- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
Niko ne osporava da ima S23U odličnu bateriju, ja mislim da može 10h sota ili dva dana normalnog korišćenja.Jes vala jesam dopunjavao 🤣
Niko ne osporava da ima S23U odličnu bateriju, ja mislim da može 10h sota ili dva dana normalnog korišćenja.Jes vala jesam dopunjavao 🤣
Али такође би лепо било кад већ окачите SS, да то буде од једног пуњења, мада као што кажеш већ смо закључили да је аутономија одлична, можда и најбоља тренутно...Niko ne osporava da ima S23U odličnu bateriju, ja mislim da može 10h sota ili dva dana normalnog korišćenja.
Ово уопште није лоше, телефон ти је активан 31 сат, ти сад види колико ти је за то време радило процеса у позадини, није све у SOT - у. Плус ти остало још 39%...Ja cenim da bih max mogao da izvucem 4,5 h. Ubio sam sad ovaj meta services, rezolucija je max, nista na stednji, vise od jednog dana je bio samo na 4g, bez wifi
Sutra najvjerovatnije idem uzet telefon, pa se još stignem predomislit, odlučit koji ću.Ukoliko ti je dilema samo velicina i oblik telefona onda nemoj da se dvoumis uzimaj ultru. Pisao sam o tome unazad na temi kako meni lezi ultra a uopste mi nisu sake velike sve je stvar navike a to traje par dana. Ultra je druga dimenzija u odnosu na obican i plus.
Kamere kompletno su bolje na ultri, vise ram memorije, bolji ekran(cini mi se da ekran na s23 plus nema osvezenje na po 1Hz ) , bolja baterija, s pen je vrlo korisna stvarcica, nije neophodna ali je svakako bolje imati je nego nemati. Prodaja s serije se oslanja na preko 60% na ultru, s23 plus cini mi se manje od 10% i ostatak obican s23 sto implicira da ce samsung sigurno najvise podrske pruziti upravo ultri a to nije zanemarljivo. Svakako moja preporuka ti je ultra i to 12/512 ukoliko ti cena ne predstavlja problem.Sutra najvjerovatnije idem uzet telefon, pa se još stignem predomislit, odlučit koji ću.
Obzirom na sve pogledano, ne vidim neku veliku prednost, osim u zumu kamere, te s penu.
Dal sam u krivu ?
Ultra je definitivno bolji telefon i na papiru i prakticno i u svakom pogledu a svakako neces pogresiti koji god da uzmes.Zar nije brightnes isti ?
A ovo za autonomiju po svemu pogledanom nisam bas siguran.
Rezolucija mi je nebitna, jer na toj velicini ekrana mi ne predstavlja nista specijalno.
Ovo sve pricamo o soecifikacijama na papiru, uzivo sam ih vidio oba i osim onoga sto sam naveo, nisam siguran da su ostale razlike pretjerano izrazene.
Morat cu sutra ponovo pogledat i jednog i drugog i donijet konacnu odluku
Isti je brightnes. Ako ti ne treba veliki ekran, olovka i 100x zoom onda ne vidim zasto bi uzimao Ultru. S23+ je skroz dobar telefon, to sto je bitno ima isti cpu kao ultra, ista je brzina i jedne i druge memorije. Kamera je za nijansu slabija.Zar nije brightnes isti ?
Rezolucija mi je nebitna, jer na toj velicini ekrana mi ne predstavlja nista specijalno.
Ovo sve pricamo o soecifikacijama na papiru, uzivo sam ih vidio oba i osim onoga sto sam naveo, nisam siguran da su ostale razlike pretjerano izrazene.
Telefon je tada korišćen isključivo za poslovni dvanaesto časovni poduhvat.^ ovo su prikazi nerealnog koriscenja po meni. Za 15h baterije ti si skoro 12h drzao telefon u rukama.
Poenta sto ti pokazuješ da imaš skoro 12h sot, to je isto kao i da si pustio YT da radi bez prestanka i dobiješ isti sot.Telefon je tada korišćen isključivo za poslovni dvanaesto časovni poduhvat.
Ne razumem tvoju konotaciju. Ok je da ljudi 12 sati dnevno sede za računarom i rade,a nije isto da toliko privatno rade na društvenim mrežama?
Upoređivati potrošnju tako što ćeš gledati you tube, sa video pozivom na messengeru je u blagu ruku smešnoPoenta sto ti pokazuješ da imaš skoro 12h sot, to je isto kao i da si pustio YT da radi bez prestanka i dobiješ isti sot.
По твом коментару ти си већ решио за који модел си се определио. Да је ултра боља, јесте, да је + лош, није... Узми који ти се више свиђа/одговара..Zar nije brightnes isti ?
Svi su ti scenariji merodavni. Ako može da izgura 12h samog videa ili te i te aktivnosti, i to će nekome značiti (dan u bolnici, noć na aerodromu, i sl.). A što čovek reče, sve je pokazano na screenshotu, pa pametnom dosta. U suprotnom, će se svi morati povinovati nekom kriterijumu da se SoT ne meri i ne pokazuje ukoliko nemaš dve kartice kartice, ukoliko nisi biti na 100% jačine osvetljenja, u selu gde ima dometa za samo 2 crte, dok se igra Asphalt i skida torrent u pozadini, ili neki sličan scenario. Ničija potrošnja nije identična, pa je besmisleno insistirati na tome da se samo jedan vid potrošnje računa.^ valjda je merodavnije pokazivanje baterije kad korisnik koristi drustvene mreže, YT, kamere, surfovanje netom…. I imaš na primer 8-10h sota sa 1.5 dana korišćenjem telefona. Ako je tebi onaj prikaz merodavan onda ok.
Prati oglase, drugar skoro uzeo za 970.testirao mobilni
hajde sta ste opteretili sa cinjecinom sta je frajer radio 12h na mobilnom
Nego malo sad ontopic:
Gde je trenutno cena najpovoljnija za s23U,pitam za varijantunovog telefona![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari