Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Svi su ti scenariji merodavni. Ako može da izgura 12h samog videa ili te i te aktivnosti, i to će nekome značiti (dan u bolnici, noć na aerodromu, i sl.). A što čovek reče, sve je pokazano na screenshotu, pa pametnom dosta. U suprotnom, će se svi morati povinovati nekom kriterijumu da se SoT ne meri i ne pokazuje ukoliko nemaš dve kartice kartice, ukoliko nisi biti na 100% jačine osvetljenja, u selu gde ima dometa za samo 2 crte, dok se igra Asphalt i skida torrent u pozadini, ili neki sličan scenario. Ničija potrošnja nije identična, pa je besmisleno insistirati na tome da se samo jedan vid potrošnje računa.
Znaci normalno je ustati u 7h i od 22h imati 2h ne koristiti telefon a ostalih 12h ga ne pustiti iz ruku. Ne znam koji to posao zahteva, shvatio bih da je to PC ili laptop.

Znaci normalno je ustati u 7h i od 22h imati 2h ne koristiti telefon a ostalih 12h ga ne pustiti iz ruku. Ne znam koji to posao zahteva, shvatio bih da je to PC ili laptop.
Za nekoga to jeste normalno, u smislu da je to radni dan. Za neke druge je normalno u smislu da su svesni da ima scenarija gde se i to može desiti, iako nije njihov lični scenario. 🙂

^ ok. Poštujem sve nacine korišćenja. Ja sa sigurnošću mogu da tvrdim da će S23U imati 8-10h sota sa jedno 1.5 dan korišćenja. Ko malo slabije koristi lagano dva dana.

^ ok. Poštujem sve nacine korišćenja. Ja sa sigurnošću mogu da tvrdim da će S23U imati 8-10h sota sa jedno 1.5 dan korišćenja. Ko malo slabije koristi lagano dva dana.
Могу да потврдим, ал немам тренутно ниједму слику да окачим. Додуше, мој начин је опет мало другачији од осталих. Ја често увече напуним телефон, тј скинем га с пуњача пред спавање. Ујутро је батерија на 99%. На послу сам до 17-18, 99% WiFi. Имам 3 мејл налога, whatsapp, телеграм, мало форум, мало инста. Увече сам опет код куће где имам WiFi. Ноћу ми је тел у авиончић моду. С таквим коришћењем пуним тел сваки 3ћи дан. SoT буде око 7-8h.

То ми је регуларна употреба. Неко ће рећи:,,брате то није реално, ти га штедиш, ово, оно... "
Али ја овако користим, и мени је ово супер. Кажем, последњих дана имам госте. Делим нет, фоткам, све време 4г, и батерија увек тера цео дан без икаквих проблема плус остане леп проценат за сутрадан (40ак посто).

Kazu ne valja baterija od aprila 🤷🏻‍♂️😁

Prilozi

• Screenshot_20230417_010744_Device care.jpg
    Screenshot_20230417_010744_Device care.jpg
    56.5 KB · Pregleda: 94
Могу да потврдим, ал немам тренутно ниједму слику да окачим. Додуше, мој начин је опет мало другачији од осталих. Ја често увече напуним телефон, тј скинем га с пуњача пред спавање. Ујутро је батерија на 99%. На послу сам до 17-18, 99% WiFi. Имам 3 мејл налога, whatsapp, телеграм, мало форум, мало инста. Увече сам опет код куће где имам WiFi. Ноћу ми је тел у авиончић моду. С таквим коришћењем пуним тел сваки 3ћи дан. SoT буде око 7-8h.

То ми је регуларна употреба. Неко ће рећи:,,брате то није реално, ти га штедиш, ово, оно... "
Али ја овако користим, и мени је ово супер. Кажем, последњих дана имам госте. Делим нет, фоткам, све време 4г, и батерија увек тера цео дан без икаквих проблема плус остане леп проценат за сутрадан (40ак посто).
Meni je ovo realnije korišćenje telefona, ali opet poštujem svačiji način korišćenja.

Ocu sutra da kupim S23 Ultra.
Jel ima neke razlike izmedju 8gb i 12gb u svakodnevnom radu i koriscenju?

Takodje jel ima neke razlike da kupim u npr Gigatr...ili u nekoj ovako prodavnici.
Posto je razlika skoro 40.000

Neka ovako prodavnica znaci da je na neku foru uzeto preko grane jeftinije. Ja sam tako davno uzeo u Txxxxplus. Nije bilo govora o zvanicnoj garanciji, ali je radio OK.

E to to super.Tako sam i mislio.
Generalno ne treba mi vise od 256gb,pa reko da ne bacam pare za dzabe.
Ono ne verujem da ce neko napravi tel od 1000+ eur i da stuca zbog 8gb ali reko aj pitam.
Jedino da vidim da li kupiti u nekoj no name radnji ili Giga za dosta vise para.
Ne mogu preko KP posto sam hteo pustim preko kred kartice na 3 rate.
Inace bi uzeo na KP.
Samo jos nadjem neku poizdaniju radnju.

^ ako uzimas kroz prodavnice imaš na Samsung web koji su ovlasteni prodavci. A garanciju rešavaš direktno u promobi bez odlaska gde si ga uzeo.

Nema promocije za sat u no name radnjama.

Kod mene drugar danas platio 950 Evra u Republici Srpskoj S23 ultra 8/256. :)
A ja pre mesec i jace u Loznici 1050... :)
Padaju cene lepo....

U kom obliku si dobio garanciju? Ovo sto je kurir doneo je samo ugovor + reklamacioni list. Mozda na njemu da se popuni? To je sve od papira, u principu.

Javicu sta se zbiva posle praznika po pitanju datuma za garanciju, kao sto rekoh, *ebes sat, nego ovo je nesto sto je nastalo usled razmaka u dostavljanju i realno, treba kompenzovati nekako. Punjac je ok, ali mozda moze bolje. :)
Evo odgovora Mtsa vezano za datum na ugovoru.

Poštovani,

Želimo da Vas obavestimo da na ugovoru stoji datum podnošenja zahteva. Ugovor se potvrđuje kada mi dobijemo potpisan primerak ugovora od strane korisnika. Od tog momenta kreće nova ugovorna obaveza i garancija. U slučaj da želite izmenu, može da se prekine postojeći ugovor ali u tom slučaju se obračunava trenutna cena telefona a ne ona iz preordera.

MTS

To su skraceno i meni rekli odmah, ali sam ja trazio neku potvrdu od njih za taj datum potpisivanja, odnosno vazenja garancije. Mi kao korisnici to nemamo napismeno nigde. :)

I dva svedoka... kurir i komsija.

Pitao sam već na s21 temi, ali kako ovde ima više diskusije da ponovim. Može li neko da proveri da li je moguće startovati Dex na televiziru ako je telefon konektovan na VPN (preko open VPNa u mom slučaju). Meni nije hteo da startuje a kad nema VPN veze radi normalno.

Nazad
Vrh Dno