24 meseci. Prva godina besplatno, druga puna cena.^^ 12 meseci za dinar, ali ugovorna obaveza na kol'ko? 24 ili 36 meseci, tj. ukupno???
Idite u poslovnicu i podnesite zahtev za raskid ugovora. Za dan-dva će vas zvati da ponude 12 meseci za dinar.
Prešao sam na MTS optiku pre neki dan i raskinuo ugovor sa SBB i zvali me i nudili ovo da ostane
Ja sam imao dva telefonska razgovora sa njima i posto mi nije nista odgovaralo od ponudjenog sam otisao u poslovnicu i podneo zahtev za raskid ugoovra, nit me je radnica ubedjivala da ostanem, nit me je neko pozvao, toliko o tim ponudama za 1 dinar ...Idite u poslovnicu i podnesite zahtev za raskid ugovora. Za dan-dva će vas zvati da ponude 12 meseci za dinar.
Prešao sam na MTS optiku pre neki dan i raskinuo ugovor sa SBB i zvali me i nudili ovo da ostanem.
a sto raskid ugovora?U januaru sam postao korisnik Sbb, potpisao sam sa niima ugovor na 24 meseci, sa promocijom od 12 meseci po 1499, februarski racun mi je stigao po ceni od 1749, pisao sam sa nima putem maila, oni kazu da su korisnici bili obavesteni putem sajta i decembarskig racuna da ce povecanje biti od 01.02. za 150 dinara ( na sta sam im odgovorio da ja nemam veze sa decembrom jer sam ja u januaru i to krajem januara postao njihov korisnik i da nisam dobio nikakvo obavestenje o poskupljenju ) , danas sam dobio mail od njih i molim ako neko moze da mi kaze sta konkretno to znaci, da li cu placati penale i da li cu bilo sta placati, unapred hvala
pa sta drugo ocekujes, to su nasa posla, svaka rupa da se iskoriti ovako ili onako 😀 lepo stranica zeljenog operatera pa vidis sve novosti, neki ionako kazu da sve novosti objavljuju tamo 😇Ја предлажем да се отвори посебна тема за све незадовољне кориснике услуга, било кабловских, било мобилних оператера.
Уђем у ову тему или небитно МТС/А1/yettel и ако желим да прочитам нешто паметно, неке новости, шта се ради на унапређењу - нема брале. 95% садржаја је кукање о ценама и шта може да се искука када се продужује уговор. И то је то.
Ako ti je za utehu i meni su slično uradili pre par dana. Jednom zvao neko iz korisničkog, ja nisam mogao da se javim zbog posla. Posle toga sam ja njih zvao 3x puta i sve je bilo na tome javice vam se neko. I onda ende, iskljuciše za praznik kada najviše i treba i kada smo svi kod kuće.Raskid ugovora potpisan zakljucno sa 17.4, posto sam trebao dan ranije da dodjem jer ugovor istice 16 a ne 17 kad je potpisan. Pre nesto vise od 45 minuta su me iskljucili!!! Ako sutra ne bude radila poslovnica da sve ovo vratim bice haos!!!
Posle trećeg razgovora sa radnicima SBB-a iz centrale, odobreno 6 meseci za dinar, kao starom korisniku. (cca 20 godina na mreži)
Jesu te i taj treći put zvali, ili je nešto bilo drugačije?Samo sam podelio kakvo je natezanje neophodno da bi se izvuklo i 6 meseci za stare korisnike, svestan sam te opcije o kojoj pricas, citam temu redovno.
Zvali su, jer sam posle dve, rekao bih uvredljive ponude, prvo s pinkovim kanalima, pa onda 10 meseci premium paketa po ceni full (koja promocija inace stoji na sajtu, dostupna je svim starim korisnicima), rekao da mi odgovara 6 meseci po dinar, ako su voljni da ponude, ako ne, imam izbor u zgradi da predjem u mts ili yettel, i zvali su sutradan odmah, preko sms-a zavrseno sve.Jesu te i taj treći put zvali, ili je nešto bilo drugačije?
To sam i planirao da uradim/zapisem, nego bolje da pitam iskustva. Hvala^^Najbolje pitaj njih (SBB), i posebno im naglasi da saglasnost vlasnika nikako ne sme da se tumači kao osnov za produženje ugovora.
Hvala^^Kum je imao istu situaciju, vlasnici stana u Australiji, neki mazgovi. Odradio u SBB bez problema ugovor na njegovo ime, iako je vec postojao neki istekli ugovor za TV na njihovom imenu.
serviseri, majstori, instaleri deluju super svi, sam ssb nesto, da izvinem nerpistojan recnik u****. dosao decko da nam instalira u stan (prelazimo sa supernove). izvinjava se puno, ko da je on kriv sto u zgradu nije uveden kabal. samo ne shavatam sto su njemu rekli da dodje da nas poveze ako nije zgrada povezana spolja.Ja recimo imam super iskustvo sa serviserima (SBB), nekoiko puta sam dobio koristan savet od njih kako da se ophodim sa SBB-om (serviseri su iz drugih firmi koje SBB angažuje).
to je sve vec dogovoreno, i sa upravnikom i sa stanarima. neki majstori su dolazili pre da "povezuju" samu zgradu, ali su izgleda samo kanalice stavili po zgradi.trebalo je prvo da se raspitas kod komsija i upravnika zgrade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari