Koja je kod SBB-a najveca moguca brzina interneta na koaks. kablu?
verovatno je optika do čvorišta pa odatle coax, čim u ponudi ima 1000/100 (za pravna lica)Imaju za pravna lica i pakete 700/70 i 1000/100, nigde ne piše da je optika uslov.
Ma ne smeta, sam kvalitet optike u odnosu na coax mi je dovoljan^^ Ne smeta ti što je SBB optika natovana?
Tacno tako, kod SBB-a su 3.0 modemi. Optika je i dalje bolja tehnologija. Dok ne dodje optika do krajnjeg korisnika dzaba sve. Taj deo coaxa koji ide do korisnika dovoljno pokvari sve. Naravno ovo nije bitno za 99% korisnika, ali oni kojima je bitno za online strimovanje, esport igranje, itd optika jeste najbolji izbor. Pricamo o samom odzivu mreze, brzine su sada dovoljno visoke i na kablu.Kablovska mreza je odavno hibridna, odnosno uvek ide optika do cvorista pa onda do krajnih korisnika ide koax kabl. 3.1 Docsis omogucava i 10/2 Gbit/s, a izasao je i 4.0 koji je poveca up na 6... 3.0 ide 1/200...
Ovo mi je bitno jer sam ja u tih 99% 🙂ovo nije bitno za 99% korisnika
To im je pecaljka. Nama su na optici za pravno lice nudili 1000/100 gratis, da ostanemo na "pravno". Ponuda je do, a ne garant.
ja kao pravno lice godinama unazad, mogu samo da kazem ... da petak uvece 20h ne radi internet pozivam sbb podrsku za biznis korisnike automat kaze pozovite radnim danom od 9 do 17 casova ili sacekajte da se javi dezurni operater. dezurni operater je u fazonu mi smo podrska za privatna lica pozovite broj za biznis, kazem pozvao sam broj za biznis ..... a ha sacekajte .... ne ne morate da pozovete u ponedeljak posle 9h da prijavite smetnju. sto dalje od ovog operatera ako vam je za posao bitno da imate internet i podrsku.To im je pecaljka. Nama su na optici za pravno lice nudili 1000/100 gratis, da ostanemo na "pravno". Ponuda je do, a ne garant.
Pa da, recimo kod mene je Technicolor i nemam problema sa njim.Ovo mi je bitno jer sam ja u tih 99% 🙂
Znači u principu nije bitno koji modem dobijem od SBB-a, Technicolor ili Ubee?
Tipično cigananje već poznato od strane sbb-a. To je jedan od razloga zašto sam svojevremeno raskinuo ugovor sa njima (pored nedostatka optike). Tražio sam, makar 1 mesec po 1 din nisu hteli. Onda kad sam spakovao opremu i vratio u poslovnicu da raskinem ugovor nudili čak 6 meseci i još neke pogodnosti. Namerno nisam hteo.Upravo su me kontaktirali iz SBB-a s obzirom da mi uskoro ističe Ugovor, ponudili su mi 2 opcije od ponuđenih 4, a to su povećanje brzine za 100mbt, otključane pinkove kanale, Tidal i otključani još neki dodatni kanali i mislim da mi je ponudila još jedan box (ruter ako sam je razumeo) ... Da li je neko uspeo da dobije popust na cenu paketa. Moje pitanje je sa kime treba pregovarati jer sam odmah direktno pitao gospođu koja me je pozvala, da me interesuje manja cena paketa (EON FUll), na šta mi je odgovorila da mogu da dobijem manju cenu samo ukoliko pređem na jeftiniji paket ili odustanem od fiksnog telefona... Još da dodam i to da u zgradi imam MTS optiku... Na kraju jedino mi ostaje Tidal i ti Pinkovi kanali ukoliko budu zatezali da daju neku pogodnost jer svakako ne bih da prelazim na MTS ili Yettel... Prihvatio bih i Premium paket po ceni sadašnjeg ako je to moguće?
Pa jedino ako si lud da prihvatiš te "pogodnosti". Tidal (a možeš i Spotify) imaš ovde na forumu nađi neku familiju, a nedostatak dodatnog pink đubreta je već pogodnostNa kraju jedino mi ostaje Tidal i ti Pinkovi kanali
Uzmes od Yettela samo net a od sbb-a Eon van mreze kao nov korisnik. I imas free mesece koliko hoces.
Može i meni iz istog razlogaAko ima neki sbb prodavac neka se javi radi produzenja ugovora i dogovora oko pogodnosi za stare korisnike..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari