogu li da ispravim nesto sada?

Mislim da su se oni 💩💩💩💩 za medalju u tim pravilima i da ništa od toga nije relavenatno, ni jezik telefona, ni prisustvo SIM kartice.

Da se upisem u temu. Presao sa ip13p na ultru. Bas mi je nedostajla svestranost androida. Za dva sata prebacivanja podatka(wired) mi je skinuo oko 35-40%. Je l tako i vama?Screenshot_20230420_143041_Device care.jpg

Nije isto ni kada je kablom ili Wi-Fi, mada ste obojica sa iP, pa je onda morao Wi-Fi svejedno.

Kakva su vam iskustva sa AOD ? Koliko vam troši bateriju i da li vam je podešen Always On ili Tap To Show ?

Nazad
Vrh Dno