Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Meni nije jasno kako vi ne dobijete mutne fotografije, ukoliko se objekat pomera? Ja fotkam u 50Mpix, standardna Samsung kamera app (nije RAW Expert), i čim mačak zeva, fotka je mutna, a ne da se objekat pomera :rolleyes::ROFLMAO:

Inače S23U, aprilski update, na QHD imam oko 7-8h SoT (zavisi koliko je svetlo okruženje), na FHD+ dobijem i 9h SoT. Ja zadovoljan, jer mi u oba slučaja izgura ceo dan bez problema.

Ja sam odustao od slikanja bilo cega sa 50 i 200mpix, samo default i to je to

Posle više od mesec dana stigao mail. Odobrene sluške. :D Reko ajde da ih smaram ponovo slao sam već jedan mail pre dve nedelje, poslao ponovo sinoć i jutros odgovorili.

Prilozi

• capture 1.JPG
    capture 1.JPG
    53.7 KB · Pregleda: 50
Posle više od mesec dana stigao mail. Odobrene sluške. :D Reko ajde da ih smaram ponovo slao sam već jedan mail pre dve nedelje, poslao ponovo sinoć i jutros odgovorili.
Auu baki kad li će tebi da stignu kad meni odobrili pre mesec dana i još nema ništa, hvataš zadnji voz do 01.05 😃

Meni nije jasno kako vi ne dobijete mutne fotografije, ukoliko se objekat pomera? Ja fotkam u 50Mpix, standardna Samsung kamera app (nije RAW Expert), i čim mačak zeva, fotka je mutna, a ne da se objekat pomera :rolleyes::ROFLMAO:

Inače S23U, aprilski update, na QHD imam oko 7-8h SoT (zavisi koliko je svetlo okruženje), na FHD+ dobijem i 9h SoT. Ja zadovoljan, jer mi u oba slučaja izgura ceo dan bez problema.
Probaj da fotkaš u portret modu, trebalo bi da dobijaš bolje rezultate ako si unutra.

Citajuci komentare neko ko nema pojma o kakvim kamerama i telefonu se radi zakljucio bi da je to neki krs plafon 200e, a realno telefon ako ne najbolji onda u top 3 svih vremena i po kamerama a i generalno 😃 Neko je pominjao efekat ribljeg oka... danas sam bas uzeo telefon (s23u) od koleginice da probam da slikam neki ugovor na A4 formatu i nema nikakvih ribljih ociju, svaki detalj je jasan, bez zamucenja ijednog ugla i to bez ikakvih podesavanja i fokusiranja.... Je l kupio neko telefon preko Roberta sa KP i ako jeste kakva su mu iskustva? ima 46 pozitivnih i 0 negativnih. 940e je bazni model 8/256gb

Ja sam pominjao, i još par članova ali nisi ispratio očigledno. Taj efekat ima običan 23 i +, za Ultru niko nije pomenuo. I još sam rekao da su fotografije na običnom 23 loše za taj cenovni rang. Mada kojom brzinom pada cena, taman će doći u rang sa fotografijama.

Citajuci komentare neko ko nema pojma o kakvim kamerama i telefonu se radi zakljucio bi da je to neki krs plafon 200e, a realno telefon ako ne najbolji onda u top 3 svih vremena i po kamerama a i generalno 😃 Neko je pominjao efekat ribljeg oka... danas sam bas uzeo telefon (s23u) od koleginice da probam da slikam neki ugovor na A4 formatu i nema nikakvih ribljih ociju, svaki detalj je jasan, bez zamucenja ijednog ugla i to bez ikakvih podesavanja i fokusiranja.... Je l kupio neko telefon preko Roberta sa KP i ako jeste kakva su mu iskustva? ima 46 pozitivnih i 0 negativnih. 940e je bazni model 8/256gb
Izvini ali u a1 u neo23, pkaet je 2700 mesečno a telefon 121k za keš. Plus do kraja aprila imaš akciju da dobiješ i samsung sat. Ako ne želiš paket, sigurno imaš nekog od familije u a1 da može da obnovi ugovor i tako uzmeš...

Dali neko ima iskustva sa koristenjem na 5G mrezi negde u svetu?
Primetio sam nesto cudno.
Telefon (SM-S918B/DS) pokazuje 5G ikonicu a ustvari je i dalje na 4G/LTE...
Moze se proveriti pomocu koda *#0011#
Primeceno kod nemackog operatera o2 sa njihovom karticom.
Screenshot_20230413_172333_Service mode RIL.jpg

Pre apdejta svi su pricali o kameri i da jedva cekaju da vide kako ce izgledati shutter lag i kamera uopste. Sad kad je dosao apdejt svi pricaju o bateriji, niko kameru ne spominje.
Iskreno i ja sam cekao da vidim vasa iskustva i da se odlucim za kupovinu S23u ili da cekam sledeci model...
Ako nekog ne mrzi da napise iskustvo kamere posle apdejta, bicu mu zahvalan posto promocija za sat uskoro istice... Hvala

Razlike u kvalitetu fotki između s22u i s23u su jako male, šta onda od apdejta očekuješ... 😅

koji je najbolji samsung-ov punjač za s23, tj originalni da bude i gde ga uzeti, gde je najbolja cena?

Ja sam pominjao, i još par članova ali nisi ispratio očigledno. Taj efekat ima običan 23 i +, za Ultru niko nije pomenuo. I još sam rekao da su fotografije na običnom 23 loše za taj cenovni rang. Mada kojom brzinom pada cena, taman će doći u rang sa fotografijama.
Sramota i za ta dva telefona da imaju tih problema. Cene im 800-1000e
Izvini ali u a1 u neo23, pkaet je 2700 mesečno a telefon 121k za keš. Plus do kraja aprila imaš akciju da dobiješ i samsung sat. Ako ne želiš paket, sigurno imaš nekog od familije u a1 da može da obnovi ugovor i tako uzmeš...
svi smo u mts, jedino brat u a1, ali on bi uskoro trebalo da uzme novi telefon preko a1 tako da nista, ali nerealno koliko je a1 povoljniji od mts-a. UZAS. Posle se cude sto je siva ekonomija u zenitu.

Uzeo na kraju S23 Ultra 12/512.
Ipak sam se predomislio i išao na sigurniju ''varijantu'', obzirom da sam tražio nešto na duže staze.
I dalje stojim kod toga da su obične verzije idealnije u ruci, ali što je tu je.

Sutra mi stize s23 ultra, ali ce najverovatnije odmah na oglase. Zanima me da li ide w5 44mm za ultru, racunam ako ga ne prodam do 28., da uzmem sat za mene ili da poklonim nekome u porodici.

Ti poruci sat pa stavi telefon na oglase kao sto i ostali rade

Vise sam za to da ko uzme tel, nek uzme i sat, ali sve zavisi sutra koliko ce ultri da ima na stanju i da li su svi sa mreze ili ne.

Pa dobro, naglasis u oglasima da promocija nije iskoriscena pa samim tim stavis i vecu cenu :)

Da bi se dobio sat jel mora da se uloguje u members aplikaciju sa kupljenog telefona zbog imei ili serijskog broja? Ako je tako bukvalno telefon je otpakovan i mnogi ga odmah smatraju polovnim posto nije narodno rečeno “VAKUM”

^ onda ga mozda bolje prodati ne otpakovanog sa vecom cenom zbog sata. Jedino da ga registrujes u slucaju da dodje do isticanja akcije na sat a ne uspes prodati telefon.

Da, tako sam i mislio da uradim. Samo se nadam da ce biti sa mreze, posto su kod njega tel ili sa mreze ili iz Svajcarske.
Nego da te pitam nesto :D Znam da si pisao da tvoj kolega ima s23u, kakvi su ti utisci u odnosu na tvoj tel, posto sam presao na ip, pa me zanima kvalitet svega ukupnog.

Da se i ja zapljunem sa skromnim s23 8/128...htedoh ultru 256 ili bar obican 8/256...ali nije bilo ni crni, ni zeleni... Tako da nisam imao izbora, plus sam otpisao, on mi ni tamo ni ovamo.
Mozda supruga za 2-3 meseca nasledi s23, a ja predjem na ultru, videcemo...

Trebao si da pojuris 256gb, samo zbog brze memorije, a cena u razlici je smesna.

Vrh Dno